Şimdi Ara

kızılay zafer dershanesi nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ablam beni kızılay zafere yazdırmış internetten aradım pek hakkında bir şey bulamadım sizce nasıldır yardım ederseniz çok sevinirim.bu arada mezunum ve tmciyim

• hiç mi bilgisi olan yok ya
  • ben 2 sene oraya gittim istersen yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmzynp G kullanıcısına yanıt
    yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürller
  • Bu yıl iki üç kez ygs lerine girdim. Sınavları gayet kaliteli ama çok düşük netle birinci olabiliyorsun
  • cevap verdiğiniz için teşekkür ederim denemeleri haddinden fazla mı zor oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elf*

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim denemeleri haddinden fazla mı zor oluyor?

Haddinden zor demeyelim ama piyasada çözdüğüm denemelerden daha zor. Özellikle türkçede falan çok uzun soruları vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beylikdüzü Birey Dershanesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıkçası bir bilgim yok ama gerçekten çok çalışkan bir arkadaşım geçen yıl oraya gitmişti bu yıl da oraya yazıldı. Hiç dershane konuşmadık ama o 2.kez gittiğine göre kötü bir dershane olduğuna inanmam
  • Veraniego V kullanıcısına yanıt
    teşekkür erderim cvp verdiğiniz için biraz içim rahatladı
  • iyi bi dershane helede derece snflarindaysan harikadir.Rehberlik servisi son derece ilgilidir.Tek sorun etut hocalari.Etut hocalarinin iyi oldugunu soyleyemem ve bu sene cogu hocanin gittigini duydum yinede arastr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmzynp -- 28 Ağustos 2013; 17:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.