Şimdi Ara

Kıza Çıkma Teklif Etme Taktikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
14.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cdleri karıştırırken abimin klasöründe bunu buldum sonuna kadar okudum baya yararlı oldu

1_KIZ PSIKOLOJISI:
    Simdi de geldik kizlarin psikolojik ve sosyokültürel yapilarina.
    Bir kere Sunu kesinlikle ama kesinlikle aklinizdan çikarmayin:Bu kiz milleti her daim dokunsan aglayacak gibi yasar. Yani sürekli bi sorunlari vardir,ya aileleri onlari anlamiyordur, ya güzel degillerdir,ya abileri sürekli onlari baski altinda tutuyordur yada sirf sorunlu gözükmek için bi sorunu varmis tribi yapiyordur. Peki burda biz ne yapiyoruz?Tabi ki biraz psikologluk oynuyoruz .Biraz sonra Nasil Karizma Yapilir bölümünde de inceleyecegimiz üzre siz zaten kiza karizma yapmak için mutlaka psikoloji ve felsefeyle ilgilendiginizi ona söyliyceksiniz. Bu ilk adim. Sonrada gidip kizi teselli eden centilmen dost tribine yatacaksiniz. Ama centilmen olmaniz bu durumda pek iSe yaramaz o yüzden kizin karsisinda zihin okuyan bi tip gibi gözükmeniz lazim. Bunu nasil yapacaginizi da anlatiyoruz?Neden çünkü biz bu siteyi siz abazan kardeslerime bir hizmet olsun diye kurdum :=)).
    Simdi gelelim kizlarin beynini okuma yöntemlerine
    Bir kere Sunu asla ama asla unutmayin:dünyadaki hiçbir varlik beyin okuyamaz. ama siz kizlarin beyinsiz olduklarini zaten biliyorsunuz. :))))) O yüzden teleS yapmaniza hiç gerek yok. Bu kizlarin hepsinin düsünme stilleri aynidir
    O yüzden verecegimiz taktikleri uygulayarak kizin gözünde bir anda beyin okuyan dahi bir psikolog konumuna gelebilir ve kizi tavlama olayini rahatlikla asabilirsiniz.
    Bu salaklarin daha öncede söyledigimiz gibi mutlaka ama mutlaka bi sorun(!)lari vardir. Simdi tavlamak istediginiz kizin sikkin oldugu bir zamanda yanina gidin ve "Sikkin gözüküyorsun,hayirdir" diyin. Kiz size sikkin oldugunu daha da belli etmek için hemen "yok bisey yaaa!!!" diye cevap verecektir,neden?çünkü bunlar salaktir.Sorunlu olmayi karizma zanneden bi salaktan daha ne beklenebilirki. Neyse siz kizin bu cevabi karsisinda "iyi o zaman demiycek kadar zeki oldugunuz için hemen "Sanirim senin konuSacak birisine ihtiyacin var" diyin. Kizin yüz Seklinin sikkin ve trip yapacak birine ihtiyaci oldugunu belli etmek için daha bir buruStugunu ve tamamen sessizlige gömüldügünü farkeder farketmez "Bak bana istedigin herSeyi, anlatabilirsin hem ben son 4 senedir psikoloji egitimi aliyorum,yani bir psikologdan eksik bir yanim yok"diyin.Kiz böyle bir trip anindayken asla "Say lan okudugun psikoloji kitaplarini" diye bir Sey sölemez.Yani bu planininizin tutmasi için yeterli bir cümledir.Simdi aklinizdan çikarmamaniz gereken diger konuya gelelim.Kizlar bu tripleri sadece ve sadece dikkat çekmek için yaparlar.Sürekli olarak "Kimse benle ilgilenmiyo,kimse beni anlamiyo" diye düSünüp etrafindakilerin dikkatini çekmeye çaliSirlar. Amaçlari birinin gelip kendilerinin kaprislerini çekmesini saglamaktan baSka bir Sey degildir.
    Ama siz gidip kizin yanina onla konuSmaya çaliStiniz diye kizin sizinle konuSacagini saniyorsaniz yaniliyorsunuz
    üzgünüm ama asla böyle bir Sey yapmazlar.iSte bu yüzden sizin olayiniz beyin okumak.Kizlarin hangi durumlarda hangi tepkileri verdiklerini ögrenebilmek için yillarimizi harcadik ama degdi.Alin size en baba beyin okuma(!) yöntemleri.
    Siz kizin yaninda olaganüstü insan tribi çizeceksiniz.O yüzden kiz söylemeden Sip diye durumu anlayip sorunu çözün.Bunun için "Dur tahmin edeyim..." cümlesiyle baSlayin ve ikinci kuralimizi uygulayin ve uydurun.
    Ya tutmazsa gibi bi kayginiz olmasin.Zira uyduracaklariniz yüzdesi yüksek Seyler olacak.
    ikinci cümleniz her zaman "Kimse seni anlamiyor,degil mi?" olsun.Kiz kesin onaylayacaktir.
    Kiz onayladiktan sonra her zaman "Neden sorunun ne oldugundan bahsetmiyorsun?" olsun.Kiz kesinlikle gerçek sorundan bahsetmeyecektir.çünkü ortada sorun falan yoktur.amaç triptir.Ve kizlar bu tribe girmeden önce "Ulan bi tribe giriyoz ama birisi gelip sorarsa ne diycem?" diye düSünmezler.O yüzden kizin size verecegi en mantikli ve tek cevap "Bilmiyorum,ya" olacaktir.Dikkat edin kiz size bunlari söylerken yüzünüze bakmaktan Siddettle çekinir.Ve sürekli etrafindaki Seylerle ugraSir,kagit yolar,sigara üstüne sigara yakar ve tam bu esnada sizin hakkinizda bilinçaltinda bir fikir oluSturur.
    "Sanirim herkes senin üzerine geliyor.Kendini bu agir baskinin altinda ezilmiS ve çaresiz hissediyorsun." diye devam edin.iSte bu cümle önceden düSünüpte kendine bir sorun bulmamiS olan bu salaklar için çok güzel sanal bir sorundur.Kiz sizi derhal onaylar ve "uffffff niye her Seyin sorumlusu ben oluyormuSum sanki?" diye size trip atiyor oldugunu iyiden iyiye belli eder.
    Sorunu yaratan siz oldugunuza göre çözecek olanda sizsiniz.Simdi sogukkanliliginizdan hiç taviz vermeyerek "Ailenle aran nasil" diye sorun."Hiç sorma, beni hiç anlamiyolar,neymiS ben SöyleymiSim,böyleymiSim, hep suçlu benim zaten" tribine girmemesi mucize olacaktir.
    "Bak hepimizin ailemizle sorunlari var,ama onlari suçlarken onlarin senin yasinda olmadigini ve senin gibi düSünemeyeceklerini asla aklindan çikarma.Seni anlamalarini beklemen bile çok büyük bir hata." diyerek konuSmanizi sürdürün.Bu sirada kiz sürekli sizi onaylayacak ama asla ve asla sizi dinlemeyecektir.Siz konuSurken kizin dikkat ettigi tek Sey sizin ses tonunuz, haraketleriniz ve onunla ilgileniyor olusunuzdur.Bu yüzden konusmanin bu kisminda olabildigince uydurun.Kiz zaten Su siralarda sizden hoSlanmaya baslamistir.Sizin olayiniz garantilemek.
