Kıza direkt desem sevgilim olur musun diye ne tepki alırım? Yani hoş bir kız ama bilmiyorum linç eder mi sizce? |
Kıza Direkt Çıkma Teklif Etsem

-
-
Linç etmez büyük ihtimalle ama kabul de etmez. Ancak onun açısından kabul edilemez bir kişi isen kabul etmemesi de zor olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: physFx
Linç etmez büyük ihtimalle ama kabul de etmez. Ancak onun açısından kabul edilemez bir kişi isen kabul etmemesi de zor olur.Yani direkt benimle çıkar mısın desem milyonda bir de olsa şansım olur mu?
-
Aga c2 de direk yazıyorum banane diyolar awm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DambıIdor
Aga c2 de direk yazıyorum banane diyolar awmC2 değil yüz yüze. Okulun yemekhanesinde yemek yerken.
-
Yahu o kolay kızın hareketlerinden anlarsın zaten seni isteyip istemediğini
quote:
Yahu o kolay kızın hareketlerinden anlarsın zaten seni isteyip istemediğiniKızın öyle bir hareketi yoksa nolcak.
-
Demek ki istemiyor aga arkadaş olarak sadece okulda sohbet amaçlı görüyor seni
quote:
Demek ki istemiyor aga arkadaş olarak sadece okulda sohbet amaçlı görüyor seniEe o zaman napcaz
-
Rikisli bir hareket eğer normal bir arkadaşınsa iyi geçindiğin ve senin hislerin var onun ne hissetdiğini bilmiyorsan 1/5 şansın var.Ayrıca bence biraz daha kibar bir şekilde senden hoşlanıyorum diyebilirsin sevgili olalım aranızda flört durumu veya karşılıklı bir şey yoksa sıkıntıya atar seni
-
Yapacak bişey yok aga zorla birşey yapmak istiyosan haberlere çıkarsın izliyoruz her gün
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBRikisli bir hareket eğer normal bir arkadaşınsa iyi geçindiğin ve senin hislerin var onun ne hissetdiğini bilmiyorsan 1/5 şansın var.Ayrıca bence biraz daha kibar bir şekilde senden hoşlanıyorum diyebilirsin sevgili olalım aranızda flört durumu veya karşılıklı bir şey yoksa sıkıntıya atar seni
Aramızda hiçbir şey yok, çok normal sıradan.
-
quote:
Yapacak bişey yok aga zorla birşey yapmak istiyosan haberlere çıkarsın izliyoruz her günYok hacı sorsam şansım olur mu diyorum yani
-
O zaman ihtimalin 0
Sen erkek arkadaşın var mı nasıl bakıyosun sevgili durumlarına diye soru sor ordan sana sinyali (cevabını) verir
quote:
O zaman ihtimalin 0
Sen erkek arkadaşın var mı nasıl bakıyosun sevgili durumlarına diye soru sor ordan sana sinyali (cevabını) verirBen de onu sorduktan sonra sormayı düşünüyordum zaten hocam ama korona yüzünden okul açılmıcak o yüzden bu dediğim olmaz gibi.
-
Tamam açılmasın lole devam ulan yıllarca kıyamet kopsada okullar temelli kapansa diyr dualar ettik şu olana bak şimdi tuttu bize nasip olmadı xs
quote:
Tamam açılmasın lole devam ulan yıllarca kıyamet kopsada okullar temelli kapansa diyr dualar ettik şu olana bak şimdi tuttu bize nasip olmadı xsValla hocam lole de girmiyorum artık forza falan takılıyorum ya da single hikayeli oyunlar.
-
Yav lol dediğim lafın gelişi zaten artık deyim gibi bişey babaya selam lole devam
Ben dizi takılıyorum bu aralar the head izliyorum
Damdan düşer gibi olunca kızlar biraz şaşırıyolar. Daha doğrusu o sürede ne dicem şimdi diye kafayı çalıştırıyolar. Genelde de olumsuz bir şey söylemeden önce eğer insansa nedenini açıklar. Nedenini açıklamıyorsa hiç değerin yoktur yoluna bakmalısın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Linç etmez büyük ihtimalle ama kabul de etmez. Ancak onun açısından kabul edilemez bir kişi isen kabul etmemesi de zor olur.
|
Benzer içerikler
- savcılık geriye dönük telefon dinlemesi yapılabilir mi
- at yarışı 150 tl bonus
- kapının arkasında kalan anahtar nasıl düşürülür
- eski türk soyadları
- ameliyat sonrası büyük tuvalet yapamama
- exxen de neler var
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X