Şimdi Ara

Kızlar konusunda şanssızım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler burda ciktigim 1-2 kizla neden ayrildigimi yazicam.

1- ilkokul askim, abisi vardi koyde bilmiyordu ciktigimizi. daha sonra zihinsel ozurlu(ciddi) mahalle arkadasindan ogrenmis(oyle olmasa dayak yiyecekti benden zaten) sonra abisinden dayak yedim, abisinin de eli hep kemikti ciliz ama gucluydu:/ kotu bi ani.

2- yazin ciktigim kiz, babasi cocukluktan beri babamla kavgaliymis ve baskasini seviyormus(ohaa 1 ay cikmistim). Ayrildik, bu arada annesi baska erkege kacmis, o da onlarin evine gitmis! oha lan.

3- 15 Tatilde konustugum kiz, abisi butun yazistiklarimizi gormus soz verdirmis buna. konustum, sadece arkadas kalabiliriz artik dedi, daha fazla konusmuyorum.

4- baska birisiyle cikamadim:( her konustugum iyi gidip sonradan ilahi bi gucle tersliyor beni.

edit: imla, baskasiyla cik(a)madim zaten burasi sacmaydi duzelttim. Kahrolsun geri kafali abiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 14 Şubat 2013; 17:55:00 >

• Bundan sonra tanıştığın kızların abilerinin olmamasına dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Bundan sonra tanıştığın kızların abilerinin olmamasına dikkat et

artik oyle yapicam, cikabilirsem tabi:D kizlara gelince tatliyiz ama bakan yok.
  • Napak öneri mi verek?
  • Hocam beterin beteri var senin sevgilin olmuş ayrılmışın bende oda yok hiç olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Bundan sonra tanıştığın kızların abilerinin olmamasına dikkat et

artik oyle yapicam, cikabilirsem tabi:D kizlara gelince tatliyiz ama bakan yok.

Hep öyle olur zaten,ama icraat yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Napak öneri mi verek?

hayir. sadece anlatmak istedim, kimse beni ciddiye alip dinlemiyor fazla neseli oldugumdan.

quote:

siberahpub
    Hocam beterin beteri var senin sevgilin olmuş ayrılmışın bende oda yok hiç olmadı

allah sabir versin seninki de kotu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uplasam mi, gorun halinize sukredin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.