Şimdi Ara

Kızlar ile nerede nasıl tanışıp arkadaş olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze merhaba ben 18 yaşındayım çalışıyorum bu sebepten dolayı kızlarla görüşemiyorum daha dogrusu nerelerde nasıl görüşecegimi bilmiyorum arkadaş çevremde o kadar geniş degil yani taş çatlasın 3 5 kişidir zaten hepside erkek benim gibi sap sap gezen adamlar bende sorun olarakda kızlardan çekiniyorum yani bir anda gördügüm kız hoşuma gitse bile kızdan bi hamle bekliyorum ne bileyim ben gidip nasıl yanaşayım ne diyeyimde konuşayım o konuları bilmiyorum kızlarla nerelerde nasıl hangi aktiviteleri yaparak görüşebilirim bilgi verirseniz eger sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0707 -- 16 Nisan 2014; 17:53:18 >

• bol bol özgüven iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruyu öyle bir sormuşsun ki sanki bir mekan var ve bütün kızlar oraya takılıyor hepimiz oradan kız alıyoruz.
  • kurslara git knk dersaneye yazil gitara yazil ingilizceye yazil yüzmeye yazil kursmu yok la
  • git bir tane köpek al. Çıkar gezdir. Karşılarına da kızlar çıkar zaten. Ama köpek sevimli olsun
  • kokoin çek bara git kendisi gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

git bir tane köpek al. Çıkar gezdir. Karşılarına da kızlar çıkar zaten. Ama köpek sevimli olsun

Bizim arkadaş koca kangal'ı gezdiriyordu tüm kızlar o köpeği görünce 5 metre uzaklaşıyorlardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle seyler kebdiliginden olur. Bir ortamda tanisirsin ki bu ortam hersey olabilir. Sonrasi senin ona ilgi gostermen ve agzinin iyi laf yapmasiyla devam eder. Dun gunluk ise gittim mesela kizlarda vardi gittim yanlarina selam iste siz hangi okuldasiniz falan muhabbet actim butun gun onlarla birlikte takildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camiyi geçince sola
  • bazen otobüse biniyom yanım boş kız oturuyor yanıma acaba benden hamlemi bekliyor düşüncesine kapılıyom

ben yüzmeye katılcam kızlarla tanışma şansımı öyle denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

bazen otobüse biniyom yanım boş kız oturuyor yanıma acaba benden hamlemi bekliyor düşüncesine kapılıyom

ben yüzmeye katılcam kızlarla tanışma şansımı öyle denicem

Atma enes din kardeşiyiz

Edit:Banka şubesinde olabilir.
    2 tane bağyanla böyle tanıştım ciddiyim resmen verdiler.(Ellerinde fazladan sıra numarası varmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYLER* -- 16 Nisan 2014; 16:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patada Voladora

Boyle seyler kebdiliginden olur. Bir ortamda tanisirsin ki bu ortam hersey olabilir. Sonrasi senin ona ilgi gostermen ve agzinin iyi laf yapmasiyla devam eder. Dun gunluk ise gittim mesela kizlarda vardi gittim yanlarina selam iste siz hangi okuldasiniz falan muhabbet actim butun gun onlarla birlikte takildim.

aynen bu arkadaşın yaptığı gibi yavşayacaksın işte
  • herkeze merhaba ben 18 yaşında bir genç kızım'' diye okudum

• Kizkap kurslari var onlara katilabilirsin. Ben su anda gidiyorum. 3 ay oldu 2 kizla ayni anda cikiyorum. Simdilik cok sey ogrendim ama ucretleri biraz tuzlu.

• dralbansexi kullanıcısına yanıt
    gözlerde bi sorun var galiba arkadaşım ?
    @dralbansexi
  • yani demek istedigim kızlarla nerelerde tanışabilirim nasıl bi aktivitelere katılabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0707

gözlerde bi sorun var galiba arkadaşım ?
    @dralbansexi

kız evladı gibi söze girişin var napalım napak ölekmi

• başlık baya sakat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.