Öncelikle sana şunu soylim kıskandım her gece dışarda sevglinle miss
eğer kız arkdaşınla ciddi düşünüyosan bence söylemelisin hem onu daha iyi tanırsın... BENCE
neyini kıskandın anlamadım adamı kurutmuş görmüyormusun
quote:
Orijinalden alıntı: commodore63
quote:
Orijinalden alıntı: Harungnc
eğer kız arkdaşınla ciddi düşünüyosan bence söylemelisin hem onu daha iyi tanırsın... BENCE
Abartmayın çok birşey değilki her çıktığımızda 10-15 gidiyor ortalama
quote:
Orijinalden alıntı: commodore63
quote:
Orijinalden alıntı: Harungnc
8 aydır bi sevgilim var ama hiç aksam cıkamadık.. o yüzden kıskanıyorum
sevgilim olsun 50 tl harcayayım
quote:
Orijinalden alıntı: ekollollo
Yakınlarda burada 1-2 haftalık festival-şenlik olacak. Malum her gece dışarı çıkacağız kız arkadaşımla. Sanırım normalden biraz daha para harcarız. Bu aralarda pek param kalmadı.
2.5 aydır çıkıyoruz samimi bir ilişkimiz var. Dışarı çıktığımızda hesapları hep ben ödüyorum. Şimdi ben kıza iki-üç gün çıktıktan sonra bu akşam çıkmasak param bitti desem ne olur ?
hocam şehir neresi?
bu ara çok harcadığını söyle. şimdi de öyle rahat harcayacak param yok de.
quote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
quote:
Yakınlarda burada 1-2 haftalık festival-şenlik olacak. Malum her gece dışarı çıkacağız kız arkadaşımla. Sanırım normalden biraz daha para harcarız. Bu aralarda pek param kalmadı.
2.5 aydır çıkıyoruz samimi bir ilişkimiz var. Dışarı çıktığımızda hesapları hep ben ödüyorum. Şimdi ben kıza iki-üç gün çıktıktan sonra bu akşam çıkmasak param bitti desem ne olur ?
hocam şehir neresi?
Mersin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
quote:
hocam şehir neresi?
Mersin.
yoksa silifkemi?
hesap no ver
hesapları hep sen ödüyosun? neyin kafası peki bu
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
hesap no ver
Hocam sen önce kendine bi orjinal zippo al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme