Şimdi Ara

Kızılay VIP Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mezun senesi için kızılay vip final hakkında ne düşünüyorsunuz? Fen bilimleriyle vip arasında karasız kaldım. Bunların dışında Ankara için önerebileceğiniz dershane var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu sene gittim kızılay vipe.İlk 7 8 sınıfında gerçekten kaliteli rakip denebilecek öğrencilerden oluşuyordu.(Denemelere göre söylüyorum). Öğretmen kalitesi ortalama,güzel denebilir. İyi sınıflara iyi hoca kötü sınıfa stajyer tarzı genç hoca falan vermiyorlar en iyi yanı bu aslında sınıfın kötü diye çöp olmuyosun. Aslında mezun oldugun icin konulari falan onceden de gordugun icin hocalar pek önemli mi bilmem... Soru bankaları, ödev dergileri ve denemeleri iyi değil. Dergiler belki konuyu ögrenmek temel atmak icin vs. kullanilabilir ama çok fazla kisi ilk 3 dergiden sonra salıyodu. yaklaşık 30dergi veriliyor. İlk dönem fena gitmiyordu ama online eğitime geçince hiçbir şeyin önemi kalmadı. Adamakıllı kullanan yoktu bile online egitimi tabii bu kurumdan kaynakli degil ama genel anlamda dershane işi gereksiz oldu. Herkes kendi çabasıyla başardı bir şeyleri. sorun varsa cevaplayabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Kardeşim çok sağol, peki etütlerde yığılma olmadan sorularını rahtaça çözdürebiliyor muydun? Konu anlatımı talebin falan rahatça karşılanıyor muydu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de öğretmenlerin vip'e özel yazdığı sorular , çalışmalar oluyormuş onlar kaliteli oluyor mu? Çok kaliteli sorular olduğunu falan söylediler. Sürekli o sorularla destekliyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nichho N kullanıcısına yanıt
    kolay etüt alabiliyorsun ama şöyle ki etütler bireysel degil 4kisi aynı hocadan alabiliyor uygulama üzerinden alıyorsun. şansına kimse almazsa 40dk sana kalıyor kişi sayısına göre hoca zamanı paylaştırıyor anlayacağın. soru çözümlerinde klasik her yerde oldugu gibi hocalar dağılıyor sınıflara sen gidip soruyosun yoğunluk oluyie biraz. Ben pek kullanmadim etüt ve soru çözümlerini asıl 2.dönem ihtiyac duyduk ama o zaman da online oldu maalesef. online egitime geçince kendileri internet sitesi kurdular sistem üzerinden yapamadığın sorunun fotografini atiyorsun o dersin hocalarına rastgele sorular dagitiliyor hocalar da 1 2 günde cevaplıyorlardı ( sesli mesaj veya resim aracılığıyla). Dedigim gibi ben pek yararlanmadım etüt ve sç lerden ama bildigim kadariyla rehberlik hocalarına şu ş dersten şu eksigim var konu anlatımı istiyorum diye talepte bulununca sana bireysel etüt ayarlayıp konu anlatımı yaptırıyorlar. Eğer online egitim olursa bu etüt işi nasıl olur bilmem bizde aniden oldugu için sistem zar zor kuruldu bu sene icin hatalar vs düzeltilmiştir galiba gidip sormak lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • nichho N kullanıcısına yanıt
    hocalar asıl olarak yarıyılda ve sene sonu kamplar icin sorular yaziyolar o kurumdaki hocalarin yazdigi sorulardan olusan denemelere giriyorsun evet dogru. sorular meb kitabından da alınabiliyor harmanlayıp deneme hazırlıyorlar. Şahsen piyasadaki denemeler gibi oluyor soru tarzları falan. Güzel sorular mevcut oluyor hatta bazıları zorlayadabiliyor. Eski nesil sorular da mevcut oluyor. Bi 345 kalitesinde olmuyor haberin olsun. Hele ki Türkçeleri son zamanlarda fulle yakın yapmak içten bile değildi. Ne kadar da oradaki hocalar yazsa her seviyedeki ögrencileri düsünerek mi hazırlıyorlardır ne alt seviye kısa kısa sorular çok oluyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ama sene icerisinde girdigin denemeler tüm final kurumlarinin girdigi denemelerden olusuyor. Töderden hallice diyeyim daha önce girdiysen. Pek iyi sayılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağol kardeşim, çok yardımcı oldun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nichho N kullanıcısına yanıt
    Anlaradaki final vip fiyatı ne kadar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çoğu dershane para tuzağı . Kendin gidip dershaneler ile konuşman ve derslerine denemek için katılman lazım .


    Bakman gerekenler

    hocalar = hocalar sağlam mı ? sağlam sorular bulup götür ve nasıl çözdüğüne/çözemediğine bak .
    (dershane 5-10-15 bin tl alacağı için iki üç soru sormanı kabul eder.)

    kaynaklar = kaynakları iyi olması lazım ! mesela final çöpp , 3d iyi (yani çözüm dershanesi) vsvs

    kütüphane = sınav dönemi özellikle mezunsan evde çalışmak başta güzel gelsede ilerleyen süreçte çok kötü durumlar ile karşılaşabilirsin. dershanenin kütüphanesi var mı yok mu ??? çalışma ortamı sessiz mi ??
    (evde çalışmak bir süre sonra gerçekten bıkkınlığa neden oluyor.Mezun senesinde sosyal olmak çok önemli . Sostal olmak derken iki insan yüzü görmekten bahsediyorum.)

    Eve uzaklık = dershane çok iyi olsa bile evine çok uzaksa bence bir kez daha düşün. Evine en yakın ve en iyi fiyat performans dershanesini seçmeye bak !!! başlarda sıkıntı olmaz ama dönemin ortasına doğru uzak olduğu için bıkmaya başlarsın . Keşke yakında olsaydı daha fazla çalışırdım ya da kendime daha fazla zaman ayırıp stres atardım dersin .

    dersler = başta dediğim gibi derslere girip hocanın nasıl anlattığına ve branşına ne kadar yetkin olduğuna bakman lazım !!
    bazı hocalar çok iyidir ama öğrenciye bilgilerini geçiremez . bazı hocalar ise vasat-iyi arasındadır ama öğrenciye bilgileri çok iyi transfer eder. Mesela bizim dershanedeki fizik hocası piyasadaki çoğu soru bankasının video çözümünü yapan hocaydı (345-yayın denizi vsvs) ama hocanın dersine girince anlamıyordum . Bu hocanın kötü olduğu anlamına gelmez sadece öğrencilere kendi bilgilerini aktaramadığındandır.

    aklıma bu kadar geldi k.g




  • xleader kullanıcısına yanıt
    Abi işte dediklerini bilecek en iyi kişiler de önceden o kurumlarda eğitim alan insanlar. Elbette yaz kursları kurum hakkında bilgi sahibi olmak için iyi, hocaları bir şekilde tanıma fırsatın oluyor anlatış tarzını öğreniyorsun ama yıl içindeki işleyiş pek de orada gösterdikleri gibi olmuyor. Bu arada sağol önerilerin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.