    Kiz biraz konustuktan sonra çok feci rahatlayacak ve size gülümsemeye baslayacaktir.Evet iSte baSardiniz.Kizin kafasinda,hem yakiSikli,hem kültürlü,hem de beni anliyo,daha ne istiyim yaaa" izlenimini birakmayi baSardiniz.Simdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için Su cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanindayim,bi sorunun oldugunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparim " diyin.
    Bravo!Kiz artik kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini buldu.Artik her gün sirf siz yanina gidip konuSun diye trip yapmaya baSlayacak.Sizde bunu bildiginiz için hergün kiza uyduruk poroblemler yaratip çözecek ve kizin aklini baSindan alacaksiniz.
    Bunlari her kiza uygulayabilirsiniz.Sorun çikmayacaktir emin olun.Bu taktikleri ögrendiginize göre artik kiz hakkinda her türlü bilgiyi toplayabilirsiniz.
    2_BILGI TOPLAMA
    simdi de sirada kizi tavlamaniz için hayati önem tasiyan bir baska konu var.Kiza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacaginiza göre kiz hakkinda maximum bilgiye sahip olmaniz lazim.Mesela gidip bi sekilde kizin dogum gününü ögrenin .Bunu yapmanin en kolay yolu baska ve samimi olmadiginiz bi arkadasiniza sordurmaktir.Bi sekilde kizin dogum gününü ögrendikten sora hangi burç oldugunu kesin olarak ögrenin ve baska bir zaman kiz bi sey yaptigi zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelligi "diye baslayin.Hangi durumda bunu kullanacaginiz önemli degil.Astrolojinin en güzel tarafi tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olmasi.Kiz "Hayir,bu benim burcumun özelligi falan degil" derse(ki demez ama hani derse diye yaziyorum) "Ben Amerikanin en büyük astrologu Bilmem kim'in ktabinda böyle okumustumAma yine de gider baska kaynaklardan da arastiririm" dersiniz olur biter.Uydurmakta sinir tanimayan bizler için hiçte zor bir sey degil.Zaten kizin bundan önce soracagi "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlik uzman sorusuna vereceginiz "Uzun süre astrolojiyle ugrastim ve insanlarin haraketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarini anlayabiliyorum." cevabi az önce sormasi muhtemel olan soruyu zaten eler.éAma kiz bu sefer de "Peki dogum günüm ne?" gibi az önceki olagan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktir.Sakin nasil olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmaz.Bunun yerine mesela kiz 22 ekim dogumluysa "kesin birsey söylemem için dogum yerini bilmem lazim ,ama sanirim 19 ile 23 Ekim arasi bir tarih çünkü Mars her yil bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomlarin gelismesine neden olur buda sana asiri duygusallik olarak geri döner." diyin. Bir tasla kus katliami yaptiniz.Bu konusma sayesinde hem kiza inanilmaz derecede astrofizik bildiginizi,hem onunla asiri derecede ilgilendiginizi hem de onun asiri duygusalliginin(Unutmayin bütün kizlar kendini asiri duygusal sanar)kaynagini kanitlamis oldunuz.Kizin gözünde artik ilahsiniz.Kiz sizin az önceki gösteriyi nasil yaptiginizi çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana dogum yerini söylersen sana ayrintili bir yildiz haritasi çikarabilirim" diyin.Kiz hemen atlayip dogum yerini söyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kagit çikarin ve kagidin üzerine anlamsiz sekiller daireler falan çizin.Sonra uzun uzun düsünüyormus gibi yapmak suretiyle kagida bakin.Kagidi ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bisey daha çizin.Ve sonra kiza dönüp "22 Ekimde dogmussun.Yükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelisimin inanilmaz.insanlar seni mutlu saniyorlar ama çok büyük bir sorunun var. çok yakinda hiç beklemedigin birinden bir çikma teklifi alacaksin,çok düsüneceksin ama sonunda sende ondan hoslandigini farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir iliskiniz olacak."diyin.Kiz kendini kaybetmis bir sekilde size bakiyor olacaktir. Sizde onun gözlerinin içine bakin.Dogum tarihi tam olarak sölemeniz kizin diger söylediklerinizede inanmasini saglayacak. Birincisi kimsenin yükselen burcu kesin degildir.Yanilma sansiniz yok.ikincisi strenekopotolojik gelisimin astrolojiyle alakasi yok(merak ediyorsaniz söyliyim,kemik gelisimi demek) ordan da yirtarsin,üçüncüsü daha öncede söyledigimiz gibi sürekli büyük bir oruna sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediginize de inanmamasi için hiç bir neden kalmadi. Tabiki burada çikma teklif edecek olan siz oluyorsunuz.:)))))))Böylece kizin bilinçaltina bir erkek ona çikma ettikten sonra bir süre düsünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerlestirmis oluyorsunuz. Artik siz istesenizde o komutu ordan silemezsiniz. Kizin gözünde artik siz Cooperfieldsiniz.
    3_KIZLAR NELERDEN HOSLANIR?
    Kizlarin hoslandigi seyler standarttir.Bunlarin ne olduklarini mutlaka bilmelisiniz.Peki nedir bunlar?
    Müzik dinlemek.
    Sinema
    Cafeler
    Makyaj
    Dedikodu.
    Tabiki kizlar bahsettigimiz bu seylerden sanat olanlariyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezler.Digerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir. Kizlarin hepsi müzikten hoslandiklarini söyler ama müzikten kasitlari sizinkiyle ayni sey degildir.Kizlar için büyük önemi olan 3 sanatçi(!) vardir. Bunlar: Tarkan, Dogus ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoslanmayan kiz görmedim.Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir.Sakin inanmayin.Trip atiyorlar. Demek ki yapmamiz gereken seylerden biride kizlarin hoslandiklari müzik türleri hakkinda az da olsa bilgi sahibi olmaktir.Bu ne isinize yarayacak?Kizi tavlamanin en kolay yolu kizla ileri derecede muhabbet kurmaktir. Bu muhabbetlerin ilk kurulum asamasi ise müzik geyigi ile olur.Bakin bi örnek verelim:2 yil önce okulda bi kizi kesiyodum,kiz metalci gibi gözüküyo.Yani en azindan üzerinde IRON MAIDEN t-shirtüyle okula gelmis. Merdivenlere oturmus.Takmis kulagina walkmani,beni kesiyo.Peki ben ne yapiyorum.Hemen kizin yanina gidiyorum.Tanisiyor degiliz.Olsun,sorun degil,tanisiriz.Kizdan walkmanini istiyorum,sahsen ben de Heavy Metal dinlerim.Amacim hemen oracikta kizla bi metal müzik muhabbeti kurup kizkla muhabbeti koymak.Ama o da nesi?Bu kiz bana walkmanini verdiginde ben dumurdan dumura kosuyorum.çalan kaset:Cengiz Kurtoglu Klasikleri...Kopmamamak için kendimi zor tutuyorum ve hemen aninda taktigi degistirip Cengiz'ci moduna giriyorum.Kiz iki günde tav oluyo,bi süre çikip ayriliyoruz. Bu olaydan çikartilacak çok önemli dersler var: Kizlar hiçbir zaman gözüktükleri gibi degildir Kiz tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazir olmaliliyiz Kizin suyuna gitmezsen asla kizi tavlayamazsin
    Kizlar çogunuzun sandigi gibi yaksikliliga degil karizmaya önem verir.Yani çok karizmatik bir erkegin kiz tavlama sansi çok yakisikli bir erkekten yüz kat daha fazladir.
