Şimdi Ara

KIZLA BULUŞACAĞIM HİÇ ANLAMADIĞIM İŞLER YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes elin icin bu kadar hazirliga degmez,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli kıza ne yapalım ne edelim diye sorma beraber karar verin keşke seviyorum demeseydin. Manzarası olan bir kafeye falan gidin sıkıntı olmaz yani. Takma bu kadar yahu olmaz bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Gitme. Ciddiyim. Onu sevdiğini söylemişsin o iş orada bitmiş. Başka kız bul.

hocam niye ne alaka üstelik güzel konuşunca çok hoşuna gidiyor :D canım bitanem diyorum :D

Kızlar iltifat almayı,güzel söz duymayı sever Egolarından dolayı. Sen söylemişsin sevdiğini o birşey dememiş.Olsaydı olurdu en başta.Hevesini kırıyorum ama sonunda acı çekmeden bitirmelisin.Tecrübe öneriyor

• Böbrekleri gazeteye sar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamlıcaya da çıkabilirsiniz, manzarası akşamları mükemmel. Simit yersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

hocam niye ne alaka üstelik güzel konuşunca çok hoşuna gidiyor :D canım bitanem diyorum :D

Kızlar iltifat almayı,güzel söz duymayı sever Egolarından dolayı. Sen söylemişsin sevdiğini o birşey dememiş.Olsaydı olurdu en başta.Hevesini kırıyorum ama sonunda acı çekmeden bitirmelisin.Tecrübe öneriyor

Hocam etme ben aceleciyim tam tersine daha kızı görmedim bile yani kız beni görmeden seni seviyorum demesin bence de derse zaten herkese der :D Beni beğendi ki buluşacağız zaten ama böyle duygusal laflar biraz ilerletince olur diye düşünüyorum
    @Noel Gallagher hocam istanbula yeni taşındım hiç bilmiyorum mekan tavsiyen varmı araba da yok napıcam hiç bilmiyorum ya

• kızı boğaza götür sonra aşağı at

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

quote:

Hocam etme ben aceleciyim tam tersine daha kızı görmedim bile yani kız beni görmeden seni seviyorum demesin bence de derse zaten herkese der :D Beni beğendi ki buluşacağız zaten ama böyle duygusal laflar biraz ilerletince olur diye düşünüyorum
    @Noel Gallagher hocam istanbula yeni taşındım hiç bilmiyorum mekan tavsiyen varmı araba da yok napıcam hiç bilmiyorum ya

Kendini sevdirmeyi başarman gerek o zaman.Çok zor bir iş yani, kıza da öyle her zaman iltifat edip güzel cümleler söyleme Ağırbaşlı ol.O sana soru sorsun o merak etsin.Konuşurken konuları sen yönlendir.Buraya gidelim de.Kızın eline ipleri verme aman

• Auckland kullanıcısına yanıt
    Çamlıcada sosyal tesisler var, belediye işletiyor. Önünde manzaraya karşı küçük masalar var, simit+çay güzel oluyor.

Gerçi kız arkadaşla gitmek uygun mudur bilmiyorum, daha önce gitmedim hiç herhangi bir kızla

• Nereden tanıştınız ?
  • öneriler için sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evdekielvis

Herkes böbrek demiş o bir sıkıntı tamam da... Ya Harun abi ise? Dikkat et dostum sosyal medya da falan araştır kızı. Gerçek kız olsun. Bak saat 12 ye kadar cevap gelmezse polise gidiyoruz.

İmzan kör etti

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    En büyük imza rekorunu kırmaya çalışıyorumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek şikayete bakar 2+ resim yasak

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Tek şikayete bakar 2+ resim yasak

Tamamdır

• Em onu

• Hiç görmediğin birini sevmek. Hmmm.
  • up
  • Tralesti çıkarsa çok komik olur

• up up up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.