Bildirim
Kızdan Ayrılamıyorum Bi Türlü Yardım Et Dh
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Lise 1 im , Kızla Çıkmaya Başladım Ama Ders Çalışmaya Karar Verdim Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum Ama Bu Böyle Bitemez. Felan Diyip Duruyor.
Ayrılmak İstemiyor , bense Artık Ayrılmak İstiyorum . Bu Kızla Nasıl Ayrılabilirim Yardım Edin Lütfen :(
kızdan ayrılmadan ders çalışamıyor musun lae -
Ders çalışmak için mi ayrılıyosun? Ders çalışcaksan niye kızla çıkmaya başladın? Liseli olmak başka bi olay tabi -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
Lise 1 im , Kızla Çıkmaya Başladım Ama Ders Çalışmaya Karar Verdim Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum Ama Bu Böyle Bitemez. Felan Diyip Duruyor.
Ayrılmak İstemiyor , Bense Artık Ayrılmak İstiyorum . Bu Kızla Nasıl Ayrılabilirim Yardım Edin Lütfen :(
ne alaka lan liseli :) Sanki günde 5 saat ders çalişacakmiş gibi :D -
Ders çalışamayacaksın. -
ders çalışmak içinmi?
bunu bunu alın bunu dışarı. -
ders çalışırken o aklımda oluyo , mesaj atıyo felan kafam karışıyo :( -
lise1i fazla abarmaya gerek yok günde 1-2 saat yeter zaten -
Lise 1 de kızı ders çalışmak için terk etmek için ılık olmak lazım braati. -
allahın lalesi -
kızı yan yatır.. pardon kasayı -
Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten -
kızla birlikte çalışın -
Kızı eve çağır sonra kafasına 0.7 uçlu kalem darbeleri uygula.
Anlayacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: JonnieWalker
Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten
geleceğimi önemsemeye başladım . dersler gitgide zorlaşıyo . ikisini birden yürütmek zor , ilerde ayrıldığımız beni çok olumsuz etkilicek bu durum . -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_fear
quote:
Orijinalden alıntı: JonnieWalker
Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten
geleceğimi önemsemeye başladım . dersler gitgide zorlaşıyo . ikisini birden yürütmek zor , ilerde ayrıldığımız beni çok olumsuz etkilicek bu durum .
fonksiyonlara geçtiniz mi -
http://inciswf.com/1297463363.swf böyle ayrıl -
Kıza ders çalışmaya başlamadan önce iki saat ders çalışacağım mesaj atmazsan sevinirim.Tarzı bir şeyler söyle niye bırakıyon oğlum.Ah bu yeni nesil -
lan kız varken ders çalışsana kafanmı iyi senin, ders çalışıyorum dersin kestirip atarsın söylersin mesaj atmaz, belki o da bu vesile ile ders çalışır..
sevgili ayakları yüzünden dersleri boşlamayın..lise 1 önemlidir, hocalar gözünüzün yaşına bakmaz, sevgili kurbanı olmayın.. hem çalışın hem sevin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oversteer -- 24 Eylül 2011; 21:17:22 > -
Kızla ders çalışırken aniden çıkar vur masaya sonra senden ayrılır ya da daha çok bağlanır orası şans.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X