ben 20li yaşlarda bunu düşünmezdim ama şimdi daha iyi anlıyorum zaten bu yüzden erken evlenen kişiler ileride bu tarz sorunlara maruz kalıyor mesela yemek konusu gezmek konusu müzik konusunda anlaşamıyorum ben pikniği sevmem hergün sokağa çıkıp gezmeyi sevmem çok arkadaşım olup onlara sık sık gitmeyi sevmem evi severim az kişiyle takılmayı severim ama kıza baktığım zaman pikniği sever çok arkadaşı sever hergün gezmeyi sever gece yarısına kadar gezmeyi sever... ben yabancı müzik severim kız ise yabancı şarkı 1 tane bile dinlemez ben fastfood severim kız sebze yemeklerini sever.. diceksinizki ne olcak sorun olmaz o ayrı takılır sen ayrı takılırsın.işte bu o kadar kolay olmuyor mesela ben arabaya binince illa 1 tanede olsa arada yabancı açmayı severim ama kız 1 tane bile istemez.yada onun iğrenç klasik tarz müziklerine tahammül edemem ben tarkan severim rafet yıldız tilbe severim bilindik pop sanatçılarını severim o dinlemez.o halde tek çözüm arabaya binince ya hiç müzik açmıcaz yada aynı arabada bulunmucaz.ama evlenince aynı arabada olmadanda olmuyor.. bu tarz çok örnek var
ben evde makarna patates kızartması hamburger yapılmasını yemesını severım ama kız sebze ot yemeklerını yapıp yemeyı sever o zaman ona ayrı bana ayrı yemek yapılması lazım
ilerde bu hayal ettiklerinin hepsi olacak liseli kardeşim , yeterki bu şekilde ümit etmeye devam et.