Şimdi Ara

Kızlar neden kendisinden küçükle çıkmaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim eski sevgililerimden biri 2 yaş, diğeri 1 yaş büyüktü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • believe745 B kullanıcısına yanıt
    Erkekler kendinden 3-4 yaş küçükler ile çıktığından ötürü haliyle kızlardan kendinden 3-4 yaş büyükler ile çıkmış oluyor.

Asıl soru şu:Erkekler mi kendinden 3-4 yaş küçük kızlar ile çıkıyor yoksa kızlar mı kendimden 3-4 yaş büyük erkekler ile çıkıyor?

Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan sorusuna alternatif ürettim sanırım o_O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 6 Ocak 2016; 10:58:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Erkekler kendinden 3-4 yaş küçükler ile çıktığından ötürü haliyle kızlardan kendinden 3-4 yaş büyükler ile çıkmış oluyor.

Asıl soru şu:Erkekler mi kendinden 3-4 yaş küçük kızlar ile çıkıyor yoksa kızlar mı kendimden 3-4 yaş büyük erkekler ile çıkıyor?

her 2si de doğru.tersi durumlar da var.bu işin belli denklemi yok.mesela bi adam veya kadın hem kendinden küçük hem aynı yaş hem daha büyük birisinden hoşlanmış olabilir olamazmı?

burda büyük küçük geneli ezbere konuşan tipler.demek istediğim aslında kızlar kendinden küçüklerle çıkmaz genellemesinin çok doğru olmadığıdır.gördüm diyorum görmesek neyse.istisnasız büyük küçük hepsi yavşıyodu.he bu kızlar şimdi sırf kandırmak için yaş önemli abi kendimden küçüklerle çıkmam derse o başka.yalan söylüyo düşüncelerini saklıyodur.zaten yapmadıkları şey değil.çünkü kızlar kendisini ezikmiş gibi göstermek istemez.bu gibi durumlarda dışarıdan öyle görüldüğünü sanabilir.

açıkçası bi öğlen yemeğe giderken kendimizden büyük olduğunu kesin bildiğimiz kızlar bu çocuğa sözlü tacizde bulunmuştu arkamızdan bağırıyolardu.şimdi bu kızlar geçmişini ne olduğunu unutup yok efendim küçükle olmaz masalları anlatabilir sağda solda.yani bi kız hoşuna gidecek tip gördü mü yaşa maşa bakmaz onu demek istiyorum.

• Öyle birşey yok bence hocam 9. sınıftayken 11-12. sınıftaki kızlarda takıldım, 10. sınıfta üniversitelilere geçtim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Öyle birşey yok bence hocam 9. sınıftayken 11-12. sınıftaki kızlarda takıldım, 10. sınıfta üniversitelilere geçtim yani

seviyeli,çenen kuvvetli laf yapman lazım demek ki sende bunlar var
  • üniversitede benden 5 yaş buyuk taş gibi bi hatunla 1 hafta sevgılı oldum baktım benı yıycek ahlakım bunada musade etmedıgı ıcın ayrıldım 1 hafta daha devam etseydım dusunmek bıle ıstemıyorum , ve suankı kız arkadasım benden 2 yas buyuk mutlu bır bırlıktelıgımız var Allah ayırmasın inşallah
  • matrix506 kullanıcısına yanıt
    Çene sahip olduğum en büyük özellik sanırım hocam, haksız olduğum tartışmalardan bile kendimi haklı çıkartabiliyorum o da baya işe yrıyor
    Onun dışında tipim mid-high
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Çene sahip olduğum en büyük özellik sanırım hocam, haksız olduğum tartışmalardan bile kendimi haklı çıkartabiliyorum o da baya işe yrıyor
    Onun dışında tipim mid-high

benim arkadaş kendinden 10 yaş büyük bayanla çıkıyordu... 12 sene önce arkadaşımla birlikte 15 yaşındaydık gözlerimle görmezsem inanmazdım kendinden 10 yaş büyük kızlar çıktı 1
    5-25 yaş farkına bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 6 Ocak 2016; 13:24:11 >

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    Çok da güzel oluyor ama hocam
  • yaş felan hiçbirine takmazlar. Tip genellikle çok çok ön planda , çenede varsa tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

yaş felan hiçbirine takmazlar. Tip genellikle çok çok ön planda , çenede varsa tamam.

aynen
  • büyük seviyorlar da ondan

yaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temiz Ahlak_

üniversitede benden 5 yaş buyuk taş gibi bi hatunla 1 hafta sevgılı oldum baktım benı yıycek ahlakım bunada musade etmedıgı ıcın ayrıldım 1 hafta daha devam etseydım dusunmek bıle ıstemıyorum , ve suankı kız arkadasım benden 2 yas buyuk mutlu bır bırlıktelıgımız var Allah ayırmasın inşallah

nick mesaj
  • 18 yaşındayım 22 yaşında ki kızı kendime aşık etmiştim olgunlukla alakası yok bu işin gayet çocuk ruhluyum iş tecrübede bitiyor.

• sonneillon kullanıcısına yanıt
    Bu olgun kadınların küçüklerden hoşlanma olasılığı gerçek mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ParadoxL

Sevgilim Benden 1 Yaş Büyük Olgunluk Meselesi

Ikiniz de ergenseniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Çok mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.