Şimdi Ara

Kızla nasıl tanışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünideyim, kız genelde 4lü arkadaş grubuyla oluyor şu ana kadar hiç tek görmedim. Araya arkadaş sokmakta istemiyorum yani tek bulsam konuşurum modundayım. İnstagram'ı yok galiba bulamadım, buda alternatifimi azalttı şuanlık çaresiz kaldım. Tavsiyeler gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuvalete giderken yolda kıstır ve Selamünaleyküm, yoksa merhaba mı demeliydim. Hiyaaaaaaa

De

• Çıkartıp 4lü grubun ortasına koy giden gitmiştir kalan sağlar senindir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de üniversitedeyim, aynı şeyi yaşadım ama araya birini sokmaktan çekinme, en yakın arkadaşına sevgilisi var mı ya da sevdiği birisi falan diye soracaktım sadece sonra bi baktım o buluşma bile ayarladı 1 haftadır konuşuyoruz falan şuan her şey iyi gidiyor
  • Ben üniversitedeyken... hoşuma giden bir kız vardı onla çıkmaya calışırken takıldığı kız arkadaşı ile de arkadaş olmuştum. Grubu veya kanka arkadaşı varsa onlarla da arkadaş olacaksın başka yolu yok, özellikle başta. Örneğin 4 kişi mi, o 4 kişiye birden yetecek genişlikte bir sohbet ortamı, enerji ve ilgi ile gitmelisin ve... 4 kişiye birden liderlik yapmalısın. Aralarından birisi çıktığın kız olacak ve onu da belli edecksin tabi ki ve öyle durumlarda diğer kızlar anında ona göre hemen gerekli hiyerarşik düzeni oluştururlar zaten "bu senin sevgilin, bizim arkadaşımız" şeklinde...
  • olabilirdi tabi ama o 4 kişiyle arkadaşlık kurmam zor hatta imkansız gibi görüyorum. Kendimde o potansiyel yok yani
  • JudgemenDay kullanıcısına yanıt
    tek çözüm bu gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diyelim ki kızı tek görmeye başladın, bence o durumda da kızın yanına gidip sohbeti başlatmakta zorluk yaşardın cunku sorun diğer arkadaşlar/grup değil bence.

Yine üniversite dönemimden başka bir örnek vereyim şimdi aklıma geldi... Ünv. kafesinde 3 kız oturuo bi masada karşı masada da biz 2-3 erkek uzaktan kızları konuşuoz. Kızlardan 2'sini baya begendim, biri orta boy esmer diğer biraz uzun boylu sarışın her ikisi de tipimdir (diğer kızı hatırlamıorum bile ) arkadaşlara dedim ki "gidip tanışacağım" sonra kafeden bir Cola aldım, maksat hareket olsun, elimde Colayla masalarının yanına gelip sohbeti başlattım, kızlar beni aralarına kabul ettiler! Had safhada heyecanlı andı, itiraf edeyim ancak denemeden öğrenemiyorsun.
  • Tek başına takip et yakalarsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.