Şimdi Ara

Kızın ilgisini çekmek için yol buldum ama... (Yardım). [Editlendi]. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç yıl sonra ne kadar gereksiz yere triplere girip kendine eziyet ettiğini anlayıp neden diye kendine soracaksın.


    Fazla kasmadan kızın gittiği yerlerde tanışmaya bak.

    NE kadar çok uzarsa o kadar düşüyor ihtimal
  • ulan cok güzel taktikmis ama bende onun twitterını instagramını takip edecek bile cesaret yok azizim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ Deposu kullanıcısına yanıt
    Sınıftaki kızla yaklaşıpta asıl kızla aynı ortama girebilmek zor iş bayağı zor gidip ayarlamayı istemekte çok fazla yakınlık gerektirir oda olmaz. Fotoğraflarını beğenen sıradan kişi bi kere görür beğenir yada oturur 2-3 tane beğenir bir daha 2-3 hafta beğenmez ama ben her gün özellikle geç saatte gece 1-6 arasında aralıksız her gün beğeniyorum 10 gün civarı aralıksız her gün beğeniyorum illaki dikkatini çekmiştir. Ama defalarca dediğim gibi iyice dikkatini çektiğimde olması muhtemel 2 şey var :

    1-) Faceeboktan filan mesaj atıcak (düşük ihtimal olsada ihtimal var.)

    2-) Sınıftaki yakın arkadaşına anlatıcak ama arkadaşıyla aynı sınıfta olduğumuzu biliyormu oda var tabi ama söylerse ve arkadaşı birşey derse ne demeliyim ? (Bu 1. ihtimalden biraz daha yüksek ihtimal) (Birde şöyle birşey var henüz arkadaşına söylemedi heralde çünki son 2-3 gündür öğlen arası 10 dakika kadar sınıfta ikimiz kaldık kimse yoktu beraber ödev filan yapıp konuşmuştuk söylemiş olsa o anda kesin söylerdi demekki hala anlatmadı devam ediyorum bende.)

    İşte şu 2 şey için cevap arıyorum.




  • Nakuğod kullanıcısına yanıt
    Yok işte olmuyor defalarca yazdım giremiyorum aynı ortama kızla. Nereye gittiğini filanda bilmiyorum. Baktım bir türlü tanışacak ortam bulamıyorum bende böyle bir yola başvurdum.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Kız seni instagramdan geri takip etti mi? Eğer geri takip ettiyse dikkatini çekmişsindir belkide seni düşünüyor bile olabilir(heveslenme) , bir daha arkadaşıyla başbaşa kalıp ders çalışırken selfie yapma ayağına instagrama atarsın, belki böylece kız arkadaşına seni sorar, fotoğrafımı beğeniyordan başlar kimdir ne değildirden tutar.
  • Yağ Deposu kullanıcısına yanıt
    Geri takip etmedi . Tabi etmez 35 takipçi 45 takip edilen hesap takip edeni takip ederim diyen ''fame'' olmak isteyen saçma sapan şeyler paylaşan bi kız değil takip etmesini ümit etmiyordum zaten pek. Yav yazın kilo aldım şu an veriyorum göğüs göbek erittim ama yüzdeki yağlar geçmedi özgüvenimi dibine dibine vuruyor birde sürekli boyum kısaymış gibi geliyor ki öyle birde kızın bi çocukla fotoğrafı olduğunu ve fotoğrafın altına canımm yazdığını söylemiştim ha sanırım kankası ama oda çok bozdu beni (çocukla kız çıkmıyor onu biliyorum) pes etmek üzereyim.
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Kızı tanımıyorsun ki hocam.Bence sende biliyorsun ki senin ki heves. Tanıdıkça uzaklaşıcaksın belki. Yine de bu kadar beğenmeye takip etmesi gerekirdi Profilin açıksa yinede sen koy bence arkadaşıyla fotoğraf. Zaten özgüvenin çok yok ise kız kendisi kaçar senden tanışsanız bile. Kız seni şuan ki halinle tanısın beğenirse beğenir sonrasından üzülmezsin en azından. Koy fotoğrafını geç. Araştır biraz güzel olmakla güzel çıkmak bilirsin ki farklı şeyler. Bunların bir çok örneğini görüyoruz. Kafanı çok kaldırma. Eğer fotografta gülüyorsan ağzın çok açık değil kapalı olsun ama 32 diş denilen tabir belli olsun. Bir dene farkını görürsün cidden.Yüzdeki yağlara gelirsek en zor eriyen bölgelerden biri olması lazım.Pes etme kilo konusunda




  • Yağ Deposu kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekinmede iyiyim yani facebooktaki resimler filan iyi tabi bence. Kızı az çok tanıyorum. Ben öyle kolay kolay birilerinden hoşlanan biri değilim ve şöyle birşey var kız öyle off çok süper kız yalarun gibi bir kız değil ama tam sevdiğim kız tipi.

    Birde kızı ilk okul turnuvasında gördüm sınıflar arası maç vardı halısahada bu kızında evi halısahanın arkasında. Bizim sınıftan birkaç kızla beraber maçı izliyormuş bizim maç bitince üzerimizi değiştirip maçı izlemeye başladık arkadaşlarla bu kız ve bizim sınıftan birkaç kızda bizim 3 metre kadar solumuzda oturuyordu. Ha ilk gördüğümde bi anda ısındım kıza neden bilmiyorum. Dağılıcaktık biz bizim tarafa doğru kafasını çevirdi o anda göz göze geldik sonra ben yürümeye başladım kafamı çevirdim tam kıza baktım oda bana doğru baktı yine göz göze geldik bidahada çevirmedim kafamı.

    Birde beğenmeye yeni başlamıştım yani daha 3-4 kere beğenmiştim o zamanlar oldu bu anlatacağımda. Ben servisle gidiyorum okula normalde 2 servis gidiyoruz ama kızın okulunun oraya gelince servisin yarısı boşaldığı için bizim servistekiler öndeki arabaya biniyor. Tam işte iniyoruz herkes indi arabadan ben en sondaydım en son basamağa geldim bi baktım bu kız geçiyor önümden yanındada bi arkadaşı. Arkadaşı daha yakın kız daha uzak tarafta yürüyorlar hemen dibimdeler yani. Kız kafasını bana doğru çevirdi göz göze geldik tabi forumdan biri demişti sakın gözlerinizi kaçırmayın diye bende kaçırmadım gözlerimi 2 saniye kadar kitlendik öyle sonra yürüyor oldukları için ben arkalarında kaldım indim arabadan öndeki arabaya yürüdüm. Tabi çok uzun bir 2 saniyeydi .




  • Dün akşamdan itibaren beğenmeyi bıraktım bayağı eski fotoğraflarından 2-3 tanesini de vazgeçtim beğenmekten.
  • Up.
  • Editlendi.
  • Up.
  • erkeksin olmuyorsa zorlama . ben seçilmem seçerim moduna sokmayın şu kızları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben öyle kolay kolay birilerinden hoşlanan biri değilim" 3-4 ayda bir kız konusu açıyorsun. Yazlıktaki kızla da aranı yapmaya çalışıyordun sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlıyorsun heralde yazlığımız yok bizim. Daha önce kız konusu açtım ama ondan hoşlanmıyordum .
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ben öyle basit bir şekilde birinden hoşlanan biri değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julimezar

    Dediğim gibi ben öyle basit bir şekilde birinden hoşlanan biri değilim.

    ilerde anlarsın beni. olmuyorsa başka seçenekler ara kasma kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    Kendimi biliyorum kolay vazgeçemem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.