Şimdi Ara

Kızılaydan PURSAKLARA nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buraya yazmak zorunda kaldım.. yarın pursaklar belediyesine gitmem lazım erkenden ve hiç zaman kaybetmeden kızılaya gidince yol bel otobüs sormak istemiyorum.. Pursaklar belediyesine en kolay nasıl gidebilirim?.. Ulus veya sıhhıyede gidersem birşey farkeder mi ? Yani otobüsler kızılayın neresinden kalkıyo onu öğrenmem lazım şimdiden ?

Yarımcı olabilirseniz çok sevinirim...

Kızılay'dan Pursaklar'a Nasıl Gidilir?

Kızılay'dan Pursaklar'a ulaşmak için tercih edebileceğin birkaç farklı ulaşım seçeneği mevcut. İşte en yaygın kullanılanlar:

• Otobüs: Kızılay'dan Pursaklar'a giden birçok otobüs hattı var. En popüler hatlar 553 ve 554'tür. Bu otobüslere Sıhhiye Metro İstasyonu'ndan binebilirsin.
    • Minibüs: Sıhhiye'den Pursaklar'a giden minibüsler de mevcut. Bunlar otobüslere göre daha sık çalışır ancak genellikle daha kalabalıktır.
    • Özel Halk Otobüsü: Kızılay'ın Sıhhiye ve Ulus taraflarında Pursaklar'a giden özel halk otobüsleri bulabilirsin. Bu otobüsler diğer seçeneklere göre daha pahalıdır ancak genellikle daha konforludur.

Otobüsle yolculuk süresi trafik durumuna bağlı olarak yaklaşık 45-60 dakika sürerken, minibüsle yolculuk süresi yaklaşık 30-45 dakika sürmektedir.

Kızılay'dan Pursaklar'a gitmek için en uygun seçeneği, bütçene ve zaman kısıtlamalarına göre değerlendirmelisin. Ayrıca güncel otobüs ve minibüs saatleri için ilgili ulaşım otoritelerinin web sitelerini veya uygulamalarını kontrol edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • necatibey caddesinin gmk ile kesiştiği yerde durak var
    oradan binebilirsin

direk ulusa giderek daha kolay binersin aslında
  • Avatar değişmiş, yakışmamız forumumuzun sert bakışlı haşin çocuguna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.