Şimdi Ara

Kızın beyni beni sevmek istiyor ama kalbi izin vermiyormuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla 1 haftadır konuşuyoruz kaç defa kavga ettik.En sonunda aradı ağladık konuştuk falan çok kötüydü.Galiba eski sevgilisini unutamamış.Kız bana benim iyi biri olduğumu beni sevmek için herşeyi yapabileceğini ama bi türlü sevemediğini söyledi bende kıza karşı boş değilim.Şuan kızla ayrıyız ben dün mesaj attım beni sevmeyeni bende sevmem diye ve cidden çok trip atmıştı çok soğuttu kendinden.Ama arayıp ağlayınca bende yumuşadım.Kız beni sevmek istiyor ama yapamıyor.Bende kıza boş değildim taa ki düne kadar dün bende bişey hissetmedim.Bu arada dün aramadı cuma aradı.İkimizde birbirimizi sevmek istiyoruz nasıl yapıcaz ? Şuan ayrıyız yeni kız mı bulsam ? Ama kıza ben seni unutmak için başka kız bulmam dedim yeni kız bulursam yalancı çıkıcam gözünde.Biri yardım etsin gözünüzü seveyim çok karıştı konu.Ciddi kişiler varsa bu işlerden anlayan özelden herşeyi ama herşeyi anlatırım ona.

Not:2 konu açtım ikiside gereksiz mesajlara gidiyor.O yüzden açtım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 26 Ocak 2015; 21:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevene can feda sevmeyene elveda.
  • Son duraga gelmeden inmesini bilmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sevene can feda sevmeyene elveda.

Kızla 1 haftadır konuşuyoruz hocam belki ileride olurdu ama ben sanmıyorum.Zaten 1 haftada bana aşık olmasını beklemem ama en azından değer verebilirdi gözünde bi hiçtim bunu hissettim ve gittim bitirdim.

• Arkadasim su kizlari bu kadar pohpohlamayin gozunuzu seveyim. Zamaninda ben de yaptigim icin soyluyorum. Seni sevmeye calisiyorum ama sevemiyorum nedir Allah askina? Zaten sen cok iyisin diye girilen cumlelere de kil oluyorum. Yuksek ihtimalle aklinda birisi var ama yuz bulamiyor, seninle biseyler yasamak istiyor ama beceremiyor. Tavsiyem muhabbeti kes yeni insanlara odaklan.

• quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Arkadasim su kizlari bu kadar pohpohlamayin gozunuzu seveyim. Zamaninda ben de yaptigim icin soyluyorum. Seni sevmeye calisiyorum ama sevemiyorum nedir Allah askina? Zaten sen cok iyisin diye girilen cumlelere de kil oluyorum. Yuksek ihtimalle aklinda birisi var ama yuz bulamiyor, seninle biseyler yasamak istiyor ama beceremiyor. Tavsiyem muhabbeti kes yeni insanlara odaklan.

Evet hocam eski sevgilisini unutamamış unuttum diyor ben inanmadım ama.elinde olsa beni sevmek istermiş öyle diyor ama sevemiyomuş aşk anlamında.Ama iyi bi insansın falan diyo işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Hain Kostok

Yüz yüze konuş teklif et

Beni sevmeyeni ben hiç sevmem diye mesaj attım şuan konuşmuyoruz.bide kız fazla rahat o ortamdan bu ortama aileside geniş.O kız birini sevebilecek ve benim sevgimi hakedecek bi insan değil bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Kardesim bosver simdi sevse bile gercek bi sevgi olmayacak yarin eski sevgilisi gelse gitmeyecegi belli bile degil bosver hem sen de cok bi sey hissetmiyormussun

• Kardes sen cok yanlis gelmissin. Konuyu okumadim yalan yok cok uzun ve gereksiz bisiy gibi gozukuyordu basliktan anladigim bu en azindan. Ver yolu gitsin kardes cekme boylelerin nazini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

Kardes sen cok yanlis gelmissin. Konuyu okumadim yalan yok cok uzun ve gereksiz bisiy gibi gozukuyordu basliktan anladigim bu en azindan. Ver yolu gitsin kardes cekme boylelerin nazini.

Verdim hocam yolu ama içimden de keşke birbirimizi sevseydik mutlu olsaydık diyorum.Kızlardan yana şansım hep kapalıydı çünkü.Bende sevemiyorum galiba.

• Up

• Up

• Kim ugrasicak bosver

• Kardeş dünyada ne dertler var.Valla bıktım senin şu dertlerinden.Konularını gördükçe sinir olmaya başladım.Dayanamadım söyliyeyim dedim.
  • Hunharca yala onu beni sev de sever

• Gereksiz mesajlara gidiyorsa gereksizdir kardesim israrla niye ayni konuyu farkli basliklarla aciyon kizi bulman bi dert konusman ayri bi dert sen ne işsin anlamadım

• O NASIL BAŞLIK LAN HAYKIRDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

O NASIL BAŞLIK LAN HAYKIRDIM

Beyni beni sevmek istiyor ama kalbi istemiyormuş.Yani duygularıyla hareket eden biri aklıyla değil her kızın yaptığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechR -- 26 Ocak 2015; 16:30:02 >
  • Up

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.