Şimdi Ara

Kızın yanına bu sefer ben mi gitmeliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakülte banklarında yanıma alt dönem 3 kız oturmuş 4 ay önce. Aynı sınava girecektik not istedim verdiler. Ben pek ilgilenmedim notlara bakıyordum ama onlar bir şeyler anlatınca konuştum ben de. Bir tanesini beğeniyordum. Konuşunca hafiften etkilendim.

O günden sonra 2 ay görmedim. Yıllık dönemlik farkı var büt vize final tarihi farklı hem de okula pek uğramıyorum.

Okula tekrar gittiğim hafta 2 gün gördüm. Sırada kafamı koymuştum o da yanımdan geçti konuşmadık.

Sonraki hafta gaza geldim konuşacaktım. Sabah çantamı montumu koydum sıraya arkamı döndüm o geliyordu onu izlemeye başladım tam günaydın diyecektim diyemedim önünden geçti gitti o da bana bakıyordu şaşırmış gibiydi.

2 gün sonra o 3 kızdan biri yanıma geldi günaydın dedi. Biz konuşurken orda olan 2 kızın adını söyledi. Hoşlandığım kız da yanımıza geldi adımı duydum geldim diye bana da günaydın dedi. Yarım saat sohbet ettik. Hoşlandığım kızın en yakın arkadaşı biz konuşurken kıza gel kantine gidelim sonra dışarı çıkarız dedi, hoşlandığım kız da yok sen git dedi. Bu sohbetiminden sıkılmadığını gösterir dimi? Bu 2 kızla pek yakın değil sanırım, sürekli kantine gidelim diyen kızla. 3 kız var demiştim ya o 3.kız sonradan geldi, o da biraz konuştu sonra hoşlandığım kızla 2 adım geri çekilip sessizce konuşuyorlardı. Arada bir dönüp bana bakıyorlardı. Sonra diğer kız da iyi dersler deyip gitti ben de kalktım hoşlandığım kıza iyi dersler dedim. 5 adım attım hoşlandığım kız daha adını bilmiyorum dedi diğer 2 kıza.

Bu olay 8 martta oldu o günden sonra görmedim, 15 gün önce ödev tesliminde uzaktan gördüm sadece.

Sizce bu sefer mi kızın yanına gitmeliyim gördüğümde? Az bir şey duyguları varsa o gelir mi? Üzülmek istemiyorum.

• Gelmez,sana kimse gelmez.Düşünme boş yere.
  • herkes sen mi kesin 100 kilo sivilceli bir şeysin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-312B33BF8

herkes sen mi kesin 100 kilo sivilceli bir şeysin
    Senin durumunun sıkıntılı biraz 'maraz alinin sağ kolu' .Neyse sen kafana göre takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 13 Nisan 2018; 0:23:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.