Şimdi Ara

Kızla Nasıl Tanışacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagram'da bi kız gördüm ama çok sık kullanmadığım için takip etmedim takipçim beğenim falan az, fotoğrafım yok. Snapchat'ten ekledim orda aktifim, snaplerimin hepsini görüyor. Kızla ortak arkadaşımız yok sanaldan yürümeyi falan da bilmem, ne yapmak lazım ? Kızın tam olarak nerde oturduğunu bilmyiroum ama aynı çevredeyiz. Bi şekilde onun arkadaşalarından biriyle yakınlaşıp böylece kızla tanışmayı düşünüyorum, başka nasıl yapılabilir ? Snap'ten yürümek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanaldan yürümeyi bilmem deyip ne kadar sanal terim ıvır zıvır varsa kullanmışsın yahu.Bırakın şu netten kız dikizlemeyi.Karşına çıkar görürsen bi şekilde konuşursun.yok takipçiymiş yok snapmiş hayal alemi

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Sanaldan yürümeyi bilmem deyip ne kadar sanal terim ıvır zıvır varsa kullanmışsın yahu.Bırakın şu netten kız dikizlemeyi.Karşına çıkar görürsen bi şekilde konuşursun.yok takipçiymiş yok snapmiş hayal alemi

Zaten sanal alemi en az kullananlardanım, insta'da tanıdıklara beğeni atar çıkarım kızı da rastgele gördüm tutuldum. Snapchat ise bayağı eğlenceli ve samimi, boşluk oldukça girerim. İkisi günde en fazla 1 saatimi çalar bi kayıp yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 14 Ocak 2016; 6:00:12 >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Kızla tanışmak yerine arkadaşı ile tanışırsan olay sarpa sarar eğer tanıdık ortak arkadaş varsa olur bir yerde buluşmuş denk gelmiş gibi falan yap. Eğer yoksa yolla snap i 2 3 gün konuş 4. gün buluş yüz yüze tanışın sonra internete hiç gerek kalmaz
  • snapden yürümem demişsin ama snapden az kız düşürmedim biraz ağzın varsa 1 2 saat sonra telefon alırsın 2 3 gün sonrada bi kahve içersin hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 14 Ocak 2016; 22:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

snapden yürümem demişsin ama snapden az kız düşürmedim biraz ağzın varsa 1 2 saat sonra telefon alırsın 2 3 gün sonrada bi kahve içersin hayırlı olsun

uygun bi zamanda deniyim bakalım, olmazsa da olmamış olur sıkıntı yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.