Bildirim
Kızla tanışmam lazım yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Slm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seviyorsan git konuş bence
quote:
Orijinalden alıntı: ceess
Hocam zaten konuşacam ilk mesajı soruyorum ben -
Selam vererek başla tabii ama bundan sonra naber deme direk konuya gir. Konu derken kızın neler paylaştığına bak, film, müzik vs. Örneğin x sanatçısını dinliyor. Vaay x dinliyorsun bende çok severim şu sarkısı çok iyi. Bu örnekten yola çıkabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Iambrucewayne
quote:
Hocam zaten konuşacam ilk mesajı soruyorum ben
Temmuz'da ne okulu. -
Slm cnm nbr?
Şaka bir yana merhaba ben seninle tanışmak istiyorum felan filan... Doğal ol içinden ne geliyorsa.
quote:
Orijinalden alıntı: sweetnothing
Selam vererek başla tabii ama bundan sonra naber deme direk konuya gir. Konu derken kızın neler paylaştığına bak, film, müzik vs. Örneğin x sanatçısını dinliyor. Vaay x dinliyorsun bende çok severim şu sarkısı çok iyi. Bu örnekten yola çıkabilirsin
Teşekkürler -
Twitlerine sündüklen -
quote:
Orijinalden alıntı: UnderclassHero
Twitlerine sündüklen
Teşekkür ederim -
quote:
quote:
Teşekkürler
Yani "ortak noktanız" varsa, her şey olabilir. seninle konuşma olasılığı daha yüksek olur. Ben hep öyle yaptım çoğunlukla da işe yaradı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler
Yani "ortak noktanız" varsa, her şey olabilir. seninle konuşma olasılığı daha yüksek olur. Ben hep öyle yaptım çoğunlukla da işe yaradı
Siz bunu söyleyince baktım da müzik zevki olarak ortak dinlediğimiz 2 grup varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iambrucewayne -- 12 Temmuz 2013; 1:00:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
quote:
quote:
Hocam zaten konuşacam ilk mesajı soruyorum ben
Temmuz'da ne okulu.
okul açık değil tabi ben sadece kız bizim okulda diye belirtmek için dedim -
selam bayan seni okulda gördüm.her gördüğümde bir titreme geliyor.bu titremenin sebebi hep sex de -
quote:
Arkadaşlar şimdi okuldan hoşlandığım kız var onunla tanışmamlaz Facebook'tan mesaj atacam ilk mesaj ne olsun acil yardım edin lütfen
nabıyorsun lan sidikli yaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Turnedar
Slm cnm nbr?
Şaka bir yana merhaba ben seninle tanışmak istiyorum felan filan... Doğal ol içinden ne geliyorsa.
Teşekkür ederim -
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler
Siz bunu söyleyince baktım da müzik zevki olarak ortak dinlediğimiz 2 grup varmış
İşte bu! En son sevgilimle müzik sayesinde tanışmıştım. Bu şansı iyi değerlendir. Yazmadan önce ne söyleyeceğini biraz daha planla öyle yaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
haha konuyu görünce aklıma ortaokul, lise 1 zamanlarım geldi önüme gelen kıza sLm cnm nbr? sLm canım tanışalım mı? sLm cnm cok güzelsin. diye yazardım 30 tanede biri dönerdi anca -
quote:
Orijinalden alıntı: hyuga kojiro
haha konuyu görünce aklıma ortaokul, lise 1 zamanlarım geldi önüme gelen kıza sLm cnm nbr? sLm canım tanışalım mı? sLm cnm cok güzelsin. diye yazardım 30 tanede biri dönerdi anca
Haha ders çıkarın arkadaşlar durum hala aynı. Her yerde.. Bu hataya düşmeyin.
bence sakın ne konuşacağını falan planlama büyük çuvallarsın diyim yüzyüze geçerli bu dediğim tabi face den istersen sayfa sayfa ne yazacağını düşün öncedenfarketmez
Benzer içerikler
- tiaras parfüm neyin muadili
- dil arkasında kabarcıklar - doktorsitesi
- majezik ateş düşürür mü
- csb nedir
- kontrplak ile oda bölme
- bim para sayma makinesi
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- google çizim yap
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X