Şimdi Ara

Kızın Telefon Numarasını Alayım Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm. 10. sınıfım, hoşlandığım kız ise 9. sınıf, ilk günü gidip tanıştırdım kendimi sonra o beni face'den ekledi, o ekleyene kadar daha da konuşmamıştık göremiyorduk vs vs şeyler oldu her neyse o ekledikten sonra artık aramızda bir 20 30 metre bile olsa yaklaşıp dolaşmaya başladık bugünlerde öyle yani. Hatta bugün bana çok tatlısın dedi.
    Ya şimdi numarasını alsam her an mesaj atmak zorundayım, face'de konuşurken bile ben ne zaman sussam o yeni bir konu açmaya çalışıyor. Evet napayım beyler geçen sene sevgilimle aram açılmıştı bu mesajlaşma olayı yüzünden. Yok efendim normal bir arkadaşımla bile seninle daha fazla konuşuyorum bilmem ne...
    Ne diyorsunuz ?

• Her hafta farklı bir kız konusu açıyorsun.
    Madem bu kadar kız gelip geçiyor başından, hiç mi tecrübe edinemedin bu kadar mı beceriksizsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicconic

Her hafta farklı bir kız konusu açıyorsun.
    Madem bu kadar kız gelip geçiyor başından, hiç mi tecrübe edinemedin bu kadar mı beceriksizsin?

Ne alaka birader beceriksiz asosyal değilim öyle olsa o kızla tanışamazdım bile sadece bir konu hakkında kararsız kaldım.
  • seviyorsan git konuş bence.
  • Çok tatlısın ne demek lan üst döneminim kodum mu betona hollywood yıldızın çıkar diyemedin mi? Pu yazıklar olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak genç...

1. Birden çok kız varsa, aslında hiçbiri yoktur. En azından, bunu öğrendiklerinde hiçbiri olmayacak.

2. Eğer biri zaten varken yeni birine meyletmişsen, eskisinin pili bitmiş demektir ki bu saatten sonra onun tadı senin için kaçar.

3. Sana iltifat edip, etrafında dolaşıyorsa senden hoşlanmıştır ancak hemen atlama. Başka kimseye de aynı şekilde davranıyor mu önce onu izle ve emin ol. Bazı kızlar senden bile hovardadır, unutma!

4. Bizim toplumda girişken kızlara pek iyi gözle bakmazlar ama hemen de kötü hüküm verme.

5. Eğer hayatında biri varsa, bahsettiğin kız da bunu bilerek sana yanaşıyorsa (bunu fark edersen) derhal kaç! Adama gelmez böylesi.

6. Telefon numarasını alırsan, akşam-sabah mesaj yazmak zorunda kalacaksın dediğin gibi. Parmakların ağrıyacak, şarjın çabuk bitecek, sohbetlere konsantre olamayacaksın, arkadaşların küfredecek muhabbetlerde sana sürekli. Yazmazsan da kız canına okuyacak. "Benden bıktın mı?" diye tipik kız bunalımına girecek ve yanlış anladığını anlatana kadar harcadığın zaman ve emekle geometrinin sırlarına bile erebilirsin. Tercih senin.

7. Dikkatli ol.

8. Gönül işlerinde başkalarına fazla kulak verme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetturk52 -- 4 Ekim 2011; 15:04:14 >

• Hem Allah'ın selamı ile başlıyorsun hem de caiz olmayan bir iş danışıyorsun ??

Çelişki Mode ON
  • ona küçük süprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

ona küçük süprizler yap

Hee, sürpriz yap da gör gününü. Ondan sonra sürekli yapmak zorunda kalacaksın. Sürpriz yapmadığın zamanlarda "Beni artık sevmiyor musun?" cümlesi ile seni bayacak. Yapma sürpriz mürpriz. Kızlara bir kere bir güzellik yaparsan o artık vazife haline gelir ve yapmazsan sevmediğini düşünürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk52

Bak genç...

1. Birden çok kız varsa, aslında hiçbiri yoktur. En azından, bunu öğrendiklerinde hiçbiri olmayacak.

2. Eğer biri zaten varken yeni birine meyletmişsen, eskisinin pili bitmiş demektir ki bu saatten sonra onun tadı senin için kaçar.

3. Sana iltifat edip, etrafında dolaşıyorsa senden hoşlanmıştır ancak hemen atlama. Başka kimseye de aynı şekilde davranıyor mu önce onu izle ve emin ol. Bazı kızlar senden bile hovardadır, unutma!

4. Bizim toplumda girişken kızlara pek iyi gözle bakmazlar ama hemen de kötü hüküm verme.

5. Eğer hayatında biri varsa, bahsettiğin kız da bunu bilerek sana yanaşıyorsa (bunu fark edersen) derhal kaç! Adama gelmez böylesi.

6. Telefon numarasını alırsan, akşam-sabah mesaj yazmak zorunda kalacaksın dediğin gibi. Parmakların ağrıyacak, şarjın çabuk bitecek, sohbetlere konsantre olamayacaksın, arkadaşların küfredecek muhabbetlerde sana sürekli. Yazmazsan da kız canına okuyacak. "Benden bıktın mı?" diye tipik kız bunalımına girecek ve yanlış anladığını anlatana kadar harcadığın zaman ve emekle geometrinin sırlarına bile erebilirsin. Tercih senin.

7. Dikkatli ol.

+ 1500000

• mesaj yazmaktan hoşlanmadığını söle kurallar say böylece akşam sabah mesajından kurtulmuş olursun.
    konuş açık açık yapmak istemediğin şeyleri bildir
    patronun kim olduğunu ona hissettir
  • 10. sınıfım" dan sonrasını okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adibelli

mesaj yazmaktan hoşlanmadığını söle kurallar say böylece akşam sabah mesajından kurtulmuş olursun.
    konuş açık açık yapmak istemediğin şeyleri bildir
    patronun kim olduğunu ona hissettir

Olabilir ama o zaman da naz yapar sanırım.

Bugün kıza bilerek gözükmedim özlesin az.

• okumadim ,,, alma
  • Asosyal olarak yorum yapardım ama hayatını kaydırmıyım dedım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetturk52

Bak genç...

7. Dikkatli ol.

Adam king beyler yalamış yutmuş bu işleri dağılın

• yaların dedin mi demediysen hemen demeni tavsiye ederim
  • en ideali şişme bebek dert tasa yok.şişirip şişirip ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.