    Peki nasil karizma yapilir?
    Yillardir yaptigimiz arastirmalar bazi davranis kaliplarinin kizlar üzerinde digerlerinden çok daha fazla karizmatik bir etki biraktigini göstermistir. Kiz milletinin en sevdigi sey karsisinda ki erkegin her zaman kendisiyle ayni sekilde düsünüyor olmasidir.Kizlar entellektüel erkeklere digerlerinden daha fazla önem verirler.Yani bu salak kizlari tavlamk için en güzel yol daha öncede belirttigimiz gibi uydurmrktir. Mesela kizlarin en zayif noktalarindan biri de psikoloji ve felsefedir.Tavlamak istediginiz kizla muhabbet ederken eninde sonunda bu kiz size "nelerden hoslanirsin?" diye bir soru soracaktir.Hiç tereddüt etmeden "Kitap okurum,müzik dinlerim,sinemaya giderim,gezerim" diye cevap verin.Göreceksiniz kiz o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye baslayacak. Bu kizlar salak olduklari kadar meraklida olduklarindan hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktir.Hemen artik roman okumadiginizi,uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiginizi ve sadce bu konuda kitaplar okudugunuzu üstüne basa basa söyleyin. Tabi ki bunlari aslinda hiç okumayacaksiniz.Ama bu salak kizlarin okuduklari en son kitap genellikle Cin Alidir.Yada en iyi ihtimalle salak ötesi ask romanlari okurlar.peki siz bu durumda ne yapacaksiniz?Tab ki ikinci kuralimizi uygulayacaksiniz.Yani uydurabildiginiz kadar uyduracaksiniz.Kizlar basta da söyledigimiz gibi psikoloji ve felsefe lafini duyar duymaz size çok fazla önem vermeye baslarlar. Ama bu ilgiyi yüze katlayacak bir yöntem daha vardir.Bazi terimler kizlar üzerinde tahmin edebileceginizden daha fazla etki birakir.Bunlarida açikliyorum.Söze söyle baslayin:"Diyalektik materyalizmin tarihsel gelisim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklasimla karsilasilmistir ve bu yaklasimlarin avantgart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akim dogmustur."
    Bunlari duyan kizin eve gidince sizi düsünmekten baska hiçbir çaresi yoktur.Aslinda yukaridaki cümle hiçbir anlam içermez ama içinde olabilecegi kadar çok terim vardir.Burdan da sunu anliyoruz ki kizlar terimsel ve anlasilmaz konusan erkekleri karizmatik bulurlar.Uydurabildiginiz kadar uydurun.Kesinlikle anlayamazlar.Bu yöntemonlarca kizin üzerinde denenmis ve hepsinde de olumlu sonuç alinmistir. Ayrica kiz bunlari duyunca "evet haklisin,bende çok severim psikolojiyi,hep psikoloji okurum gibi bir tavirla karsililik verir.Tabi ki kiz uyduruyodur.Bunu yapan kiz artik sizin demektir.çünkü kizlar bunu sadece karsisinda ezilmek istemediklei erkeklere yaparlar. Sakin kiza "hangi yazarlari okursun" gibi bi soru sormayin,kizi kaybedersiniz.Ama yine ikinci kuralimizi uygulayarak kiza hangi yazrlarin hangi kitaplarini okudugunuzdan bahsedin.Mesela ben 30'dan fazla kizi aslinda bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduguma inanadirdim.Diyoruz ya bu kizlar harbiden salak olduklarindan bu saatten sonra söleyeceginiz herseye inanirlar. Hiçbiri de çikip "nasil olur ya,Arthur Gordon yönetmen bi kere" demedi.Ama diyelimki sizin tavlamaya çaistiginiz kiz bunu söyledi,o zaman da kural ikiyi aklimizdan çikarmayarak "aaa,hadi yaaa!Kesin isim benzerligidir.Ben sahsen okudum o kadar kitabini inanmiyorsan yarin sana getireyim bütün kitaplarini" gibi bir tavra girin.Bu kiz milleti harbiden salak oldugu için buna inanacaktir.Tabiki ertesi gün kiza lkitap filan götürmiyceksin.Kizin "hani bana kitap getiriyodun?"seklinde bir soru sormasi ihtimali çok çok düsüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bi kitabi bitirdim aklimda o vardi sadece,yarin getiririm" diyin.Bu hem kizin size baglanmasini hemde kizin gözündeki karizmanizin feci sekilde artmasini saglar.
    Kizla zaten yavastan muhabbete basladiniz,artik gerisi siz istemesenizde gelir.Kiz size "ne tür müzikler dinlersin?" diye sordugunda sakin kesin bir tarz belirtmeyin,kulaga hosgelen herseyi dinlediginizi ama slow müzikleri tercih ettiginizi belirtin.Kizin gözünde daha da fazla büyüyeceksiniz.
    Kizlarin en çok ilgilendikleri bir diger konu ise "güzellik"tir.En çirkin kiz bile kendini dünya güzeli sanar.Size düsen görev kizin bu egosunu tatmin etmesini saglamaktir.Sürekli kiza ne kadar güzel oldugunu "ima edin".Ama sakin fazla abartmayin.Yagcilik yaptiginizi düsünüp sizden uzaklasirlar.
    Kizla daima yakin olabilmek için her daim kizin hoslanacagi konular hakkinda sallama kapasitesine sahip olmaniz gerekir.Kizin yaninda konusacak birsey bulamazsaniz kiz sikilir ve tavlamak gitgide daha zor hale gelir.Bu durumda basvurulabilecek en iyi kaynak "Bizim bi arkadas var..."diye baslayan atmasyonlardir.Bu konu basligindan istediginiz kadar sallayabilirsiniz.Evet,kiz "hadi bee,olamz öyle sey,git belge getir!" demez ama fazla abartirsaniz içten içe sizin iflah olmaz bir palavraci olugunuzu düsünür ve size çok feci sekilde kil olur.Yüzünüze bakip size gülümsemesi bu salak kizin size kil kapmadigini göstermez. Burada dikkat edilecek tek nokta kizin anlamadigi konularda atip tutmaktir.Ama tutup kiza arkadasinizin arabasinin motor yagini degistirirken sanzimanda olusan bir sorunu gidermeye çalisirken basina gelen komik bir olayi anlatan bir senaryo uydurursaniz kiz sizden tiksinir.Ama mesela arkadasinizin basindan geçtigini uydurdugunuz komik bi olaydan bahsedebilirsiniz ama tabi ki bunu bir erkek arkadasiniza anlatir gibi ayilik yaparak anlatirsaniz kizin gözünde tamamen bitersiniz.Kiza bir seyler anlatirken kesinlikle küfür etmeyin,biliyorum bu sizin için çok zor ama sabredin biraz.Bu konuya ileride tekrar deginecegiz ama sizin yinede aklinizida bulunsun:karsinizdaki ne kadar samimi olursaniz olun neticede bir kiz ve bu kizla kesinlikle normal erkek arkadasalarinizla konustugunuz gibi konusamazsiniz.
