Şimdi Ara

Kızlar Bana Çok Yapmacık Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelleme yapacağım kimse kusura bakmasın. İstisnalar kaideyi bozmaz. Belki yeni kuşak böyledir anne baba iyice şımartmış. Erkekte de var bu elbet ama ben bunu objektif değerlendiremem ve erkekte bir ise onlarda ondur şımarıklık katsayısı.

Hadi biz erkekler düşüncesizlikten falan kalabalıkta konuşurken bağırıyoruz. Ben bağırmıyorum ama bağıran adamı yadırgamam. Ama bir kız sesli bir şekilde konuşurken gülüşünün ve kikirdemelerinin ne kadar yapmacık ve zorla olduğunu hissediyorum.

Bir yandan da etrafı kesiyorlar gizlice cilveli cilveli beni kesen var mı diye. Gözler felfecir atıyor böyle.
    Dikkat çekme çabası hat safhada. Kendilerini çok bir şey zannediyorlar. Örneğin ben hiç biriyle asla konuşmayı başlatmam. Bu malum erkek kısmı o kadar alıştırmış ki bunları, onlara soru sorunca cevap verip vermemek zorunda değiller ama kendileri soru sorunca veya bir şey isteyince resmen emreder gibi sanki yapmak zorundaymışız gibi davranıyorlar. Çünkü öyle alıştırılmışlar.

Ve bana göre de zeki falan değiller. Sadece yogunlastiklari alandan tam verim alıyorlar. Erkeğin beyni ise anlık ihtiyaçlara, hobilere ve güçlü duygulara odaklı.
    Kız düşmanı değilim desem yalan olur. Bunlar böyleyse evet ben düşmanım arkadaş. Sen yapmacıklığından sıyrılmadığın sürece enayi birinden daha fazlasını hak etmezsin. Benim de sevdiğim kız oldu. Beni seven kızlar oldu. Düzgünleri de vardı ama bunlar çok nadir gerçekten. Kendi gözlemlerim bu yönde. Bir de ses tonları mı öyle anlamıyorum ama ağızlarını eğerek ve heceleri uzatarak konuşmaları onları hiç sevimli yapmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulunsun

• +Yan yatmış sekiz. Benim gibi düşünen insanları görmek harika.
  • Haklisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel özetlemişsin.

• """ Ve bana göre de zeki falan değiller. Sadece yogunlastiklari alandan tam verim alıyorlar. Erkeğin beyni ise anlık ihtiyaçlara, hobilere ve güçlü duygulara odaklı. """

Niyeyse bu cümle çok mantıklı geldi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet feministler görse seni linç ederler adamım ama doğru yoldasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çare aseksüellik arkadaş bunların tribiyle nazıyla uğraşmaya değmez
  • Çok doğru

• Kadınlara güvenmek yerine köpeklere güvenin. Sizi tipinize ya da statünüze göre sevmezler. İstediği kalıba girin de istemezler. En güzel sevgi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

çare aseksüellik arkadaş bunların tribiyle nazıyla uğraşmaya değmez

• quote:

Yapma bunu finch. Boşuna mı 4 günde 27. bölüme geldim ben
  • This is one of the reason why i chose boys.

• Bu moda oldu simdi de . kizlara salla sevgililik olayina salla asosyalligi öv gelsin + yagmuru.

Ama bi kiz konussa bunlarla ayakta sey olurlar.

Samimi degil.evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

quote:

ahh be eski günleri hatırlattın keşke yerinde olsaydım hiç izlememiş olsaydım çok özel bir diziydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu tip

Bu moda oldu simdi de . kizlara salla sevgililik olayina salla asosyalligi öv gelsin + yagmuru.

Ama bi kiz konussa bunlarla ayakta sey olurlar.

Samimi degil.evet.

hebele hübelee
  • Bizim kızlar yüzüme bakmazken yabancılar gelip muhabbeti başlatıyordu benimle

• quote:

quote:

quote:

ahh be eski günleri hatırlattın keşke yerinde olsaydım hiç izlememiş olsaydım çok özel bir diziydi

Hangi dizi la o

• quote:

quote:

quote:

Hiç izlemediğimi nereden çıkardın dostum Sadece eskiden izleme şeklim farklıydı. İlk sezondan 1-2, 2. sezondan 7-8 bölümü izlemiştim onlara da TV de rast gelmiştim. Sonra ver elini 3. sezonun başından 5. sezonun sonuna kadar.
    Sonunu bilerek izlemek daha iyi. Herhalde sonunda ne olacağını bilmeden başlasaydım ilk 2 sezona, manyak ağlardım.
    ekleme: krkmz1666- dizinin adı Person Of Interest
    Birde;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Meteora* -- 7 Mart 2017; 1:10:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç izlemediğimi nereden çıkardın dostum Sadece eskiden izleme şeklim farklıydı. İlk sezondan 1-2, 2. sezondan 7-8 bölümü izlemiştim onlara da TV de rast gelmiştim. Sonra ver elini 3. sezonun başından 5. sezonun sonuna kadar.
    Sonunu bilerek izlemek daha iyi. Herhalde sonunda ne olacağını bilmeden başlasaydım ilk 2 sezona, manyak ağlardım.
    ekleme: krkmz1666- dizinin adı Person Of Interest
    Birde;

hiç izlemeseydim derken 'senin gibi' demek istemedim aslında kendi açımdan söyledim. virgül koymak lazım bazen anlam karmaşası oluyor neyse

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.