suçlu elbette var ama şuan bilmiyoruz bende her hafta bişeyleri kalibrasyona yolluyorum ama herşey öyle kitabına göre ilerlemez emin olabilirsin tabi birileri denetlemeye geldiğinde kitabına göre olduğunu gösteriririm orasınıda esgeçmeyelim. velhasılı ne olduğunu bilmiyoruz , peşin yargıya varmak yanlış olur , heleki tekrar eden bir hata değilken. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AK Parti'den Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a istifa çağrısı: 'Kendisi istifa etmezse gereği yapılacak (2. sayfa)

-
-
Sen hakliymissin kusura bakma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır pozitif zor bulunan kan değil kardeşim 0 negatif zor bulunan kan grubudur benim kan grubu 0 negatif bu yüzden 3 ayda bir düzenli olarak bağış yapıyordum en son depremin 1.günü kan verdim ama deprem zedelere cadır satma olayları ve kan satışları hakkındaki olaylardan çıktığından beridir kan vermiyorum
-
0 genelde zor bulunan diye biliyordum. sıfır negatif daha da zor. eşim 0 negatif. hatta hamileyken kan zehirlenmesi geçirmemesi için iğne yapmışlardı. kızımın da kan gurubu bana yani 0 pozitife evrilmiş.
-
Geçmiş olsun
-
Sürekli skandal çıkıyor ama dile getirildiğinde aktröller seni linçliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolasın. sorunsuz atlatmıştık.
-
Bir insana beddua etmek isterseniz "inşallah bir gün kızılay'ın kanına muhtaç haline gelirsin" deyin.
-
Valla ben tornada çalışırken müşterilerin kaliteci kontrolcüleri takip ederdi bizim aletleri. Süre bittiği gibi sertifikaları isterlerdi.
Geçen bir tanıdık tüp bebek için doktora gidiyor. Klinikte yapılan testin değeri 3, hastanede yapılan testin değeri 2.
Bana anlatınca; sor bakalım her ikisine de hangisi kalibrasyon yaptırmamış? Klinik yaptırmamış.
Belki kaç kişinin değerlerini kötü çıkardılar bu ana kadar.
Değer 3 olunca tüp olmuyor, 2 olunca oluyor. Kitabına göre yapılmayınca böyle oluyor. Hastaneye gidip aynı testi vermese, üstüne bide tiroid ilaçlarına başlayacaktı.
https://www.aykiri.com.tr
AK Parti'den Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a istifa çağrısı: "Kendisi istifa etmezse gereği yapılacaktır"https://www.aykiri.com.tr/404.html -
Habere girmiyor. Ya link yanlış ya haberi silmişler.
Hani kızılayda herşey okeydi? Niye istifa istiyorsunuz
aktröller bunuda açıklasın
Adamların içinden geçmediği kurum yok.
Sıkıştıkları zaman da kendi atadıkları adamları trenin altına atıp "biz yapmadık" diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 26 Nisan 2023; 13:27:26 > -
Kırk yılda bir ekran görüntüsü almadan haber ekledim onuda silmişler😁
haberler
AK Partili Yılmaz'dan Kerem Kınık'a istifa çağrısı: Kendisi yapmazsa dernek gereğini yapacaktırhttps://www.haberler.com/politika/ak-partili-yilmaz-dan-kerem-kinik-a-istifa-15824230-haberi/ınternet haber
AK Parti'den Kerem Kınık'a istifa çağrısı: Kendisi istifa etmezse...https://www.internethaber.com/ak-partiden-kerem-kinika-istifa-cagrisi-kendisi-istifa-etmezse-2298484h.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 26 Nisan 2023; 14:3:8 >
-
Bunu atayizler bile aciklayamaz
Reisten bu arkadaşı sağlık bakanı yapmasını beklerim. Üstün başarılarının mükafatı olarak. Akpde işler hep böyle yürüyor çünkü. Her kim ki adını skandal ve yolsuzluklarla duyurursa, hemen bir üst mevkiye terfi ettiriliyor.
Harbi çok komik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
komik gelmiyor artık yav
bezdi insanlar bazı şeylerden para pul davası olunca belki es geçebiliyor insan
ama hani kritik kurumlarda olunca deprem gibi
can sıkıcı olmaya başladı herşey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 4 Mayıs 2023; 12:25:23 > -
Eski anketlerde en güvenilir kurumlar arasında TSK dan sonra gelirdi, şimdi nerelerde acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 4 Mayıs 2023; 13:5:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X