Şimdi Ara

Kızlar benle dalga geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hadi birşey daha yazayım dış görünüş konusunda.

Şu Osmanlı Padişahlarına hiç dikkat ettiniz mi, burunları çoğunlukla kemerlidir, keza dünyada da zeki ve ünlü bir çok insana bakın bu tür görünüş özelliklerine sahiptirler.

Yine mesela peygamberlere bakın Hz Muhammed'in yüz özellikleri arasında burnu kemerlidir diye çoğunlukla geçer, Hz Musa'nın kekeme olması, düzgün konuşamaması gibi yüzlerce örnek bulabilirsiniz.

Şekil biraz da karakterle, duruşla anlam kazanıyor, şimdi Fatih'le bu şekilde dalga geçseler ve o da sizin gibi yapsa yapacaklarının hiçbirini yapamazdı.

Son örneğim de Mustafa Kemal'den olsun sol gözünü fark ettiyseniz biraz farklı baktığını görmüşsünüzdür bu bir şarapnel parçasının Trablusgarp'taki hatırasıdır, sol gözünde görme kaybı da vardır, bundan başka çeşitli hastalıkları da var, kulak ameliyatı ve böbrek sorunları sadece bilinenleri.

Büyük işler büyük özgüven ister, bu adamları kendinize örnek alın, yazdıklarını yaptıklarını okuyunca biraz özgüveniniz gelişir. Bu topraklardan ne adamlar çıkmış saymakla bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diyelim ki sana dediler.?

Sonuç .? Mühim olan insanların ne dediği değil senin ne düşündüğün .. Belki de senden bahsetmiyorlardı bile.

İnsanların fikirlerini önemseme. Hatta hiç kimsenin fikirlerini önemseme. Herkesi dinle ama kendi bildiğini yap.

Kısaca 2 3 tane kevaşe senin tipinle alakalı cümle kurunca senin özgüvenin çöküyorsa zaten o özgüvenin hiç olmamıştır yani yoktur.
  • Hocam üzülmeyin eğer üniversitede hazırlanıyorsanız iyi bölüm kazanmaya bakın kız peşinde koşmak boş iştir.

Kendinizi geliştirmeye bakın diğerleri zamanla olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

Tiple ilgili takıntılar ekseriyetle 23-24 yaşından sonra azalarak bitiyor.Çünkü tek gerçeğin statü olduğu kabak gibi ortaya çıkıyor.

Öte yandan örneği bol olan çirkin karizması diye bir kavram var bu da demektir ki iş kişide bitiyor.
    statününde bitmesi dileğiyle ,
    eskilerden bir kız arkdaşım ben şurdan mezun oldum sen lise mezunusun demişti.
    bu da beni üzmüştü mesela.
  • Niye takarsınız böyle şeyleri anlamıyorum. Değişik bir populasyon var bu forumda gerçekten
  • malesef insnaların tipleriyle çok uğraşır oldular, hiç düşünmeden dalga geçip kırk yıllık kin varmış gibi birde kendilerini belli eder oldular, kızlar utanmadan karşına dikilip kötü hayattan kopartan kelimeler söyleyebiliyorlar, sert ve ciddi durun
  • ona dicektin ki: "hol' up bitch sit down, be humble"
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.