Şimdi Ara

Kızılderililerin Türklüğü ispatlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'Kızılderililer Türk müydü' sorusunun yanıtını Rus ve Amerikalı bilimadamları verdi.

Haberin Devamı

• hepsi asyadan batıya gelmiş olamazlar

• Olabilir sonuçta sürekli göç eden bir ırkız.
  • Kızılderiliye soralım, ben türk değilim kızılderiliyim diyecektir.

İtalyan türk olsa ne yazar, fransız türk olsa ne yazar,kızılderili türk olsa ne yazar...

Kendini Türk hisseden herkes Türktür demiş atamız bunun üstüne laf tanımam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

hepsi asyadan batıya gelmiş olamazlar

bering boğazını bilirsin, zamanında asya hun devleti bölünüp, göçler başladığında türkler yani bilim adamları diyorki belki de Türkler göçler sırasında bering boğazı (kışlar soğuk olduğu için) donmuş, ve türkler orayı aşıp amerikaya gitmiş olabilir, diyorlar, kızılderelilerdeki şamanizme bakarsak bu çok da uzak bir ihtimal değil.
  • herkes böyle diyor ama ya biz kızılderili isek kızılderililerin çoğundan uzak bir kabile amerikadan asyaya geçmiş olabilir bu kayıp kıta mu nunda cevabı olabilir
  • yada biz kızılderiliyiz der kaçarım hadi apaçiler görüşürüz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSLAM IRKI HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Müslüman uzaylı..!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Irk olmasına gerek yok.. Kendini türk hisseden herkes türktür!
  • kızılderililerden bazıları meksika körfezine gitmişler ise mexico lularda türktür ! HERKES TÜRK ! HADDİNİ BİLECEK HERKES !
  • Doğrudur burda da apaçiden geçilmiyor.
  • beyler amerikadayim ve burda kizilderililer amerikanin en cahil serseri, en zayif toplumudur, kizilderililerden bize fayda gelmez ama zarar gelir, bunun cingeneler turkmus demekten farki yoktur, birazcik kafanizi calistirin.
  • Yok öyle birşey topla topla
  • kızılderililer türk olsun kardeşim sizin benim türk olduğumuz ne belli?yani,nerden biliyosun saf türk olduğunun kendinin?Eskiden osmanlı devrinde millet evlenmiş hepimiz osmanlıyız hepimiz müslümanız diye,o ona kız vermiş bu buna kız vermiş,Sen sanıyormusun ki saf türk var türkiyede?
  • saçmalayamayın birkere madem bunlar Türk ozaman isimleri neden KIZILDERİLİ. Türk olsalardı isimleri en azından KIZILDERİLİ TÜRK olurdu
  • Ya Türk olsa ne olacak,övünülecek bir tarafları yok ki...
  • Atatürk bu konuda bir tarihçiye araştırma yaptırmıştı. mayalar, aztekler ve kızılderililerin Türk olduğu tezini ortaya atmış ve incelemeler sonucunda dillerdeki bazı kelimeleri telafuzlarının birbirine çok yakın olduğu anlaşılmıştır.
    Büyük okyanusda bulunduğu varsayılan Mu kıtası Türklerin ana yurdu olduğu söyleniyor. Ve büyük okyanusun dibinde kıtayı kanıtlarcasına pek çok delil bulunuyor. ama delillerin mu kıtasına ait olduğu tam olarak bilinmiyor.
  • arkadaşlar ben türk tarihini okuyan araştıran biri olarak şunu söyleyeyim size türklerin aslı asyalıdır ve tek türk yoktur çeşit çeşit türkler vardır kimine cesaret kimine at sürme kimine kılıc kimine müzik kimine müslümanlıgı yayma verilmiştir türkiyedeki türklere yani kazaklarda türktür ama müslüman değildir.

http://imageshack.us/f/59/57192064.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 28 Ocak 2012; 1:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

Atatürk bu konuda bir tarihçiye araştırma yaptırmıştı. mayalar, aztekler ve kızılderililerin Türk olduğu tezini ortaya atmış ve incelemeler sonucunda dillerdeki bazı kelimeleri telafuzlarının birbirine çok yakın olduğu anlaşılmıştır.
    Büyük okyanusda bulunduğu varsayılan Mu kıtası Türklerin ana yurdu olduğu söyleniyor. Ve büyük okyanusun dibinde kıtayı kanıtlarcasına pek çok delil bulunuyor. ama delillerin mu kıtasına ait olduğu tam olarak bilinmiyor.

Kaynak resim hatta video vs dosyalar ile süsleyebilir misin şu anda ? Ben araştırırım ama çoğu kişi üşenecektir.İlginç ve ilgi çekici bir konu.
  • Madem öyle hadi bakalım, ben bi kabile kurup geliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Eshi Shinkirō

Atatürk bu konuda bir tarihçiye araştırma yaptırmıştı. mayalar, aztekler ve kızılderililerin Türk olduğu tezini ortaya atmış ve incelemeler sonucunda dillerdeki bazı kelimeleri telafuzlarının birbirine çok yakın olduğu anlaşılmıştır.

Kaynak resim hatta video vs dosyalar ile süsleyebilir misin şu anda ? Ben araştırırım ama çoğu kişi üşenecektir.İlginç ve ilgi çekici bir konu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.