Şimdi Ara

KIZLA TANIŞTIM ( PARTİYE DAVET ETTİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen sabahın köründe staja gidiyordum , staja geç kaldığım için tuvaletimi yapamadan acele çıktım yolda yürürken karnım guruldamaya başladı , osuruk kapıya dayanmıştı ama her tarafta insan vardı 5-10 dk sonra boş alana girdim kimse yok sadece yoldan arabalar geciyo, yinede emin olmak için sol arkama bakindim harbidende kimse yoktu iste o an zaaart diye hunharca osurdum ama sağ tarafımda yoldan karsiya geçen kızı görmemişim , duymuş galiba gülmeye başladı , bende yüzüm kızararak pardon kimse yok sanıyordum dedim, utanma bende senin gibi ıssız yerlerde osuruyorum dedi, beraber güldük ve biraz sohbet ettikten sonra instagramın falan varmı dedim

telefon numarasını verdi, ertesi akşam watsaptan konuşurken yarın parti var gelirsen davetlimsin dedi bende doğum günü heralde gideyimde kızla aram olur yakınlaşmış olurum hemde yaş günü simdi gitmezsem ayıp olur dedim ve kacirirmiyim gittim partiye , her taraf kız ve içeri leş kokuyo, yemek olarak herkese kuru fasulye ikram ediyorlardı birden baktım önümdeki 4 kız osurmaya başladı , ne partisi bu dedim meğerse osuruk partisiymiş , en sonunda boş bi odaya çağırdı yatağa ittirdi ve yatağa düştüm , elindeki kırbaçla yatağa vurdu hadi göster hünerlerini ne kadar osurabiliyorsun diye beni esir aldı sabaha kadar osurduk

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osuruk ehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en sayko tipe sahipsin sen hocam. Yolda görsem ben bile yol değiştiririm. Yani nicki gördüğüm gibi CSB olduğunu anladım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın osuruk partisi

• Okumayın KIRBAÇ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan3169

Hayatımda gördüğüm en sayko tipe sahipsin sen hocam. Yolda görsem ben bile yol değiştiririm. Yani nicki gördüğüm gibi CSB olduğunu anladım.

sen sayko görmemişsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.