Şimdi Ara

kızla konuşacak konu bulamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mesen90

Hacı kusura bakma sende de birşeyler konuşacak bir birikim de yok. Önce kendini geliştir ne diyeyim. Sonra kızıda geliştir hem sana daha da bağlanır. Onla ilgilenmiyorum onu bilmem bunu bilmem. Hiç olmadı klasik edebiyat falan oku kız arkadaşına da okuttur sonra oradaki olaylardan konular açılır gider.

Kız da bana ne yapıyorsun diye mesaj atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam asil konusacağin konuyu bulmuşsun ama bizimle konuşuyorsun. Ona neden hep nasilsin nasilsin yaziyoruz de, konu akacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz.
    H.Hüseyin Korkmazgil
    Sevdiğim bir sözdür.
    Konuna gelecek olursak kendini kasma plan yapma o anki gidişata göre konuş hep sen konuşma arada o da konuşsun.Ortak ilgi alanlarınızı keşfet ya da kızla dedikodu yap olaylar felan anlat arada romantik şeyler söyle ama şımartmadan fazla abartmaman lazım.İkinizde sustuğunuzda onun gözlerinin içine bak ve elini tut kızla bakış hadi görem seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz.
    H.Hüseyin Korkmazgil
    Sevdiğim bir sözdür.
    Konuna gelecek olursak kendini kasma plan yapma o anki gidişata göre konuş hep sen konuşma arada o da konuşsun.Ortak ilgi alanlarınızı keşfet ya da kızla dedikodu yap olaylar felan anlat arada romantik şeyler söyle ama şımartmadan fazla abartmaman lazım.İkinizde sustuğunuzda onun gözlerinin içine bak ve elini tut kızla bakış hadi görem seni.

Elini mi tutayım kızla çıkmıyoruz ki. Oha hocam.

• devon1234 D kullanıcısına yanıt
    Kardeş konunun başına direk yardım yazmışsın biraz daha ayrıntılı bilgi ver o zaman internetten mi görüşüyorsunuz yoksa buluşuyorsunuz anlamadım ki daha çıkmıyor musunuz ona göre vaziyeti ayrıntılı anlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devon1234

quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

quote:

Orijinalden alıntı: devon1234

quote:

Orijinalden alıntı: mertbozkir

Konuşma ilerletemiyorsan ciddi bir sorun vardır dostum.Kızı boş şeylerle sıkarsın konuşamaz olursunuz.Ortak yönlerinizi keşfet , ya da kızın hoşlandığı yaptığı şeyleri bi düşün ona göre konuş.Nitekim şöyle bir gerçek de var eğer kızın seninle gerçekten konuşası varsa o konuşma akar gider , tek taraflı olmaz bu iş yani.

Aklıma konuşacak bir şey gelmiyor. 3 gün üst üste ne yapıyorsun yazdım.

Hocam anladığım kadarıyla bu kızdan hoşlanıyosun.Söyle bence.Ciddiyim içinde tutmanın hiçbir anlamı olmuyor.

Korkuyorum

İki gün sonra başkası gelir , kızı kapıverir elinden görürsün korkuyu.Kaybedicek neyin var kardeşim , söyle gitsin.

• quote:

Kardeş konunun başına direk yardım yazmışsın biraz daha ayrıntılı bilgi ver o zaman internetten mi görüşüyorsunuz yoksa buluşuyorsunuz anlamadım ki daha çıkmıyor musunuz ona göre vaziyeti ayrıntılı anlat.

Hocam bu kız izmite geldi birkaç gün kaldı o ara tanıştık sonra memleketi kastamonuya döndü. Şuan facebooktan yazışıyoruz.

Kardeş kız ne sıklıkla İzmit'e geliyor.Çok sık gelmiyorsa mesela 5-6 ayda bir felan geliyorsa sen gene kızla muhabbet et ama fazla bağlanma.Sık sık geliyorsa bir iki taktik verebilirim.
  • quote:

Kardeş kız ne sıklıkla İzmit'e geliyor.Çok sık gelmiyorsa mesela 5-6 ayda bir felan geliyorsa sen gene kızla muhabbet et ama fazla bağlanma.Sık sık geliyorsa bir iki taktik verebilirim.

Yok yılda 2 kere geliyormuş. Ama kız da benle konuşmaya istekli gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devon1234 -- 13 Eylül 2014; 16:29:38 >
    Kardeş sen kızla konuş ama bağlanma zor olabilir.Mesela yaşadığın bir yerden bir sevgili bul.Bağlanabilirim diyorsan kızla konuşmayı bırak yoksa sen üzülürsün.
  • Agır fake ve troll

Gercek kimligi de boyle. Kizlarla konusamayan, psikolojik sorunlari olan birisi. Artik iyice sizofrene baglamis durumda

Buna vereceginiz akli kendinize saklayin. Prim yaptirmayin su tarz insanlara
     kızla konuşacak konu bulamıyorum

• quote:

Kardeş sen kızla konuş ama bağlanma zor olabilir.Mesela yaşadığın bir yerden bir sevgili bul.Bağlanabilirim diyorsan kızla konuşmayı bırak yoksa sen üzülürsün.

24 yaşındayım hiçbir kızla çıkamadım bu yaşıma kadar. Bu kız facebookta benle konuşmaya niyeti var gibi gözüküyor. Bugün durduk yere ne yapıyorsun yazmış bana mesela. Bu kız Beni sizce sadece arkadaş olarak mı görüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devon1234 -- 13 Eylül 2014; 16:56:23 >
    O kız ben olmadığıma göre orasını ben bilemem ama senin tutumuna bağlı kız istekli gibi gözüküyor ama sen üzülürsün işte çünkü sürekli sanalda olmaz ki kızda yılda iki kere geliyormuş.Sana tavsiyem fazla bağlanma
  • Teen wolf izle her kız izler ve başla onla ilgini konuşmaya (bir kere bile izlemedim,kız yok zaten )

• Karşındakini yeni tanıştığın bir erkekmiş gibi düşün şimdi onla konuşacağın şeyi düşün ve mesajı yaz normal bir şekilde,küfürleri sil ve gönder.
    Not: Hatun mevzusu olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: littlepsycho

Karşındakini yeni tanıştığın bir erkekmiş gibi düşün şimdi onla konuşacağın şeyi düşün ve mesajı yaz normal bir şekilde,küfürleri sil ve gönder.
    Not: Hatun mevzusu olmasın

Yeni tanıştığım erkekle kız mevzusu konuşurum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.