Şimdi Ara

Kızla İlişkimde Çok Hata Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkmaya başladığımızdan beri hep ben onun yanına gittim benim gitmediğim nadir zamanlar o geldi. Hep benim gitmem sorun olmuyordu ama bir süre sonra sanki pek önemsememeye başlamış gibiydi beni. Ben de aksine çok sevdiğimi bağlandığımı belli ediyordum. Arkadaşından öğrendim ki benim onu sevdiğim kadar, kendisinin beni sevmediğini düşünüyormuş, eziliyormuş sevgimin altında. Bu yüzden suçluluk duyuyormuş ve bu ona acı veriyormuş. Zaten bir şeylerden acı çektiği gözlerinden okunuyor. Dahası çok önem verdiği derslerine de etki etmeye başlamış. Hal böyle olunca bugün konuştum onunla ve eğer istersen senden bir süre uzak kalabilirim. dedim. Kafam çok karışık dedi. "Bir süre senden ayrı kalacağım eğer istersen sonra sen gel benim yanıma." dediğimde zor duyulur bir sesle sen bilirsin dedi. "Ama mutlaka gel tamam mı." dediğimde tamam dedi, kısaca bir süre ara vermiş olduk ikimiz de yıpranmıştık çünkü. Ve benim onu bezdirdiğim zamanlar oluyordu, yeni fark ediyorum, öyle çok gidiyordum ki yanına. Beni sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylüyor sadece biraz zamana ihtiyacı varmış. Ben bu çok gitme ve sevdiğini belli etme haricinde nerede hata yaptım? Bir de durumu nasıl bir düzene sokabilirim? Bu arada bağlandım, çok sevdim dediğimi yanlış anlamayın şu an bile onu öyle acılı görmek içimi yakıyor ama ayrılsak öyle heba etmem kendimi. Fikirlerinizi bekliyorum

• Sen kızın yanına gittikçe egosu tavan yapmış. Sonra da bunu söyleyemeyince "senin sevgin benimkinden fazla..." gibi bir şey uydurmuş. Bence fazla bir şey bekleme o kızdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.