    Bunlarin yani sira ne yapip edip bir gitar alin yada bulun.çok da pahali olamayan bu alet kizn kalbini fethetmek için birebirdir.Her kiz bu tuzaga düser.Salak olduklarini illa belli ederler yani.:))Gitari aldiktan sonra su 4 sarkiyi yarim yamalakta olsa çalin:
    1)Haluk levent=Ankara,2)Haluk Levent=Akdeniz Aksamlari,3)Baris Manço=Gülpembe ve son olarak ta Eagles=Hotel California.Bu dört sarkida inanilmaz derecede basittir ve bu da yetmiyormus gibi kiz sizi bunlari çalarken gördügünde size kelimenin tam manasiyla çarpilir.Kiz derhal sizden bir sarki çalmanizi isteyecektir.Ama siz bu dört sarkidan baska sarki bilmiyorsunuz ki!Bu durumda da her zaman yaptiginiz gibi sallama yolunuz sonuna kaddar açik.Kiz böle bi sey derse,hemen"ben aslinda elektro gitar çaliyorum ve bilmem böle sarkilari" diyin.Kizin karsisinda rezil olmak söyle dursun,kizin gözünde karizmaniz iki kat artar.
    Bu salak kizlarin zayif noktalarindan bir digeri ise "kiskançlik"tir.Bunlar en yakin arkadaslarini bile kiskanirlar.Bu egolariyla oynayip kizi elde etmenin duruma göre degisen 2 yolu vardir.
    Birincisi kiza yavsamak ve kizin gözüne girmek için kiskandigini bildiginiz kisiler hakkinda atip tutmak ve kiza "onunla ayni fikirleri paylastiginizi kiza belirtmektir.Konuyu bir örnekle açiklayalim:siz Ayseyi tavlamak için ugrasiyorsunuz ama ortamda her haliyle Ayse'den çok çok daha üstün bi kiz daha var.O da Nese.Sizde zaten Nese'nin hiçbir kosulda sizle çikmayacagini bildiginiz için Ayse'yi tavlama istegindesiniz. Bu durumda Ayse %1.000.000 ihtimalle Nese'yi kiskaniyordur.Siz Ayse'yle basbasayken hemen Nese'yle ilgili bir muhabbet açin ve atip tutun.Unutmayin kiz milleti salak oldugu için Ayse bu yalanlari ciddiye alip gaza gelecek ve Nese'ye karsi duydugu kiskançligi "Zaten bende uyuz oluyorum" formatinda size sunacaktir.Bu haraket kizi tavlamak için çok önemlidir.Kiz gaz gelirse kesin o kiz sizindir.
    Gelelim ikinci yola.Bu taktik,"tüm ugrasalariniz sonucu kizin size yüz vermemesi durumunda "ve çok alçak dozda uygulanmalidir.Dedigimiz gibi kizlarin ortamda mutlaka kiskandiklari baska bir kiz vardir.Buarada sizin yapmaniz gereken kiz sizle ilgilenmedigi zaman gidip onun feci sekilde kil oldugu kiza yavsamaktir.Bunu kizin kendisinin görmesine gerek yok.Ortamdan baska bir kiza göstere göstere yaptiginiz taktirde sizin asildiginiz gerçek kizin kulagina gitmesi an meselesidir.Bunu DEdikodunun Kizlar için Yeri Ve önemi Bölümünde uzun uzun inceleyecegiz.ama belirtilmesi gereken çok önemli bir sey var: bu taktik sadece yeri ve dozu çok iyi ayarlandigi zaman ise yarar.Eger acemiyseniz bu ikinciyi uygulamaniz yarardan çok zarar getirebilir.O yüzden dozaji çok iyi ayarlayin.Dozu iyi ayarlandiginda kiz sizi öteki kiza kaptirmamak için gelip kendisi size yavsayacaktir.Anlattigimiz diger tüm taktikler gibi bu da tarafimizca test edilip onaylanmistir.Fakat bu son anlattigimiz gerçekten çok tehlikeli sonuçlar dogurabilir ve ekibimiz yiyeceginiz tokat ve/ya küfürlerden dolayi hiçbir sorumluluk kabul etmez.
    Kizlar aslinda sanildigi gibi öyle çok romantik falan degillerdir.Akillari fikirleri sextedir. Evet dogru okudunuz.Aslinda bastan beri siz kizi tavlamak için ugrasirken kiz(tav olduktan sonra)"su çocukla bi çiksam da beni bi güzel yalasa yutsa" diye düsünür. Bunu iliskinizin en son dönemlerinde hepsi itiraf eder.Ama siz sakin bunu bildiginizi ona belli etmeyin.Siz kizin yaninda sürekli romantik ve entellektüel bir centilmen rolü çizin.Bu kizi tavlamanizi çok fazla derecede kolaylastiracaktir.
    Bir kere kiza her firsatta çok romantik ve duygusal biri oldugunuzu ve hiçbir kizin sizi anlamadigini söyleyin.Bu, kiza "sizin onunla romantik bir iliski yasamak istediginiz" bilinçalti mesajini verir.çünkü kizlar(kendileri sanki hiç degillermis gibi)azgin erkeklerden nefret ederler.Dedigimiz yöntemleri uygularsaniz kizla o kadar çok yatarsiniz ki bir süre sonra kizla yatmaktan sikilirsiniz.simdi tabiki bu size inandirici gelmiyor ama biraz sabredin göreceksiniz.ilk baslarda iliskiyi sakin sex temelinde insa etmeyin,o zaman dedigimiz gibi sizin azgin biri oldugunuzu anlayip sizi terkederler,harcadiginiz onca emek bosa gider.Ama beni dinleyip asagida daha da deteyli anlatacagim teknikleri uygularsaniz kiz öyle bir azar ki,sizin üzerinize atlar ve siz kizin altinda kendinizi plastik erkek gibi hissedersiniz.
    Artik kizlar hakkinda simdilik gerekli tüm bilgilere sahip oldugunuza göre gönül rahatligiyla asagidaki devam tusuna tiklayabilirsiniz.Asil isiniz simdi basliyor.Bunlar hazirlik çalismalariydi.
