Şimdi Ara

kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız ? (yardım edin arkadaşlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
6.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben çirkin ldugumdan direk hoşlanmadıklarını belli ediyolar xD
  • Lisede misin orta okulda mı , yazdıklarından kestiremedim ama neyse yaşınıza göre böyle tuhaf davranması doğal ....

Senden hoşlanıyor mu sorusunun cevap bulması için beraber vakit geçirmeniz gerek , bunun için arada sırada baş başa kal okul dışında vakit geçir o zaman dahada belli eder duygularını...

Diğer bir durum esprilerine yada bakışlarına her cevap veren kızın senden hoşlanma durumu olmaz , bu yaşlarda kızlar ego tatmin etmeyi sever dikkat et...

Yani bir iki gün sonra gelip şöyle konu açma ; ya her şey çok iyi gidiyordu teklif ettim arkadaş kalalım dedi :) O yüzden kızla sosyalleş
  • o zaman en iyisi ben kızı bir yerlere davet edeyim (sinema,kahve,yemek gibi) ama hoşlandığımı söylemeyeyim dimi ?
  • Böyle

• Kızları anlamak mümkün değil adamım. Bence o kız herkese yazıyor. Azıcık ilgiyi aşk, sevgi felen sanmamalısın. Uzak durman yararına bence. Yaşamış biri olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Kızları anlamak mümkün değil adamım. Bence o kız herkese yazıyor. Azıcık ilgiyi aşk, sevgi felen sanmamalısın. Uzak durman yararına bence. Yaşamış biri olarak söylüyorum.

• baş başa gezsenize bi.Orda hafiften tartarsan anlarsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

baş başa gezsenize bi.Orda hafiften tartarsan anlarsın zaten

kızı bir yerlere davet etmem gerekiyor hocam ama yani gidip direk söylesem niyetimi belli etmiş olmazmıyım yani ondan hoşlandığımı ? o da kabul ederse benden hoşlandığı etmezse hoşlanmadığı anlamına gelmez mi ?
  • Kaşığı pilava dik batırıcan dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ckipsiz

quote:

kızı bir yerlere davet etmem gerekiyor hocam ama yani gidip direk söylesem niyetimi belli etmiş olmazmıyım yani ondan hoşlandığımı ? o da kabul ederse benden hoşlandığı etmezse hoşlanmadığı anlamına gelmez mi ?

hayır davet etmen veya kızın kabul edip etmemesi herhangi bir hoşlanmayı ifade etmez,sadece olasılıklar arasında düşündürebilir.Kızın senden hoşlandıgını veya senin ondan hoşlandıgını belli etmen buluşmada yaşananlarla açığa kavuşur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok

Sorarak

hocam kız kabul etmezse benim için çok kötü olur aynı sınıftayım çünkü

Yengeç burcu musunuz?

• Kız seni seviyor ve gel bana çıkma teklifi et diyor.
  • quote:

sınıftan bir kız var ama benden hoşlanıyor mu bilemiyorum , sınıfta espri falan yaparım güler , yanıma gelir muhabbet falan eder , gülümser , okulda gezerken falan birbirimizi görürsek gözlerimize bakarız uzun süre , derste kesişiriz, derste bana bakarak gülümser , ama bazende hiç selam sabah vermez , inadına senle konuşmazda gider sen sınıftayken sınıftaki diğer erkeklerle muhabbet eder adamı uyuz eder,artis bir şekilde yanından geçerde hiç bakmaz vsvs...

bazende ben hiç selam sabah vermem , cool bir şekilde yanından geçer ve bakmam ama ne bileyim işte

ya benim en gıcığıma gidende gidip sınıftaki bazı oğlanlarla muhabbet etmesi , ya tamam bende sınıftaki kızlarla muhabbet ediyorum ama o edince ne bileyim kötü oluyorum

yani durum böyle karışık arkadaşlar , sizce ne yapmalıyım , nasıl bir adım atmalı yada atmamalıyım ?

her türlü tavsiyeye açığım

Ant sen misin olum Damla'dan bahsediyorsan seni sevmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: .MUTLU.

Boşa hüsran yaşama kız ile vakit geçir oraya buraya davet et teklifi ondan bekle aynı durumdayım bende

mutlu bana bişey oluyor
  • quote:

quote:

bazen selam vermiyor demişsin belki kafası dalgındır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Kız seni seviyor ve gel bana çıkma teklifi et diyor.

hocam ağzınızdan bal damlıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Kız seni seviyor ve gel bana çıkma teklifi et diyor.

hocam ağzınızdan bal damlıyor

Anlamamak için salak olmak gerekiyor git kıza de seninle konuşmamız lazım ve anlat böyle böyle, eğer kabul etmezse(arkadaşız biz ayağına yatarsa kanma) resti çek ve ona pas verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen Gel Oğlum

quote:

quote:

bazen selam vermiyor demişsin belki kafası dalgındır hocam

yok hocam beni görüyor ama bilerek selam vermiyor hatta bakmıyor bile , artis bir şekilde yanımdan geçiyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

quote:

sınıftan bir kız var ama benden hoşlanıyor mu bilemiyorum , sınıfta espri falan yaparım güler , yanıma gelir muhabbet falan eder , gülümser , okulda gezerken falan birbirimizi görürsek gözlerimize bakarız uzun süre , derste kesişiriz, derste bana bakarak gülümser , ama bazende hiç selam sabah vermez , inadına senle konuşmazda gider sen sınıftayken sınıftaki diğer erkeklerle muhabbet eder adamı uyuz eder,artis bir şekilde yanından geçerde hiç bakmaz vsvs...

bazende ben hiç selam sabah vermem , cool bir şekilde yanından geçer ve bakmam ama ne bileyim işte

ya benim en gıcığıma gidende gidip sınıftaki bazı oğlanlarla muhabbet etmesi , ya tamam bende sınıftaki kızlarla muhabbet ediyorum ama o edince ne bileyim kötü oluyorum

yani durum böyle karışık arkadaşlar , sizce ne yapmalıyım , nasıl bir adım atmalı yada atmamalıyım ?

yok oğlum ben değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pixel.

quote:

:D :D :D :D

Anlaşılan arkadaş duygularını tatmin için sormuş kızın kendisini sevdiğine o da inanmıyor.

Bırak arkadaş yol yakınden kes ilişiğini kızla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.