Şimdi Ara

Kızla tanışmam lazım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi okuldan hoşlandığım kız var onunla tanışmamlaz Facebook'tan mesaj atacam ilk mesaj ne olsun acil yardım edin lütfen

• Slm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorsan git konuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Seviyorsan git konuş bence

Hocam zaten konuşacam ilk mesajı soruyorum ben
  • Selam vererek başla tabii ama bundan sonra naber deme direk konuya gir. Konu derken kızın neler paylaştığına bak, film, müzik vs. Örneğin x sanatçısını dinliyor. Vaay x dinliyorsun bende çok severim şu sarkısı çok iyi. Bu örnekten yola çıkabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Iambrucewayne

quote:

Temmuz'da ne okulu.
  • Slm cnm nbr?

Şaka bir yana merhaba ben seninle tanışmak istiyorum felan filan... Doğal ol içinden ne geliyorsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetnothing

Selam vererek başla tabii ama bundan sonra naber deme direk konuya gir. Konu derken kızın neler paylaştığına bak, film, müzik vs. Örneğin x sanatçısını dinliyor. Vaay x dinliyorsun bende çok severim şu sarkısı çok iyi. Bu örnekten yola çıkabilirsin

Teşekkürler
  • Twitlerine sündüklen
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnderclassHero

Twitlerine sündüklen

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Selam vererek başla tabii ama bundan sonra naber deme direk konuya gir. Konu derken kızın neler paylaştığına bak, film, müzik vs. Örneğin x sanatçısını dinliyor. Vaay x dinliyorsun bende çok severim şu sarkısı çok iyi. Bu örnekten yola çıkabilirsin

Teşekkürler

Yani "ortak noktanız" varsa, her şey olabilir. seninle konuşma olasılığı daha yüksek olur. Ben hep öyle yaptım çoğunlukla da işe yaradı

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Yani "ortak noktanız" varsa, her şey olabilir. seninle konuşma olasılığı daha yüksek olur. Ben hep öyle yaptım çoğunlukla da işe yaradı

Siz bunu söyleyince baktım da müzik zevki olarak ortak dinlediğimiz 2 grup varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iambrucewayne -- 12 Temmuz 2013; 1:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

quote:

Temmuz'da ne okulu.

okul açık değil tabi ben sadece kız bizim okulda diye belirtmek için dedim
  • selam bayan seni okulda gördüm.her gördüğümde bir titreme geliyor.bu titremenin sebebi hep sex de
  • quote:

Arkadaşlar şimdi okuldan hoşlandığım kız var onunla tanışmamlaz Facebook'tan mesaj atacam ilk mesaj ne olsun acil yardım edin lütfen

nabıyorsun lan sidikli yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

Slm cnm nbr?

Şaka bir yana merhaba ben seninle tanışmak istiyorum felan filan... Doğal ol içinden ne geliyorsa.

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Siz bunu söyleyince baktım da müzik zevki olarak ortak dinlediğimiz 2 grup varmış

İşte bu! En son sevgilimle müzik sayesinde tanışmıştım. Bu şansı iyi değerlendir. Yazmadan önce ne söyleyeceğini biraz daha planla öyle yaz.

• haha konuyu görünce aklıma ortaokul, lise 1 zamanlarım geldi önüme gelen kıza sLm cnm nbr? sLm canım tanışalım mı? sLm cnm cok güzelsin. diye yazardım 30 tanede biri dönerdi anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

haha konuyu görünce aklıma ortaokul, lise 1 zamanlarım geldi önüme gelen kıza sLm cnm nbr? sLm canım tanışalım mı? sLm cnm cok güzelsin. diye yazardım 30 tanede biri dönerdi anca

Haha ders çıkarın arkadaşlar durum hala aynı. Her yerde.. Bu hataya düşmeyin.

• bence sakın ne konuşacağını falan planlama büyük çuvallarsın diyim yüzyüze geçerli bu dediğim tabi face den istersen sayfa sayfa ne yazacağını düşün öncedenfarketmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.