    4_SIRA KIZA YAVSAMA FASLINDA
    Artik kizlar hakkinda her türlü bilgiye sahipsiniz.Sira geldi kiza yavsamaya.Bu konuyu okurken "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyecegini" sakin aklinizdan çikarmayin.
    simdi Bilgi Toplama bölümünde ögrendiklerinizi tekrar ortaya çikarin.Kiz hakkinda maximum bilgiye sahipsiniz.Siteyi burdan okumaya baslayan salaklar lütfen önce buray? okuyun. <bilgiler.htm>
    Evet,simdi daha önce hazirladiginiz listeyi açin.Ve kizin adresine içine isminizi yazmadan bir mektup yazin.Hatta mektubun içine hiçbir sey yazmadan sadece bir kirmizi gül koyun ve "Bu gül kadar sade ve güzel olan askima küçük bir hediye" yazili bir kart ekleyin.Bu salak kiz hemen sizin kim oldugunuzu merak etmeye baslayacaktir.Ama asla kesin bir fikir yürütemez yani ertesi gün kiz size gelip "mektubunu aldim" demez.Mektubu sizin gönderdiginizi anlamasinin tek yolu elyazinizdir.Eger kizla ayni siniftaysaniz kizin mektubu almasindan iki gün sonra(sehiriçi posta en geç ertesi gün kizin eline ulasir) bos bir ders yakalayin.Yada bir sekilde kizin sinifta olmadigi bir sirada kizin defterinin arasina yine bir kirmizi gül ile ayni notu birakin.Kiz en geç yarin gülü koyanin siniftan biri oldugunu anlayip siniftan erkeklerden süphelenmeye baslayacaktir.
    Kiz artik siniftan(yada çevresinden)birinin kendisine asik oldugunu biliyor.Ama siz konudan habersiz gibi davranmaya devam edin.Dua edin ki çok gelismis bir teknoloji var elinizin altinda.Açin o listeden kizin cep telefonu numarasini ve kiza internetten adinizi yazmadan mesaj atin.Askla ilgili bir sürü sey yazin.Nasil olsa beles.www.ceponline.cjb.net adresinden adinizi yazmaksizin mesaj atmaniz olasi.Ad olarak çilgin asik yazin.Kiza sürekli siirler, kara sevda içerikli seyler yollayin.Mümkünse bunlari gecenin ilerleyen saatlerinde yollayin.Konuyu abartmanizda hiçbir sakinca yok. Hatta kiz mesajlari silmek için yarim saat ugrassin.Bu kizlarin inanilmaz hosuna gider.Bu mesajlarda aslinda ona çok yakin biri oldugunuzu ama kziin asla sizin kim oldugunuzu tahmin edemeyeceginden dem vurun.Kiz mesajlari atanin siz oldugunuzu çok geçmeden anlayacak fakat asla bunu size soramayacaktir.
    üçüncü asama olarak yine ayni listeden kizin e-mail adresini açin ve kiza yüzlerce e-kart atin.Korkmayin.E-kartlar en fazla 3k yer tutar ve tamamiyle bedavadir.Akliniza gelebilecek her yerde bedava e-kart vardir ama ben yine de bir kaç adres yazayim.Bu adreslerden para falan aldigimizi saniyorsaniz kesinlikle yaniliyorsunuz.Amacimiz sadece size hizmet.www.netbul.com
    www.yahoo.com
    www.turk.net
    www.egreetings.com
    www.mynet.com
    Daha bir sürü böyle adres var ama biz sadece en iyilerini yazdik.E-kart yollarken dikkat etmeniz gereken seylere gelirsek;öncelikle sunu sakin unutmayin yabanci e-kart servislerinin çogu türkçe karakterleri tanimaz.O yüzden dikkatli olun.ikincisi;yolladiginiz her e-karttan sonra (Remind me when repiricent check this mail(yada e-kart yerine ulasirsa bana haber ver)kutusunu mutlaka tiklayin.Böylece kizin size ne kadar deger verdigini ölçmüs olursunuz.Ayrica bir e-kart yollayabilmeniz için bir e-mail adresiniz olmasi lazim.Tabiki sizin bir e-mail adresiniz var ama gerçek adinizin yazili oldugu bir e-mailden kiza mail atmak gibi bir salakliga kalkismayin.Hemen gidin kendinize from bölümünde çilgin Asik yazan bir hesap açtirin.Hotmail size çalisiyor.Kiz iyice meraktan kudursun.Bu merak sayesinde hiç degilse bile size hemen asik olacaktir.Güvenin bana.simdi bu meraki arttirmak için elinizden geleni, yapin.Yüzlerce e-kart atmaniz icap ediyosa atin.Sakin üsenmeyin.Kiz bunlara tek tek bakmasa bile en azindan sizden yüzlerce e-kart aldigini bildiginden size yani bu çilgin Asik'a olan ilgisi gitgide artacaktir.
    Artik kiz meraktan kudurmak üzere.Ama yilmayin.Açin ICQ'nuzu ve White Pages'i arayin.En kisa zamanda kizin ICQ numarasida elinizde olacaktir.Baslayin mesaj yollamaya.Kizin "listeye almadan önce bana sor" seçenegini isaretlemesini bir kenara birakin böyle bir seçenegin varligindan bile haberi yoktur.O yüzden killanmaniza gerek yoktur.Ama ICQ'dan mesaj atarken sakin ola abarmayin.Ters teper.Denenmis tastik edilmistir.Yine ICQ mesajlarinizda ask,meskten bahsedin.
    Daha sonra olayi abartip kiza bir web sitesi hazirlayin."Oha!" dediginizi duyar gibiyim ama korkmayin biz bunuda düsündük ve sirf siz kiz tavlayabilesiniz diye bir web sitesi yaptik bunuwww.seniseviyorumkiz.8m.com adresinden bu siteyi inceleyebilirsiniz.Eger bu siteyi sevgilinize uyarlamak isterseniz bize mail atin yeter. Size her türlü yardimci oluruz.Yeterki siz kiz tavlayin. Olmadi özel birsey isterseniz o zamanda elimizden geldigi kadar yardimci olmaya çalisiriz.Yada açin FurontPeyç'i kiza döktürmeye baslayin. Unutmayin mikrosoft furontpeyç'i sirf bu durumlar için yapti.Sonuçta bizim gibi Notepad'i açip sakir sakir html yazmaniza gerek yok.Kiz bu siteyi görünce kafadan kopucak. Artik size asik olmamasi için kizin Macromedia Flash profesörü olmasi lazim.Aksi takdirde kiz bu sitenin çok zor kosullar altinda imal edildigini sanip sizin asiri bilgili bir Webmaster oldugunuzu düsünmemesi için hiçbir neden yok. Artik bu kiz sizin.Yok diyosanizki"Ya baska birisi Flash'la bi site yapip kizi benden önce tavlarsa"korkmayin. Ekibimiz haril haril Flash ögreniyor.En kisa zamanda Flash'la bi site yapip siz degerli arkadaslarimizin hizmetine sunacagiz.Ama yinede belitmekte fayda var ülkemizde hayvani derecede Flash bilen kisi sayisi zannettiginizden daha az.
    Neyse,siteyide yaptiginiza göre artik kizin sizle çikmamasi için herhangi bir neden kalmadi. simdi asagidaki butona tiklayarak nasil çikma teklifi edeceginizi de ögrenebilirsiniz.Yolunuz uzun ama bu uzun yolda biz profesyonel söförler olarak size sürekli rehberlik edecegiz.Hadi yine iyisiniz:))
    5_KIZA ÇIKMA TEKLIFI AYAKLARI
    Bu kadar bilgiyi almis olmaniz kizin sizinle çikmasi için yeterli degil.Çünkü daha kiz sizin ondan hoslandiginizi bile bilmiyor.Bunu kiza bir sekilde sölemeniz lazim.Ama nasil?Tabi ki bizden.Sunu sakin unutmayin çikma teklifi olayin en önemli kisimlearindan biridir.Siz kizi ne kadar tavlarsaniz tavlayin,kizin üzernde ne kadar büyük bir imaj birakirsaniz birakin kiza dogru yerde,dogru zamanda ve dogru sekilde çikma teklif edemezseniz olayiniz biter.O yüzden bu bölümü çok ama çok dikkatli okuyun.
