Şimdi Ara

Kızı kırmadan nasıl ayrılabilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıla yakın bir zaman oldu son 2 aydır kıza karşı bir şey hissetmiyorum. Sarılırken bile zorla sarılıyorum filan bir anda bir soğukluk girdi bir şey de yapmadı anlamadım. Kızı kırmakta istemiyorum aynı zamanda. Ne yapıcam

• Biz kız bulamıyoruz,adam ayrılıyor
  • Bos yapmayin ergenler . Mesajlarina cevap verme ilgi alakayi kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayrılma ama biraz ara vermelisin eğer ayrılırsan bir süre sonra onun yokluğunu hissedersin, özlersin böyle olunca da iş işten geçmiş olur.
  • İki senelik sevgiline sen kız diye hitap ediyosan burda zaten ayrıl o kızdan. Yazık
  • 3 - 4 gün soğuk davran sonra bi açığını yakala ve ayrıl anlıycaktır zaten sıkıldığını bahane ürettiğini en kolay bu gibi gözüküyo :)
  • erkeklerden hoşlanıyorum de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence her türlü kırılacak, kırılmaması gibi bir şey mümkün değil, tabi eğer seni seviyorsa. Yapman gereken, eğer kararlıysan kibarca her şeyi olduğu gibi söylemek. Her şeyi söyle, bunu bilmeye hakkı var.
  • aynı sıkıntı bendede var 4 sene oldu bizimde ama ilişki tıkandı bir dönem sora. bende kara kara duşunuyorum galiba en iyisi karşına alıp konumak gibi geliyor.
  • zor iş 2 yıl olmuş kırılmadan ayrılması zor olur.

@Bustoll hocam küfürleri sansürle.
  • Ayrılırsan, kırılır zaten, özgüven sorunu yasar, sevilmemek çok koyar kadın milletine.

Egoisttir onlar biraz, üzülmemesini istiyorsan, soguk davranacaksın o zaten senden ayrılır, ''ben ayrıldım'' duygusunda oldugu için de üzülmez,kırılmaz.
  • Reql halini bekle herseye laf eder alinir sende o zamn bir sebeble ayrilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

İki senelik sevgiline sen kız diye hitap ediyosan burda zaten ayrıl o kızdan. Yazık

erkekmi desin?
  • en azından bi ihtimal olurdu aralarını toparlamaları için hatunla. lafı da totosundan anlamayın adam gayet net tespiti koymuş işte soruna.
    ..mmh naparsan yap kırılacak onu bil de öncelikle. bu ayrılık döneminde çok özleyeceksin bu arada hatunu. bu yüzden mümkün olduğunda hatalarını yüzüne en az ölçüde vurarak ayrıl ki sonrasında pişmanlık duyup gelip yeni bi konu açtığında bi yardımımız dokunabilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebuduk -- 14 Ocak 2014; 12:19:03 >
  • yanında osurursan kız kendi kendine ayrılır zaten
  • hikayeye birazdaha çalış kitap yazarsın film sitelerine satarsın
  • kırmadan ayıramassın
  • Niye ayrılıyonki sarılmak içinden gelmiyormuş ulan durumu olsa kapısından ayrılmazsın kızın.

quote:

Orijinalden alıntı: egzotik99

Biz yemeye kız bulamıyoruz adam ayrılıyor

Bak 99'lu çocuk yazıp durma şunu her konuya.DH Konu Dışı diye her istediğini yazamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 14 Ocak 2014; 16:11:18 >

• @K.B.V. +yan yatmış 8

@LawLess437 Düzenli durumum olan kızdan ayrıldım 1 ay peşimden koştu bazen oluyor öyle şeyler her zaman yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

@K.B.V. +yan yatmış 8

@LawLess437 Düzenli durumum olan kızdan ayrıldım 1 ay peşimden koştu bazen oluyor öyle şeyler her zaman yetmiyor

Adamsın.

Blok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.