Şimdi Ara

kızı üzmeden reddetmek, araya mesafe koymak vs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok pis çıkmazdayım. Öyle böyle değil.

Özet geçmek gerekirse sevdiğim kız tarafından friend zone olarak görüldüm. Bilen bilir "burası friendzone buradan çıkış yok!" Yakın bir zamanda da bu x kişisi (yani beni arkadaş olarak gören) beni en yakın arkadaşıyla tanıştırdı. Fakat bu en yakın arkadaş, sevdiğim kızın x kişisi olduğunu bile bile yine de benden hoşlandı, sevdi. Arada muhabbet olarak bi yakınlaşma oldu. Samimiyet iyi. Arada arıyorum konuşuyoruz. Fakat her konuşmamızda kız çok gülüyor, mutlu, huzurlu. Ya şimdi buna gelip "ben senin en yakın arkadaşını seviyorum, seninle olmaz." Denir mi? denmez. Üzmekte istemiyorum ama duygularıyla oynamakta istemiyorum.

Ne yapsam bilemedim, bir akıl verin.

• Niye denmesin? Denir bas baya. Bu işi uzatmadan demelisin yoksa demek için geç kalabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Niye denmesin? Denir bas baya. Bu işi uzatmadan demelisin yoksa demek için geç kalabilirsin

x kişinin kim olduğunu biliyorsun, ayrıntısına kadar zaten. O işte tamamen yalan oldu zaten. Anlatırım bir ara. Ama bu kız çıktı başıma. Akşamları telefonda konuşuyoruz bazen. Ya çok iyi kız aslında. Ama x'in arkadaşı usta, olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Niye denmesin? Denir bas baya. Bu işi uzatmadan demelisin yoksa demek için geç kalabilirsin

x kişinin kim olduğunu biliyorsun, ayrıntısına kadar zaten. O işte tamamen yalan oldu zaten. Anlatırım bir ara. Ama bu kız çıktı başıma. Akşamları telefonda konuşuyoruz bazen. Ya çok iyi kız aslında. Ama x'in arkadaşı usta, olmuyor

Yolla bilgileri bakalım.

• x kişisi için değmez.Kız seni reddeddiyse hiç düşünmez seni.Bu x kişisinin sana yazan arkadaşı güzel,iyi biriyse sevmeye çalış,takıl derim
  • sevdiğim kız bana iyi güzel çocuksun ama öküz gibi davranıyorsun etrafına dedi ve posta koydu, 2 hafta sonra çirkin bir şey geldi bunu reddetmekle kalmadım 400 maddeden alıntılar yolladım mesaj olarak şimdş mutluyum
  • 11 09 up.Duygulanan çıksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

11 09 up.Duygulanan çıksın

Hikaye bitti buraya damladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevilmek sevmekten daha güzel
  • kız sana teklif ettiyse olmaz de.. etmediyse arayı yavaşça soğut, arama sorma.. zaten anlar sonra.
  • uplamayın la eski konuyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.