Şimdi Ara

Kızdan hoşlanmaya başladığımda korku sarması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bi kızla 6 aydan beri konuşuyorum normal olarak, sevgili düşüncem hiç olmadı ama son 2 haftadır onunla konuşmamın bana iyi geldiğini farkettim ve içimi bi korku sardı. onunla biraz daha yakınlaşmak istiyorum ama o da bunu mu istiyor bilemiyorum. Sanırım anlamam için senden hoşlanıyorum diye bağırması gerek ama bununda olmayacağını tahmin ediyorum. Tam da burada yardımınızı istiyorum dostlar. Nasıl anlayabilirim? Hafif yaşanmışlıktan örnek verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızdan hoşlanmaya başladığımda koku salması diye okudum

• Doğal bir şey. Bilmediğin bir bölgeye giriyorsun, vücut bilmediği şeyden korkar.
  • Bir tane şarkı var Lindsey ablamızın bulunduğu. Love just a feeling dont over thinking der çok düşünme hissediyorsan git konuş zaten ilgisi yoksa seni 6 ay çekmedi ama 6 ayda çok uzun pampa olmaya az kalmış

• Cunku Zebaniye donusup seni yiyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • flört mü ediyorsunuz kanka mısınız önce bunu anlamaya çalış
  • sen onla konuşmazken o o senle muhabbet ediyorsa yürü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içimden geldi de ufak bir hediye al sürekli kızı öv her konuda fikrini almaya çalış :)

gerisi gelir ...

kim olursa olsun ilk sevişmeden sonra istesen de o heyecan vs kalmayacak zaten sonra her kız gözüne aynı görünecek öz güvenin tavan yapacak vs.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.