    Bir kere en basta bilmeniz gereken sey kizlarin daima sürü halinde dolasan yaratiklar olduklaridir.Ve en bastada söyledigimiz gibi kizlarin en büyük korkusu arkadaslarinin alay konusu olmaktir.O yüzden çikma teklif edeceginiz kizi mutlaka yanliz basina yakalamalisiniz.Ama bunlar tuvalete bile birlikte giderler.O yüzden bir sekilde kizi sürüden ayirmaniz lazim.Bunu nasil yapacaginiza gelince:
    Önce kizin yanina gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapin.Ve kiza "Seninle biraz konusmamiz lazim" diyin.Bu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çikarmisin?" dir.Büt6ün kizlar bunun ne anlama geldigini bilir ve kiz eger konusalim derse olay bitti.Çikiyorsunuz.Ama kiz "Ne konuscaz?" diye bir soru sorarsa daha kizi tavlayamamissiniz demektir.Sakin o gün çikma teklif etmeyin.Biraz daha ugrasmaniz lazim.Kurallarimizi bastan okuyun.Ama kizla konusmaniz lazi.Hemen ikinci kuralimizi uygulamaya sok ve basla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde noluyor anlamiyorum.Bana çok soguk davraniyo.Sence ne yapmaliyim" diye bir soru yöneltirseniz kiz asla killanmayacaktir.Kiz sizi dinlemek için suratiniza salak salak bakmaya baslamissa konuya baslayabilirsiniz demektir.Burada yeri gelmisken uyaralim:Kizi ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu ayni kiza ikinciye sorma sansiniz yok.O yüzden özellikle liseli arkadaslar için söylüyoruz:Kiza çikma teklif edeceginiz zaman ikinizinde vakti genis olmali.Yani 5 dakkalik tenefüste olacak bir is degil.Liseli arkadaslar ögle tatilinde yada okul çikisi bu ise kalkissalar kendileri açisindan çok daha iyi olur.Neyse,Kiz sizden bir seyler anlatmanizi bekliyor.Zaten kizda biliyor o sirada sizin ne söyleyeceginizi ama salakliklarindan kaynaklanan bir sey olsa gerek bunu mutlaka sizin sölemeniz gerektigini düsünürler.Bu esnada sakin panik yapmayin. Direk olarak "Benimle çikar misin?" demek aptallagina ise hiç ama hiç kalkismayin.Kizin çikacagi varsa da çikmaz.Simdi derin bir nefes alin ve kiza dönüp aynen sunlari söyleyin,sakin degistirmeyin.Bugüne kadar bu durumdayken bu cümleleri sarfettigimiz hiçbir kiz bize hayir demedi."Bak Ayse(tabiki Ayse ismi burda örnek bunu degistirceksiniz :))) sana uzun zamandir söylemek istedigim çok önemli bir sey var.Ben aslinda çok uzun zamandir senden hoslaniyorum.Benim küçük dünyama renk getirdin.Inan hiçbir kiz bugüne kadar beni bu kadar etkileyememisti.Benimle romantik,çilgin,ve bir o kadar da zevkli bir iliski yasamaya ne dersin?Ikimizinde çok mutlu olacagindan eminim." Bunlari duyan kiz size mutlaka ama mutlaka "Aaa,inanamiyorum çok sasirdim yani hiç beklemiyordum" seklinde karsilik verecektir.Inanmayin kesin triptir.Basta da söyledigimiz gibi kiz zaten sizin ona ne soracaginizi basindan beri biliyordu.Neyse,simdi eger bu kizin size hemen cevap vereceginizi saniyorsaniz yaniliyorsunuz.Kiz size burda kesinlikle "Biraz düsüniyim." diyecektir.Peki düsün diyin.Çünkü kizlar asla "hayir" diyecekleri erkeklere bu sekilde davranmazlar.Kizin eve gidince ne düsünecegi ise size kalmis.Yani kiz burda "düsüniyim" dedi diye düsünecek sanmayin.Kizin eve gidince sizi düsünmesini saglamak sizin göreviniz.Peki bunu nasil yapacaksiniz?Onu da açikliyoruz.
    Kizlar bu lafi dedigimiz gibi sadece çikmak istedikleri erkeklere söylerler.Ama kiz "düsiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben düsündümde arkadas olarak kalmamiz ikimiz içinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kizi düsünürken yanliz birakmis olmanizdan baska bir sey olamaz.Öyleyse neymis?Kiz bizimle çikip çikmayacagini düsündügü sirada yanliz birakmayacakmisiz.Kizin bu süreyi istedigi kadar uzatma hakki vardir.Ama bu üre genellikle 3 gün ile 1 hafta arasinda degisir.Simdi gelelim sizin bu süre içerisinde yapmaniz gerekenlere.
    Öncelikle kiza mutlak jestlerde bulunun.Bu salaklari en çok etkileyen jest ise 90'lik bir kasete en romantik ask sarkilarini çekip "Bak bu kaset düsünmene yardimci olacak.Bunu hazirlamak için 8 saat ugrastim ama degdi.Yalniz bu kasetin bir özelligi var:gece hava karardiktan sonra,yanliz basinayken dinlemen lazim.Yoksa kasetten hiçbirsey anlamazsin" diyerek kiza vermektir.Gerçekte kiz bunlari ne sekilde dinlerse dinlesin anlayacak bir beyin kapasitesine sahip degildir.Ama kizin gecenin bir saati karanlik bir odada ve yanliz basina sizin verdiginiz bir kaseti dinlemesi bile çogu zaman size "Evet" demesi için yeterli.Evinizde yillardir binbir güçlükle biriktirilmis 1500 albümden olusan bir slow müzik arsivi yoksa bunu yapmaniz pek olasi degil tabiki.Peki kasete hangi sarkilari koyacaksin?Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize göre yapin artik.Ama dur ya simdi gidip saçma sapan sarkilar koyarsin falan.Sen en iyisimi kendini sakata atma ve bize bi mail atta sana bi liste yollayalim.Var ya kullanicisini bizim kadar düsünen bir baska site yoktur serefsizim.Varsa bize de söyleyin de hemen bookmarklayalim.Ama sakin büyük bir salaklik yapip bizden kasedin çekilmis halini istemeyin.Ugrasacak zamanimiz yok.Zamanimiz olsa biliyorsunuz hiç sorun degil.Biz sana listeyi veririz sende büyük bir müzik markete gidip kasedi çektiririrsiniz. Kizin eve gidince sizi düsünmesini saglamak için yapilacak bir diger önemli sey ise kiza daha önceden yazmis oldugunuz ask mektupslarini vermektir.Simdi siz ask mektubuda yazmayip onuda bizden isterseniz dayak yersiniz.Yazin artik yaa.Neyse bu mektuplarin içeriginide söyleyelim bari.Bu mektuplarda kiza nasil deliler gibi asik oldugunuzdan ,gözlerinin güzelliginden,ne kadar sempatik oldugundan geceler boyu nasil onu düsündügünüzden falan bahsedin.Mektuplarin altina tarih ve hangi saatte yazilmis oldugunu yazmayi ihmal etmeyin.Ama mektuplari saat kaçta yazarsaniz yazin mektubun altina 02:47 gibi ve her mektupta degisen saatler yazin.Bu kizin kafasinda "Ulan bu çocuk bana galiba harbiden asik,baksana gecenin ikisine kadar beni düsünmüs,aslinda fena çocukta degil hee,bi kere çiksam mi acaba?Çikiyim çikiyim!" seklinde bir düsüncenin olusmasina neden olur. Siz bizi dinleyin.
