Şimdi Ara

KIZILAY FİNAL TEMEL LİSESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim bu sene 11.sınıfa geçti. Kızılay Final Temel Lisesini düşünüyoruz aranızda giden yada bilgisi olan var mı ?

• 2 yıl önce dersaneyken 11.sınıfta dersanesine gitmiştim kayıt olurken dediklerinin hiçbirini yapmıyorlar 11 leri pek takmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun16 M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam öneriniz nedir ?
  • Temel liseyi boşver Behzat videolarından + kafından çalışsın yeter

• Hocam malesef öyle azimli oturup çalışacak bir tip değil. Zeki ama umursamıyor Şu ara arkadaş çevresinden uzaklaştırmaya çalışıyoruz malum ergen haller
  • skyist kullanıcısına yanıt
    iyi araştırın
    ayrıca en iyi sınıfta olması lazım kardeşinin
    5 tane tm sınıfı içinde ikinciyim hocaların şeyinde bile değiliz soru götüyoz derste bakarız diyor

• Finalde mi hocam ? Öyle şey mi olur ya onun görevi o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2014 de gittim şu mavinin yanındakini diyorsunuz değilmi hocalar iyiydide sınıflar kalabalık ve buyuk bir şube yani iyi sınıfta olmazsan pek ilgi yok o sene kazanmadım 15 de karanfil sokakta butik bir dershaneye gittim çok daha verimli oldu benım için

• 11 de gerek. Yok cubku böyle büyük yerlerde ztn hocalar somra gel falan diyor pek tinlamiyor ayruca beğenmeyen de çok orayı en iyi matfen

• Hocam 2 sene 3 sene önce gidenler kusura bakmasın final bu sene daha beter haldeydi MEB atamalarında iyi kimyacı geometrici kalmadı okulda. ilk sınıfa giremeyecekse kesinlikle yazdirmayin,arkadaş çevresi diyorsunuz ama düşük sınıflarda olan cocuklarin çevresi de iyi olmuyor adam (eski) düz liseden nakil olup gelmiş en düşük sınıfa ne beklersin zaten..

-bu sene finalde 12.sınıfı bitirdim-

• Hocam batikente yakinsaniz Batıkent sınav temel lisesini ,kızılay düşünüyor ve maddi olarak iyiyseniz fen bilimlerini onerebilirim memnun arkadaşlarım var
    --sene başında şöyle bi başlık acmistim
    https://forum.donanimhaber.com/ankara-kizilay-final-temel-lisesi-vs-ucgen-temel-lisesi--119801395
    Oradaki yorumlar da fikir verebilir size herkes aynilarini soyluyor.Sen niye yazıldin diyeceksin..baba ısrarı,ailenin büyük kurum iyi olur kafasi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyb -- 6 Haziran 2017; 16:11:36 >
  • Fen bilimlerini aklınızdan bile gecirmeyin ygs de ilk 10 k adamları bile yok ama dershanesinde ankara fenden gelen adamlar derece yaptı

• Okuldaki kaliteli ogretmenleri final vip gibi yerlere verdiler ogretmen kadrosu zayifladi seneyede zayiflayacaktir. Kaliteli hocalar vardır genelde ilk 4 sınıfa falan girerler sonraki sınıflara 1-2 serpiştirilirler.
    Deneme sinavlari kolay olur ve finale dogru gibi bir saçmalik vardir 400 kisilik okulda belki 200 kisi girer. Kesinlikle her hafta tyt yks olmazsiniz ust uste 2-3 hafta tyt yks olmadigini hatirliyorum. Bazı arkadaslarim zaman kaybi olarak gorup girmiyorlar artik.
    Aylik dergilerini yararli buluyorum her ay 200-220 sayfalık dergiler verilir fizik sorulari müfredattan biraz farklidir kaliteli ama cok zordur. Yanlis sorular barındırır ama cok fazla degildir. Diğer kitaplar malum, gereksiz.
    Rehberlikle pek gorusmedim cana yakın bi hocamız var ilgilidir ama ihtiyaca gore kalip programlar verir. Diğer rehberlikçi bu sene geldi ilk goruste gıcık kapmanız olasıdıdır sanırım 11 ve altına bakıyor.
    Ilk 2-3 sınıfa dusmezseniz sacma sapan tipler dolar sınıflara hocaları soğuturlar onlarda isteksiz girer.
    soru cozumlerinde istediginiz hocaya sorabilirsiniz cozumu begnmediyseniz baska hocaya goturun kimse bise demez. Cuma hariç (Cuma öğleden sonra sınav olur.) öğleden sonra 2 saat soru cozumu vardir tahtaya ogretmen isminin altına isim yazılır alt sınıflar isim yazmaya yetisemez cok beklerler. ilk aylar biraz kalabalik sonra issızlaşır sene içinde kalabaliklastigi cok olur.
    Fiyatına göre ortalama lisedir ama öneremem.
    Aklıma gelmeyen çok şey vardır sorabilirsiniz bu konudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42shadowank -- 3 Mayıs 2018; 16:24:2 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.