Şimdi Ara

Kızla konuşurken muhabbet birden kesildi acil konu söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bi konu söyleyin kız faceden çıkmadan konuşayım

• Bugün b...zersta yeni bir video gördüm de. Sen de gördün mü de.
  • Risk budur diyosun
  • hangi jilet markasini kullaniyormus sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demin bi quadra attım diye konuya dal, gang yedim diye çık.
  • Tanka mı focuslandı enemy team?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Demin bi quadra attım diye konuya dal, gang yedim diye çık.

inhibitorleri yıktılar 20 dk dayandık diyeim mi? :D
  • quote:

quote:

Tanka mı focuslandı enemy team?

• ee Baska Diye Gir
  • Al bunu yaz ;

İşte her zamanki gibi aldım teemoyu. Dizdim çimenlere mayınları. Pustum oraya. E tabi görünmezlik de var. Birinin gelmesini bekledim baktım baktım gelen yok. Neyse meğersem bizimkiler team fighta girmiş bi ben girmemişim. Ben de yarısından sonra gitsem ne olcak diye bekledim yerimde. Bizimkiler 4 kişi olduğu halde baya baskı yaptılar adamlar geri çekildi. Hepsi kan revan hpleri baya az. Sürü psikolojisi işte biri nereye kaçarsa diğerleri de onu takip ederek gittiler öyle. Sonra haritada bi belirti gördüm aha dedim 5 i birden bizim çimene geliyor. Çektim borumu zehirli iğne atacam ama biraz bekledim mayınlara bassınlar diye. Pat küt bunların baya hpsi gitti zaten önceden de azdı. Bi mayın koyup birine iğnemi attım çat öldü o orda sonra hemen attım flashımı kaçtım ordan. Sonra işte en arkadaki elemen bastı bu mayına önündekiyle beraber öldüler. Baktım ben bunları alırım w + ghost bastım bu ikisini yakalamak için bi hızlı gidiyorum üff tuttum pat küt vurdum bunlara. İşte ilk penta kill imi böyle almıştım. Çok heyecanmıştım pentayı aldıktan sonra bunlar bana küfür etmeye filan başlamıştı e tabi bende de bir sevinç ilk defa penta alıyorum filan. Böyle geçti işte.

Özet : penta attım.

• quote:

Gank*

Kıza yeni gelecek champı anlat.De böyle böyle evrim geçiriyor Q evrim geçirince uzuyor (artık ne uzadığını sen belirlersin) felan
  • kendini öv

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Gank*

Kıza yeni gelecek champı anlat.De böyle böyle evrim geçiriyor Q evrim geçirince uzuyor (artık ne uzadığını sen belirlersin) felan

Bu arada Laptop güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Derslerinin nasil oldugunu sor, iyi degilse seni bozabilir zaten, hic takilma.

• Geçen call of oynuyorduk. Gelen care packagelerden 4ü de predator çıktı hepsini de aynı anda attım map dümdüz oldu yaz gerisi gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.