Bildirim
kızılay'dan bilkent'e ulaşım sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
otobüs kampüse girmiyor diye biliyorum dolmuş kalkmıyor ama bilkent ünv. gitceksen sıhhıye ve tunus diye iki tane servis güzegahı var bunun dışında en sağlıklısı kampüsede giriyor sıhhıye köprüsünün üstünden bilkent dolmuşlarına binmen olacak. -
Kızılayda dolmuş mu varda bilkente gitsin Metroyla git.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD
Kızılayda dolmuş mu varda bilkente gitsinMetroyla git.
yokmu güvenparktaki dolmuş durakları ne? ayrıca metroyla nasıl bilkente gidecek çok merak ediyorum -
Hergün güvenparkın oradayım neredeyse daha hiç dolmuş göremedim sen nasıl gördün anlamadım -
teşekkürler, arkadaşım için soruyordum, işi görülmüştür umarım. -
quote:
Hergün güvenparkın oradayım neredeyse daha hiç dolmuş göremedim sen nasıl gördün anlamadım
mavi mavi, otobüsten küçük, takribi oturarak 15-16 kişi alabilen araçlar var, bildin mi? -
arkadşım sen şakamısın ya kaç senedir ankaradasın güvenparktaki dolmuş durakalrından haberin yoksa sen nersinde geziyon hergün güvenparkın Al sana ss yarında ilk işin gidip bakmak olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 24 Temmuz 2010; 0:10:52 > -
Öff bir şaka yapacaktım onu da bırakmadınız.Hashus eğlensin diye şaka yapıyordum.Sonunda söyleyecektim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 24 Temmuz 2010; 0:20:58 > -
quote:
Öff bir şaka yapacaktım onu da bırakmadınız.Hashus eğlensin diye şaka yapıyordum.Sonunda söyleyecektim.
-
quote:
ankara çankaya'da 9 yıl geçiren biriyle eğlenmeyi öğrenmelisin o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X