Şimdi Ara

Kızla İlk Buluşma Yardım !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kızla yaklaşık 1 aydır telefondan mesajlaşıyoduk.Yarın akşam kız benle buluşmak istediğini söyledi.Sinemaya gidip sonra yemek yeriz ardından da bizim evde kahve içeriz dedi.Ben ilk defa bi kızla buluşcam, napmam gerektiği hakkında en ufak bi fikrim yok.Tecrübeli arkadaşlar kızla ne konuşmam, nasıl davranmam gerektiği hakkında yardımcı olabilir misiniz.Yaş 20.

edit: csb yazacaklar lütfen konuya mesaj yazmasın.size burada csb değil diye inandıracak değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 8 Ekim 2016; 17:52:35 >

• Rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeYaşAMAMa

Rahat ol

Öyle demekle olmuyor hocam.Napıcamı, nasıl davrancamı, ne konuşacağımı hiç bilmiyorum.
  • Kahve mi daha reelde görmemiş kahve diyor agahah csb

• Bir baska basarisiz CSB denemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kahve hem kızda. Emin misin kız olduğuna

Böbrek Alert

• hiç mi gün yüzü görmedin bu nasıl bir csb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • csb olduğunu nerden çıkardınız anlamadım?
  • uğraştırma kızı, gazeteye sar yolla
  • Em onu

• Çok ağır bir CSB.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pnp ez kizi ez yerin dibine sok

• csb

• Hocam csb kokusu aliyorum ama yinede

Rahat ol

Espri yetenegin varsa sonuna kadar kullan

Goz goze gelmeye çalış

Doğal davran

Hesap konusunda once sen elini at bi kız da çıkarırsa sorin yok ama kiz ortak olmazsa o gunden sonra birak onu aci belli zaten

• up
  • Kız resmen gel bana golü at demiş

• Neler yapacağınızı kız belirlemiş sinemaya gideriz vs. diye 1-0 kaybetmişsin. Durumu değiştirmek istiyorsan telefonuna zaman ayarlı zil sesi programını indir. Kahveleri içtikten sonraya ayarla zamanı. İlişkiyi ilerlettiyseniz dudağından yoksa yanağından öpüp bir yere yetişmem lazım de kaç oradan. Durum 1-1 olur. Sonraki günlerde ise kontrolü ele al ve ne yapacağınızı sen belirle. Sizin evde kahvelerinizi içtikten sonra ipleri eline al. En önemli kural rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -fenom- -- 8 Ekim 2016; 22:06:17 >
  • csb

• hücum yeleğini unutma
  • kızla ilişkinin düzeyini direk belirle en önemli bu. kız zaten planı söylemiş sana filmi de sen seç ve bundan sonra planı sen yap. neden dersen planları erkeğin yapması ilişkide senin öncü olduğunu belirtir. şimdilik bozma zaten her şey hazır kızla ilk buluşunca sarıl bu ilk temas olacak sakın elini falan sıkma yada sadece merhaba deme sen kolarını açınca oda sarılır zaten. kıza hep bir fiziksel temas olarak dokun. şakasına kötü bir şey de koluna vur. yada o sana bişey deyince kızmış gibi yapıp kızsın diye vuramıyorum gıdıklarım falan yap film de omzuna kolunu at ilişki ciddileştiyse. zaten kahve içmeye davet etmiş. bunları yaparsan en kötü durumda öpüşürsünüz. ama yapmazsan ve öpmeye kalkarsan kıza çok ani gelir yaptığın çünkü. fiziksel temas falan kurmamışsın. hadi iyi şanslar şampiyon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.