Şimdi Ara

Kızdan ayrıldım,kötüyüm be dostlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık ilişkiyi kendim isteyerek bitirdim.Yaş 22,şu ana kadar olan tek ciddi ilişkimdi.Kendi kendime geleceğimizi görememekten dert yandım ve gece bi anlık gazla güzel bi dille ayrılmak istediğimi söyleyip geri çekildim.Kız yıkıldı,tüm sosyal medyadaki hesaplarını dondurdu,whatsapp'ını sildi,belki numaramı bile engellemiştir.Benim yazdıklarımın üzerine verdiği cevaplar daha çok koydu bana.O üzülmese,kafaya takmasa zerre umrumda değil ama onun üzülmesi 10 kat daha koyuyor bana be.Rahat nefes bile alamıyorum ama bi yandan olması gereken buydu diyorum.Bilmiyorum artık napıcam,ne edicem...

• Zamana bırak. Ortada haklı haksız yok. Sıkıldıysan o kırılmasın diye devam ettiğin sürece sen mutsuz olursun ve sen mutsuz olursan karşıdakini de mutlu edemezsin. Şuan onun için üzülmen de seni sağduyulu biri yapar. Geri dönme ama yakın zamanda başkasına da gitme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DERTLİYİM [KIZ MESELESİ]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.