Şimdi Ara

Kızı Engelledim Yoruldum Çünkü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim onu sevdiğimi bildiği halde beni sürekli arkadaş olarak gören ve hisleri almayan biri vardi hayatımda ne yapsam ne etsem arkadadan koşsam olmadı 1.5 sene sene oldu. Ona her şey aldım değer verip sevdim hepte biliyordu ama en son artık bunaldım dedim gerçekten Yoruldum Çünkü hep zamana bıraktı zamanla olur dedi sürekli kandırdı beni bende engel attım sıkıldım arkadaşlar doğru mu yaptım sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Doğru yapmışsın daha fazla zarar görmemiş oldun

• ne aldın

• Zamanla sevgi mi bekledin kızdan. Ben o kızın yerinde olsam telefonuma seni ezik acınası diye kaydederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sugar daddy olucaksan sex şart

• Doğru valla yalan yok

• Aynen kanka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrusunu yapmışsın şu hayatta en sevmediğim şey kullanıldığımı hissetmemdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En doğrusunu yapmışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1,5 sene nedir ya? Arkasından koşmak nedir? Ben olsam 1 aya kalmaz "Bu iş olmayacak." deyip, yeni denizlere yelken açardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 17 Şubat 2022; 14:37:5 >
  • Ben de benzer bir şey yaşadım.Arkadaştık başta sonra deneyelim dedik.Kız 2 ay sonra sana karşı içimde bir şeyler var ama sevgi düzeyinde değil henüz , sevgi zamanla oluşan bir şey dedi.Direk bitirdim.

• keşke 1.5 yıl peşinde koşacağına 1.5 ay peşinde süründürseydin. o şeylere bayılırlar hastan olurdu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.