Şimdi Ara

Kızlar hakkında garip düşüncelerim var (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bunu hep içimde sakladım ama artık paylaşıp fikir almaya karar verdim.

Pek yoklukta sayılmam, sevgililerim oldu ama bu garip düşüncelerimi hiç bırakamadım ve tanıdığım, tanımadığım her kızda mutlaka gözlemliyorum.

Kızların cinsiyetlerinin farkında olup olmadıklarını gözlemliyorum, örneğin ben kadınım kızım falan diyince kadın anatomisinin farkında olduğunu
    anlayıp sebepsiz mutlu oluyorum.

Kızların cinsel organlarının farkında olup olmadıklarını çok merak ediyorum bunu da gözlemliyorum, örneğin bir şekilde farkında olduklarını
    belli ederlerse çok mutlu oluyorum sanki bir hazine keşfetmiş gibi, o kızı çözmüş gibi hissediyorum.

Sevgilisi olan kızlarda da bunu gözlemliyorum, sevgilileri ile ileride neler yapacaklarını biliyorlar mı veya istiyorlar mı diye gözlemliyorum,
    buna değinirlerse mutlu oluyorum.

Kızların vücutlarından gurur duyup sergilemesi içimi huzurla kaplıyor, örneğin bacaklarını ya da ayaklarını gösterirlerse içimi güzel hisler kaplıyor,
    bu organlarının farkında olup gurur duydukları ve sergilemekten utanmadıkları için.

Kızların ihtiyaçlar hakkındaki fikirleri beni garip düşüncelere sevk ediyor, örneğin yemek yiyen bir kız görünce düşünüyorum, acaba yemeğin
    vücuduna girip sindirilmesi hakkında ne düşünüyor, tuvalet ihtiyaçları hakkında ne düşünüyor vs. bu konuda dürüst yorum yapan bir kız görünce
    tekrar mutlu oluyorum.

Özellikle argo ve kötü konuşan kızlar beni benden alıyor, ağzına geleni söyleyen bir kız görünce kadın anatomisini çözmüş olması ve bununla
    gurur duymasına gerek kalmadan sınırların dışına çıkması onu inceleme isteği uyandırıyor, her kötü laf söylediğinde kendimden geçiyorum, sebepsiz
    mutlu oluyorum daha da kötü laf etmesini istiyorum, sinir krizi geçirmesi sinirlenmesi falanda beni mutlu ediyor kadın anatomisinin her yönünü
    göstermesi içimi huzurla kaplıyor.

Ve en önemli kısımda kadınların giyinmesi, özellikle dar ve açık giyinmesi beni ayrı meraklara sürüklüyor, acaba vücutları hakkında ne düşünüyorlar,
    vücutlarını süslemek onları mutlu ediyor mu vs vs. diye bol bol düşünüyorum vücutları hakkında neler düşündüklerini.

Güzel ve alımlı bir kadın görürsem hayatını stalklamaya başlıyorum her şeyini takip ediyorum, örneğin eski okulumdan bir kızı hala stalklıyorum ve
    çoğu kez cinsel organının farkında olduğunu belirten tweetler falan atıyor bunu görmek beni çok mutlu ediyor bir yandan da kızın fotoğraflarındaki
    çekingenliklere bakıyorum 2 bulmaca çözüyormuşum gibi oluyor.

Bir keresinde kendimi tutamayıp kadın kılığında böyle kızların arasında gezdim, duyduklarım beni benden aldı bütün vücutlarını ve fikirlerini çözmek
    harikaydı, kadınları bir bulmaca gibi görüp bu tür bastırılmış yanlarını çözmek bana garip bir zevk veriyor, nedense rahatsız olmuş da hissetmiyorum.

Bu hislerim normal mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugünde başkasının yerine korktuk (kızlar)

• Senin kafan benim geleceğimden daha parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 11 Mart 2018; 20:14:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok istekliysen dönebilirsin hocam her şey için çok geç değil. kes kurtul

• Son paragraftan anladığım kadarıyla garip davranışların da var joe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Son paragraftan anladığım kadarıyla garip davranışların da var joe

Yok hocam kadın kılığı dediğim kadın gibi giyinmek falan reel işler değil internetten yaptım onu

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türünün tek örneğisin

• Geleceğin crossdressi

• quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Son paragraftan anladığım kadarıyla garip davranışların da var joe

Yok hocam kadın kılığı dediğim kadın gibi giyinmek falan reel işler değil internetten yaptım onu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Türünün tek örneğisin

Emin misiniz hocam

• Ruh hastasi

• Kadın kılığında nasıl gezdin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Kadın kılığında nasıl gezdin ?

Sosyal medyada fake kız hesabı açıp ekledim ortama girdim öyle

• Okumadım ama o kadar yazdığın için artı verdim emek var

• quote:

Orijinalden alıntı: caner9292

kızları bi obje gibi görüyon heralde onlarda insan hatırlatayım

Ne alakası var hocam kadınları asla obje olarak görmedim, hatta eşitliği savunan bir feministim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

quote:

kızları bi obje gibi görüyon heralde onlarda insan hatırlatayım

Ne alakası var hocam kadınları asla obje olarak görmedim, hatta eşitliği savunan bir feministim.

e o zaman onların bu insani hareketlerine niye insansı robotları gören insanlar gibi şaşırıyon

Bilmiyorum hocam, uzun süredir böyle garip takıntılarım var ben de bunu sormak için açtım zaten bu konuyu.

• Anlayamadim acikcasi bu ne

• Allah tren kazası vermesin hocam

• Kadın kılığında gezmek büyük cesaret allahtan gece tenha bir yerde tecavüze uğramadın 😊

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.