Şimdi Ara

Kıza param yok demeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakınlarda burada 1-2 haftalık festival-şenlik olacak. Malum her gece dışarı çıkacağız kız arkadaşımla. Sanırım normalden biraz daha para harcarız. Bu aralarda pek param kalmadı.

2.5 aydır çıkıyoruz samimi bir ilişkimiz var. Dışarı çıktığımızda hesapları hep ben ödüyorum. Şimdi ben kıza iki-üç gün çıktıktan sonra bu akşam çıkmasak param bitti desem ne olur ?

• yaş kaç?
  • bize ne ya kaybol
  • Yaş 18.
  • İlişkiniz gerçekten samimi ise anlayışla karşılayacaktır
  • Dürüst ol.
  • Dürüstlük iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deMEMELİSİN
  • Bende öyle düşünüyorum zaten kız arkadaşım diğer kızlara göre çok olgun birisi.
  • Öncelikle sana şunu soylim kıskandım her gece dışarda sevglinle miss

eğer kız arkdaşınla ciddi düşünüyosan bence söylemelisin hem onu daha iyi tanırsın... BENCE
  • Kız problemli biri değilse sorun etmeyecek, hesabı ödemek isteyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekollollo
    Dışarı çıktığımızda hesapları hep ben ödüyorum.

seni daha çok yolarlar canım benim gözünü açık tut
  • anlayışlı birisiyse para mevzusunu açman hem iyi olur hem de sorun olmaz.

zaten ilişki de bi kademe daha atlamanızı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harungnc

Öncelikle sana şunu soylim kıskandım her gece dışarda sevglinle miss

eğer kız arkdaşınla ciddi düşünüyosan bence söylemelisin hem onu daha iyi tanırsın... BENCE

Ciddi düşünüyorum. Aslında ben söylemek isterim hem bakalım bana bakış açısı değişecek mi yoksa hiç problem etmeyecek mi ? Bu arada kızın hiç para sıkıntısı yok. Ama cesaret edemiyorum tuhaf geliyor.
  • tabiki söyle anlayışlı biriyse kademe atlarsınız
  • quote:

quote:

Ciddi düşünüyorum. Aslında ben söylemek isterim hem bakalım bana bakış açısı değişecek mi yoksa hiç problem etmeyecek mi ? Bu arada kızın hiç para sıkıntısı yok. Ama cesaret edemiyorum tuhaf geliyor.

para sıkıntısı yoksa halinden anlamaz yaşınız da genç olgunluklada karşılamayabilir.bence tabiki söyle ama bunu fakirlik göstergesi gibi değil para alamadığını şu sıralar başka borçlarının taksitlerinin masraflarının olduğıunu söyle yoksa parasız pulsuz biriyle kimse gezmez eğlenmez beklemez vs

• quote:

quote:

O zaman söylemelisin dedğin gbi kızın para sıkıntısı yoksa rahatsa o konuda seni paran için sevmedği belli .. ama yine söyle hiç bişey gizlememelisin ciddi düşünüyorsan eğer dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

quote:

quote:

para sıkıntısı yoksa halinden anlamaz yaşınız da genç olgunluklada karşılamayabilir.bence tabiki söyle ama bunu fakirlik göstergesi gibi değil para alamadığını şu sıralar başka borçlarının taksitlerinin masraflarının olduğıunu söyle yoksa parasız pulsuz biriyle kimse gezmez eğlenmez beklemez vs

Zaten fakirlik göstergesi gibi değilde mesela birde şu var biz ikimizde staj yapıyoruz hastanede bazı arkadaşlar ücret alıyorlar bazıları alamıyorlar. Ben geçen sene alıyordum aylık 250 tl para sıkıntım olmuyordu. Ama bu sene almıyorum kızda bunu biliyor. O alıyor mesela birde yaşadığı şehrin dışında olduğu için annesi-babasından yeterince para geliyor diye düşünüyorum.

• quote:

Yakınlarda burada 1-2 haftalık festival-şenlik olacak. Malum her gece dışarı çıkacağız kız arkadaşımla. Sanırım normalden biraz daha para harcarız. Bu aralarda pek param kalmadı.

2.5 aydır çıkıyoruz samimi bir ilişkimiz var. Dışarı çıktığımızda hesapları hep ben ödüyorum. Şimdi ben kıza iki-üç gün çıktıktan sonra bu akşam çıkmasak param bitti desem ne olur ?

Açıkça söyle, param yok diye. Eğer düzgün bir kızsa zaten, "kaç kere sen ısmarladın, şimdi de benden olsun" (daha önce başıma geldi, bire bir bunu diyorlar) der. Demezse zaten o kızla birlikte olduğuna değmez, bırak gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 15 Mayıs 2012; 20:56:47 >
  • Herkes mantıklı şeyler yazmış ve haklısınız ancak birde şu var; ben kıza nasıl söyleyeceğim hiç bilmiyorum şimdi kızın karşısında eziklik olabilir ''param yok çıkmayalım''. Tabi tam tersi kademe atlama olayıda olur daha ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Kafam çok karışık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.