Şimdi Ara

Kızdan Ayrılamıyorum Bi Türlü Yardım Et Dh

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 1 im , Kızla Çıkmaya Başladım Ama Ders Çalışmaya Karar Verdim Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum Ama Bu Böyle Bitemez. Felan Diyip Duruyor.
    Ayrılmak İstemiyor , Bense Artık Ayrılmak İstiyorum . Bu Kızla Nasıl Ayrılabilirim Yardım Edin Lütfen :(
  • quote:

Lise 1 im , Kızla Çıkmaya Başladım Ama Ders Çalışmaya Karar Verdim Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum Ama Bu Böyle Bitemez. Felan Diyip Duruyor.
    Ayrılmak İstemiyor , bense Artık Ayrılmak İstiyorum . Bu Kızla Nasıl Ayrılabilirim Yardım Edin Lütfen :(

kızdan ayrılmadan ders çalışamıyor musun lae
  • Ders çalışmak için mi ayrılıyosun? Ders çalışcaksan niye kızla çıkmaya başladın? Liseli olmak başka bi olay tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

Lise 1 im , Kızla Çıkmaya Başladım Ama Ders Çalışmaya Karar Verdim Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum Ama Bu Böyle Bitemez. Felan Diyip Duruyor.
    Ayrılmak İstemiyor , Bense Artık Ayrılmak İstiyorum . Bu Kızla Nasıl Ayrılabilirim Yardım Edin Lütfen :(

ne alaka lan liseli :) Sanki günde 5 saat ders çalişacakmiş gibi :D
  • Ders çalışamayacaksın.
  • ders çalışmak içinmi?
    bunu bunu alın bunu dışarı.
  • ders çalışırken o aklımda oluyo , mesaj atıyo felan kafam karışıyo :(
  • lise1i fazla abarmaya gerek yok günde 1-2 saat yeter zaten
  • Lise 1 de kızı ders çalışmak için terk etmek için ılık olmak lazım braati.
  • allahın lalesi
  • kızı yan yatır.. pardon kasayı
  • Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten
  • kızla birlikte çalışın
  • Kızı eve çağır sonra kafasına 0.7 uçlu kalem darbeleri uygula.

Anlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten

geleceğimi önemsemeye başladım . dersler gitgide zorlaşıyo . ikisini birden yürütmek zor , ilerde ayrıldığımız beni çok olumsuz etkilicek bu durum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_fear

quote:

Orijinalden alıntı: JonnieWalker

Hadi kıza yalan söylüyorsun bize ne diye yalan söylüyorsun ders çalışmak içinmiş hee.. Kız haklı böyle bitemez diyerek hoş elbet bigün biticek zaten

geleceğimi önemsemeye başladım . dersler gitgide zorlaşıyo . ikisini birden yürütmek zor , ilerde ayrıldığımız beni çok olumsuz etkilicek bu durum .

fonksiyonlara geçtiniz mi
  • Kıza ders çalışmaya başlamadan önce iki saat ders çalışacağım mesaj atmazsan sevinirim.Tarzı bir şeyler söyle niye bırakıyon oğlum.Ah bu yeni nesil
  • lan kız varken ders çalışsana kafanmı iyi senin, ders çalışıyorum dersin kestirip atarsın söylersin mesaj atmaz, belki o da bu vesile ile ders çalışır..

sevgili ayakları yüzünden dersleri boşlamayın..lise 1 önemlidir, hocalar gözünüzün yaşına bakmaz, sevgili kurbanı olmayın.. hem çalışın hem sevin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oversteer -- 24 Eylül 2011; 21:17:22 >
  • Kızla ders çalışırken aniden çıkar vur masaya sonra senden ayrılır ya da daha çok bağlanır orası şans.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.