    Bu is için uygulanabilecek bir diger yöntemse sürekli kizin yaninda "Düsünen adam" tribi yapmaktir.Ama bunu kizla konusurken degilde kiz sizin yaninizde degilken yapmalisiniz.Mesela siniftasiniz diyelim.Bu tribi yapmak için en uygun yerler cam kenarlaridir.Gidin cam kenarina,ellerinizi cebinize sokun ve uzun uzun uzaklara bakin.En geç 5 dakika sonra kiz sizin yaniniza gelip "Neyin var?" diye soracaktir.Sakin burda "Kare as, sende ne var?" demeyin,tiksiniyolar."Biseyim yok" diyin,bir önceki aksam sabaha kadar sizin mektuplarinizi okuyan ve sizin verdiginiz kasedi dinleyen bu kiz tabiki sorunun kendisi oldugunu anlayacaktir.ama bunu kiza siz daha fazla belli etmelisiniz.Çünkü kizlarin en basta "Biraz düsüniyim " derken ilk amaçlari sizi biraz süründürüp iliskide her zaman söz sahibi olmak istemeleridir.Sizde trip yaparak kiza "Tamam yeter artik çektirdigin,yeterince sürünüyorum iste" bilinçalti mesajini vermis olursunuz.Kiz sizin yaninizdayken minumum konusun.Ve sonra uffflayip,puflayarak ve inanilmaz derecede sikkin görünerek "Naptin?Bi karar verbildin mi?" diye sorun.Bunu yaparken sakin tribi bozmayin ve uzaklara bakin.Kiz muhtemelen" Cevabim kesinlesmeye basladi ama izin verde biraz daha düsiniyim" diyecektir."Bunu duyduktan sonra o kizin sizin çikma teklifinizi kabul etme ihtimali %1.000.000'dur.Eve gidince bunu kutlarsiniz. Ama kiza sadece "Peki biraz daha düsün ama düsündügün her saniyenin benim için ölümden beter oldugunu aklindan çikartma olurmu?" diyin.Ertesi gün kiz yaniniza gelip "Ben düsündümde,aslinda denemekte fayda var" seklinde bir seyler zirvalayacaktir.Bunun öztürkçesi "Evet kabul ediyorum ama seni her an birakabilirim" demektir."Iyi 30 gün dene begenirsen register edersin,begenmezsen de beni hayatindan uninstall edersin " tarzi bir espri güzel olmakla birlikte kizin zeka seviyesi için gayet anlasilmazdir.O yüzden yapmayin.
    Çatlasin tüm düsmanlar/Artik benimde bir sevgilim var
    Evet iste basardiniz artik sizinde bir sevgiliniz var.Siz kiza ddönüp elinizi uzatin ve "Küçük dünyama hosgeldin!" deyin.O da patisini(pati:Kedi yada köpeklerin ön ayaklarina verilen ad) uzatacaktir.Çünkü küçükken bunlari bu sekilde egitmislerdir.:)))) Ve "Hosbulduk" diyecektir."Pisman olmayacagindan emin ol.Ikimizde çok mutlu olacagiz" diye ekleyin ve artik geyige baslayin.Daha önce de anlattigimiz seyleri uygulayarak kizla sürekli konusun.Yani uydurun.Artik daha feci uydurabilirsiniz.Kiz tam bu siralarda size daha önce "hiç beklemiyordum" dedigini unutarak "En basindan beri biliyordum diyecektir" inanmayin.Ve daha önce telefonuna,mailina,posta kutusuna ve Icq'suna mesaj birakanin siz olup olmadiginizi soracaktir."Baska kim olabilir ki?" diye cevap verin.Hemen oracikta bir kagit kalem bulup kiza mail adresinizi,Icq numaranizi,ev ve cep telefonlarinizi verin.ister istemez sizi arayacaktir.
    Iste bu etabida basariyla geçtiniz.Ama isiniz bitmedi.Daha o kiz sizin sevgiliniz degil.Önce bir kere çikmaniz lazim.Onu da anlattik tabi.Hemde en ince ayrintisina kadar
    6_ILK ÇIKMA=SIRAT KÖPRÜSÜ .)
    Bu ilk çikma olayi tamamen bir sirat köprüsü gibidir.Geçerseniz sizi kimse tutamaz,düserseniz olayiniz biter.O yüzden çok dikkatli olmaniz gerekir.Burada dikkat edilecek noktalarida size söylüyorum.Ulan varya ne biliyorsam hepsini anlatiyorum serefsizim.Siz bu yaziyi bitirdikten sonra hala kız tavlayamadiysaniz gözüme gözükmeyin! Neyse ne demistik?Heh!Bakin bu ilk çikilan gün inanılmaz önemlidir.Öncelikle,kiza''hadi yarin suraya gidelimmi?'' sorusunu yöneltmeden önce yapmaniz gereken çok önemli bir şey var.Kizla nereye gideceginize karar verin!Büyük ihtimalle kizla gidilecek çok fazla yer bilmiyosunuzdur.Olsun,bilmemek değil ögrenmemek ayip.kizla gideceginiz yere karar verirken sunlara çok dikkat edin:
    Sakin kizla ilk bulusmanizda yemeğe gitmeye kalkmayin.Bunun birsürü sebebi var! Birincisi zaten kızın yanında hiç bir şey yiyemezsiniz.Ağzıma keççap bulaştı mı?Ulan bu garson niye benim manitaya bakıyor?Niye bu restorantta peçete yok?Bir şey söylesem kızın iştahı kaçar mi acaba?Ve bunun gibi binlerce soru yemek boyunca beyninizde yankılanır.Bunun çok doğal bir sonucu olarak panik yaparsınız ve korktuğunuz başınıza gelir.Yani ağzınıza keççap bulaşır,üzerinize yemek dökersiniz,içecek bardağını devirirsiniz ve bütün bunların sonucunda kız sizi (hakli olarak)daha ilk buluşmada terk eder.O yüzden bunu aklınızdan çıkarın.Hatta benim tavsiyem sadece ilk buluşmada değil,kız ''Hadi yemeğe gidelim'' demeden hiçbir zaman bir yere yemeğe gitmeyin.Gidecekseniz de fast Ford bir restauranta gitmek ve hamburgeri keççapsız ve mayonezsiz yemeniz sizin için en hayırlısı.
