Şimdi Ara

kızılay'dan bilkent'e ulaşım sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kızılay'dan bilkent'e dolmuş kalkıyor muydu?
    kalkmıyor diye hatırlıyorum ama teyit etmemde yarar var.

güvenpark'tan otobüs kalkıyor diye biliyorum bir de.
    bu otobüs kampüse giriyor mu acaba?

• otobüs kampüse girmiyor diye biliyorum dolmuş kalkmıyor ama bilkent ünv. gitceksen sıhhıye ve tunus diye iki tane servis güzegahı var bunun dışında en sağlıklısı kampüsede giriyor sıhhıye köprüsünün üstünden bilkent dolmuşlarına binmen olacak.
  • Kızılayda dolmuş mu varda bilkente gitsin Metroyla git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Kızılayda dolmuş mu varda bilkente gitsin Metroyla git.

yokmu güvenparktaki dolmuş durakları ne? ayrıca metroyla nasıl bilkente gidecek çok merak ediyorum
  • Hergün güvenparkın oradayım neredeyse daha hiç dolmuş göremedim sen nasıl gördün anlamadım
  • teşekkürler, arkadaşım için soruyordum, işi görülmüştür umarım.
  • quote:

Hergün güvenparkın oradayım neredeyse daha hiç dolmuş göremedim sen nasıl gördün anlamadım

mavi mavi, otobüsten küçük, takribi oturarak 15-16 kişi alabilen araçlar var, bildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadşım sen şakamısın ya kaç senedir ankaradasın güvenparktaki dolmuş durakalrından haberin yoksa sen nersinde geziyon hergün güvenparkın Al sana ss yarında ilk işin gidip bakmak olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek06 -- 24 Temmuz 2010; 0:10:52 >
  • Öff bir şaka yapacaktım onu da bırakmadınız.Hashus eğlensin diye şaka yapıyordum.Sonunda söyleyecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜNAHSIZ_LORD -- 24 Temmuz 2010; 0:20:58 >
  • quote:

Öff bir şaka yapacaktım onu da bırakmadınız.Hashus eğlensin diye şaka yapıyordum.Sonunda söyleyecektim.

• quote:

Öff bir şaka yapacaktım onu da bırakmadınız.Hashus eğlensin diye şaka yapıyordum.Sonunda söyleyecektim.

ankara çankaya'da 9 yıl geçiren biriyle eğlenmeyi öğrenmelisin o zaman.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.