Şimdi Ara

Kızın hamburgerini yedim (gerçektir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir kız var şimdi kafede hamburger yiyorduk bir kaç arkadaş daha vardı... sonra kız dedi ki ben doydum yiyemiyorum dedi hamburgeri yarım kalmıştı.. sonra bu kalan hamburgeri kimse yemez sanırım felan deyince ben atladım olur mu yae öyle şey sen ver bana hele dedim, aldım hamburgeri çatır çutur yedim... 2 dakikada felan bitti... sonra dedim ki bak sen erkek olsaydın ben bunu asla yemezdim... ondan sonra herkes güldü böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 30 Temmuz 2012; 23:54:13 >

• yaş kaç
  • Hep ben cep telefonundayken yakalıyorsun . Yine kaçtın elimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atomu parçalamış gibi heyecanla anlatman ne derece bir asosyal olduğunu ortaya koymakta aziz dostum.
    Lise 1,bilemedin 2,yok vallahi 3'üm derse boynumu kesip ss alacağım.
  • CSB
  • Çatır Çutur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fena değil lan aslında.
  • CSB değildir ayrıca liseyi bitireli çok oldu... liseden sonra bu olayı yaşadım 1 sene felan oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 30 Temmuz 2012; 23:53:31 >
  • JAMESX BEYLER OKUMAYIN!!1!!1
  • Ne kadar düşük seviyeli mizaha sahip bir arkadaş çevren var."sonra dedim ki bak sen erkek olsaydın ben bunu asla yemezdim... " neresi komik bunun benim yanımda söylesen bunu en yakın pencereden atlardım aşağı.
  • Beyler okumayın diyip teselli versem mi bilemedim neyse yine de ben google görsellere emmacığımı aratıp buraya koyayım konuyu beğenmeyenler resimle kendini teselli edebilir

Kızın hamburgerini yedim (gerçektir)
  • aferin tebrik ediyoruz
  • 2. Laugh davasi olacak gibi gozukuyor, yorumlardan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Atomu parçalamış gibi heyecanla anlatman ne derece bir asosyal olduğunu ortaya koymakta aziz dostum.

Dostum merhaba.Sormayı planlıyordum da hazır burdayken sorayım.Sen hikaye yazıyorsun sanırım okumadım ama yer imlerinde eklidir siten.Oraya girerim sadece sırf arka planda çalan müziği için.Bu müziği nerden bulabilirim ismini verir misin ? Soundtrack falan mı bu ?
  • beyler sakın okumayın
  • Çok geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leak_55

quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Atomu parçalamış gibi heyecanla anlatman ne derece bir asosyal olduğunu ortaya koymakta aziz dostum.

Dostum merhaba.Sormayı planlıyordum da hazır burdayken sorayım.Sen hikaye yazıyorsun sanırım okumadım ama yer imlerinde eklidir siten.Oraya girerim sadece sırf arka planda çalan müziği için.Bu müziği nerden bulabilirim ismini verir misin ? Soundtrack falan mı bu ?

Bu linki sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet dersen iner müzik.

Ukalalık yapıyorum sanma :) Flash player versionun güncelse mp3'ü indirmeden browser tabanlı oynatmaya çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 31 Temmuz 2012; 0:29:54 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.