Şimdi Ara

Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekler kendilerini dışarı çıkartabilirler ve yalaka olmak zorunda değiller. Çünkü eğitildiğiniz yol bu, her zaman ne derlerse katıl ve her zaman iyi ol. ''Merhaba napıyosun??? :)) Su mu içiyosun Oha Su içmeyi severimmm'' ''Aa evet ben de o kitabı severim'' ''Elbiseni çok sevdim nereden aldın?'' :DD En münasip, en tatlı erkek ben olabiliyor muyum bare? ''Benimle çıkmak istiyor musun? O kadar iyi ve hoş olabildim mi?'' Erkeklerin çoğu bu. Şimdi bide bu işin diğer tarafı var. TAAAMM BİR SERSERİ OLMAN LAZIM BİRADERİM KIZLAR SERSERİLERLE YATAR. Diyelim ki gidiyorsun ve şöylesin: ''Naber öggg'' Yani hem yalancısın hem de ilgi tatmin edicisisin. Anahtar ise : Neden sadece gerçek olmuyorsun kanka? Kız bir serseriden hoşlanmıyor, o iyi bir çocuktan hoşlanmıyor. O gerçek olan bir erkekten hoşlanıyor.

• Okumadım ama bu konuyla ilgili forumda milyon post atıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Okumadım ama bu konuyla ilgili forumda milyon post atıldı

Oku ondan sonra konuş o zaman kanka.
  • Ben utancımdan bazı kızlardan konuşmaya çekiniyorum zaten öyle ahım şahım da bi tipim de yok her zaman kaybetmeye mahkumum bu kız konusunda öyle erkeklere helal olsun keşke onlar gibi olablsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che Guavara

Ben utancımdan bazı kızlardan konuşmaya çekiniyorum zaten öyle ahım şahım da bi tipim de yok her zaman kaybetmeye mahkumum bu kız konusunda öyle erkeklere helal olsun keşke onlar gibi olablsem.

Senin elinde

• Mucahitlerden hoslanir :)

• kızın karakterinden değişir.

ama para,özgüven,bilginlik filan baya işe yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyu gibi işlevini de yerinde kullanan erkeklerden hoşlanır.

• tabi ki, bilgili, zeki, centilmen, kadın ruhundan anlayan, romantik, komik, yakışıklı erkeklerden hoşlanırlar...

...ama parası varsa.
  • Efendi ve karizmatik erkeklerden hoşlanırlar. Yani eskiden oyleydi. Beyoğlu nda erkekler takım elbiseyle dolandırdı azizim. Takım elbisesi olmayanı doverlerdi. Şimdi ki bebelerde efendilik var ama hepsi cemaat abisi

• Kişiler seni dış görünüşünle yargılar karakterinle uğurlar

Bu doğru sözdür fakat karakter iyi olunca herşey gelmiyor tabi tip çok önemli

• Kızlar derken genel bir kavram. Türk kızları mı yoksa yabancı kızlar mı? Türk kızları sadece dış görünüş ve parayla ilgileniyor.Önceden sadece müslüman kızları böyle zannediyordum , ama ateist , agnostik , deist Türk kızları da aynı.Okulda , dershanede , kursta , sosyal aktivitelerde , internet forum sitelerinde , üniversitede vs. Türk kızlarının nasıl erkeklerle sevgili olmak istediklerini ve yanındaki sevgililerini biliyorum. 25 e kadar yakışıklı , esmer , sakallı , ideal kilosunda , geniş omuzlu , kaslı vs erkeklerle sevgili olurlar.25 den sonra da paraya bakarlar.Yani tamamen çıkar ilişkilerine dayalı.

Yabancı kızlar ise çok farklı farklı şeylere bakıyorlar.Mesela birlikte geçirdiginiz zaman keyifli mi , iletişimin sohbetin iyi mi , karakterin nasıl , kıskanç ve itici biri misin yoksa özgürlükçü biri misin vs böyle şeylere bakıyorlar.Tip , vücut , dış görünüş konusuna bu kadar takılmıyorlar Türk kızları kadar.

Benim yabancı kız arkadaşlarım oldu ve yurt dışında bulundum. O yüzden Türk kızları ile yabancı kızların farkını çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 18 Nisan 2017; 18:31:16 >

• Kızlar ensesi kalın erkeklerden hoşlanır.
  • Tipsiz ama serseri olacak yada parası olacak
    Biz iyi erkekler şansısız. Serseri olmak felsefeme aykırı.
  • Kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır
  • Karbonat.Erol kullanıcısına yanıt
    İsim ve profil fotografına güldüm hocam.Ne güzel filmlerdi onlar bea

• -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    Bende efendi ve karizmatiğim ama kız arkadaşım hiç yok.
  • Dişiler yavrularının güvenliğini sağlayacak erkekler ile çiftleşme eğilimde evrilmiştir. Bir dişi kendisine talip olan erkekler içerisinden en güçlü olanı seçer ve onunla birlikte olur.Yani bir kızı etkilemek istiyorsan ona talip olan erkeklerden güçlü olup onları elemen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskunman

Bende efendi ve karizmatiğim ama kız arkadaşım hiç yok.

Bence cirkinsin ve muhtemelen gaysin

• Empati yaparak da doğru cevabı bulmak zor değil. Onlar da neticesinde bizim gibi duyguları olan insanlar değilmi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.