Şimdi Ara

KIZI STALK YAPARKEN FAVLADIM! (FAV-LA-DIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan üniversitedeyim ve liseden bi kızın twitter profilini istisnasız hergün bakarım hani kız o kadarda güzel değil ama alışkanlık olmuş.

Bu arada kızla lisede konuşmuşluğumuz yok sadece yüzyüze geldik birkac kere ama sesini kokusunu çok merak ederdim ne bileyim birazda kücük boyluydu ve bende öylelerinden hoşlanıyordum.

Bir ara sevgilisi olmuş sanırsam o 1 ay hiç girmedim ama ayrıldıktan sonra yani son günlerde kızı, eski sevgilimden daha çok takip ediyorum

Derken dün yine şarkımı açmış, sigaramı yakmış kızın profilinde geziyordum öyle resimlerinede baktığım yoktu sadece mal mal geziyordum. Dedim ya alışkanlık olmuş.

Sonra bi ara kızın rakı ile alakalı yazdığı birşeyi favladığımı gördüm yani telefondan tıklamışım (GECE 3:05 CİVARLARI) Aga zaten bu aralar gelen geçen arkamdan sallıyor aha dedim kız artık benim favladığımı gördü bu *** da kim bu abazamı diye başlar dedim. Bu arada favıda hemen kaldırdım ama bildirim gidiyormuş hemen başka bir arkadaşımda bunu denediğimde anladım..

Kızdan ses seda yok sanki ben onu takip ediyormuşum gibi normalde de öylesine bi favı çakmışım gibi normal kendi halinde yazıyor hala.

Sizce noluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni umursamadı yani sakin ol.
  • Kız mutlu olup seni takmamışdır bile.Üstüne egosu tatmin olmuştur.

• aklıma bu geldi

stalklarken favlayıp çıkarken ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkham

Kız mutlu olup seni takmamışdır bile.Üstüne egosu tatmin olmuştur.

acaba böylemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlıktan nallart sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Seni umursamadı yani sakin ol.

yoksa böylemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi fotoğrafını beğenmiştim, artık her fotoğrafını beğeniyom

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende her gün kızın twitterına bakıyorum başıma gelmez umarım gerçi yakın arkadaşız ama beni sosyal medya kullanmıyor diye biliyor.
  • Hic sevmedigimiz kavgali oldugumuz cocugu stalklarken arkadas favlamisti tek derdin bu olsun

• 11 aydır düzenli olarak stalkerlık yapıyorum. Kendimi stalkerların öncülerinden görüyorum. Şimdiye kadar sadece 2 kere yanlışlıkla yaptığım WhatsApp uygulaması ile atlattım. Onun dışında Snapchatte mesajı yazıp silme olayı ve tekrar oynatmada yara aldım. Gerçi pek önemli değil. Şimdi tam teşekküllü bir stalkerım. İsmi verin 1 saatten az bir sürede her şeyi elinizde olsun.

Allah stalkerların yardımcısı olsun!!!!!
    Biz sadece meraklı yalnızlarız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.S.E

Ben bi fotoğrafını beğenmiştim, artık her fotoğrafını beğeniyom

abi çok acı bi durum ya hani ilk beğendigin vakit bi simdi nolcak ki diyorsun icinden sonra nolcaksa olsun diyorsun. bi garip durum..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

Hic sevmedigimiz kavgali oldugumuz cocugu stalklarken arkadas favlamisti tek derdin bu olsun

bu daha da fenaymış

• kanovekane kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bişey olmaz sıkıntı olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neyse eyw beyler cevaplar için benim gibi varmı diyordum varmış. konu kilit :)

• Ben de üniversitede bir derste gördüğüm kızı tas gibi faceden profiline bakıyordum gece telefonda, fotolarına bakarken 2 3 sene önceki fotoğrafını yanlışlıkla beğenmişim, sonra heyecan ve telaştan tekrar beğen butonuna tıkladım 2 3 kere, baktım hala beğendi gözüküyor, 1 kere daha bastım, dedim gece açıksa ayvayi yedim, ayni sınıftayız bir ders ortak ve kızla hic konuşmuşluğum yok, neyse ben de bildiri gitmesin diye ilk face dondurdum, sonra içime sinmedi açtım kızı engelledim, daha kizin fotolarına da bakamıyorum, çakma hesabi da kendi resmim olan profil fotosunu manzara fotosu ile değiştirdim, isimle tanıyamaz resmimi görmedikçe diye düşündüm, bir sıkıntı olmadı gibi gözüküyor çok şükür, daha telden kız profillerine girmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiromen3 -- 3 Şubat 2016; 22:11:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.