    2)Kızların hepsi inanılmaz lüks yerleri severler. Ve hepsinde yabancılara(özellikle Avrupa) hayranlık vardır.O yüzden ilk buluşmanız için en ideal yer Avrupai bir şekilde dizayn edilmiş bir cefa’dır.Eğer İstanbul ,Ankara yada İzmir’de oturuyorsanız böyle bir cafe bulmak çok kolaydır.Özellikle İstanbul’da Kadıköy ve İstiklal caddesinde adim başı böyle yerler vardır.Böyle bir cafe'de sizi en çok edecek 2 şey vardır.
    1.Fiyat listesi!Cafe'de 2-3 saat oturup bütün bir haftalığınızı oraya bırakmak sizin caninizi oldukça sıkacak.2.ise etraftaki güzel kızlar!Böyle cefelre gelen kızlar o kadar güzeldir ki kafayı yersiniz,sakin ilk çıkmanızda başka kızları kesmeyin.Kızı delirtirsiniz.Kızda sizi terk eder.Bu arada belirtilmesi gereken bir diğer noktada bu gibi cefaların %90'ina girebilmek için sevgilinizin(yada başka bir kız)olması gerektiğidir. Burada nasıl davranacağınızı ise ''Cefa’da nasıl davranılır?'' bölümünde uzun uzun incelyeceğiz.
    Kızla buluşacağınız yerle gideceğiniz cafe arasinda asla fazla mesafe olmasin!Yok yere bir de taksi parasi vermeyin.
    Kıza sakin" Su cafe’yi gitcez "demeyin.Önce kiza ''Yarin bulusup gezelim mi?''diye sorun.O da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yönelticektir.Sizde ''Sen bilirsin ya!'' Bana hersey uyar tribine girin.kızlar bu tribe karsilik genelde''Sen karar ver'' der. Ama bazi kizlarin (nadir de olsa)"Suraya gidelim orasi çok güzel" dedigi de görülmüstür.Eğer kız "Sen karar ver"derse sizin zaten hazirda gitmeyi düsündügünüz bir cafe var!Ama kiz"Suraya gidelim!"derse,hemen dedigi yere gidin ve bir önarastirma yapin.Bunun neden gerektigi ise bir örnekle açiklayayim!Hadi diyelim ki siz oraya ilk defa gidiyorsunuz.Garson geldi"Ne alirdiniz" diye sordu.Sizde mesela kahve söylediniz.Kahve geldi ama fincanin yanında seker yok.Nabicaksin simdi?yanında kız var o yüzden garsona"Abi bana seker getirirmisin?" de diyemezsin.O acı kahveyi içmek zorunda kalırsın.Zaten heyecanlısın!Ama bir gün önceden ayni cafe'ye gitmiş olsaydin bu cafede sekerin masada bulundugunu biliyor olcaktin.yanında kız oldugu için heyecandan göremedin.Dedigim gibi,benim sözümü dinle ve kız böyle birsey derse git cafe'yi bir kontrol et
    Kizla bulusacaginiz saati çok iyi seçin.Bu kizlarin hepsinin aksam ezani okunurken evde olma mecbureyeti vardır.O yüzden en geç öglen1'de bulusun.
    O gün ne giyeceginize çok önceden karar verin.Sonra bir eau toillete (bak parfüm diyil) alin.Bu size çok lazim olacak!Ben orjinal bürüt 'ü tavsiye ederim(hayir bay salak Brut bana reklam için para vermedi.Sadece kizlari çok feci azdiriyo!)Sakin eau toillete'i fazla sikmayin,çünkü bunun tek özelligi kokusunun erkekler tarafindan alinamamasi.Ve fazla sikarsaniz kizi rahatsiz edersiniz.
    Son olarak,ilk bulusmaya giderken sakin yaninizda prezervatif götürmeyin.Nasil olsa hiçbirseym yapamayacaksiniz Verdiginiz paraya yazik.
    Simdi artik kizla çikmaya hazirsiniz
    7_CAFEDE NASIL DAVRANILIR?
    Tüm bunlari uyguladiktan sonra olayin pis kismina gelmis bulunuyoruz.Cafe'ye gittiniz.Kapiyi açin önce kız geçsin!Sonra uygun bir yer bulup oturun.Kizla havadan sudan ilk muhabbeti yapin.Bu sirada garson çoktan gelmis olacak.Size büyük ihtimalle Anabritanika ansiklopedisi gibi birer menü verecekler.Bu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam lan ben simdi?"sorusudur.Bunuda açikliyorum!Sakin kiza hava aticam diye bilmediginiz bir şey ismarlamayin!Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gördün ve onu istedin diyelim.Direk babalara gelirsin!Çünkü bu kahve filtre kahvedir ve özel bir makinayla birlikte masaya gelir.O makinaya 5 dakika sonra basip kahveni fincana koyarsin.Ama eger biraz fazla basarsan makina fiskirir.Buda kızın sizi terketmesi için yeterli bir neden.Neymis bilmedigimiz seyleri söylemiyormusuz.Ayrica erkekler tarafindan yapilan en büyük aptalliklardan biride kız bir şey istedikten sonra "Aynisindan" demektir.Sakin böyle bir seye kalkismayin.Siz en iyisi menüyü uzun uzun inceledikten sonra çay içmek istediginizi söyleyin!Garson "Ne çayi?" diye sorarsa "Rize çayi" diyin bu hem kizi güldürür hemde Rize çayi çok güzel bir çaydir.Niye içeceklerden bahsettigimizi de açikliyayim.Bu tarz cafe'ler inanılmaz pahalidir.Yani az önce söylediginiz çay bile sizi finalsal açidan göçertir.O yüzden baska bir seye özenmeyin.Efendi gibi için çayinizi!
    Siparisinizi verdiniz,sira geldi konusulacak konulara.Öncelikle konusurken sürekli gözlerinin içine bakin!Ve sakin masadaki bir seyle oynamayin.Ilk bir kaç dakika geyik yapin,okuldan,derslerden bahdedin! Sonra da o gün neden orada oldugunuzu kiza açiklayin.Yani ondan ne kadar çok hoslandiginizdan falan bahsedin.Ama sakin Bu sirada geyige vermeyin.kız en geç bu dakikalarda sizin ondan önce kaç kizla çiktiginizi soracaktir.Hiç tereddüt etmeden "15-16" diyin.kız zaten bu eski iliskileri biziklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralimizi uygulayip uydurun.Diyoruz olm salak bunlar,kesinlikle uydurdugunuzu düsünmeyeceklerdir.Ama mesela tutup ta kiza gerçegi söylerseniz,yani ilk çiktiginiz kızın o oldugunu ögrenirse direk olarak sizi terk eder.kızlar acemi erkekleri hiç sevmez.O yüzden siz beni dinleyin ve uydurun.
    Kızla ilk bulusmanizda asagidakine benzer bir konusma yapin. "Inan her an,seni düsünüyorum,o güzel gözlerini düsünükçe tarifi imkansiz bir huzur doluyor içime,hele gülüsün yok mu ; karanlik gecelerin soguk rüzgarlarinda donmaktan koruyabilecek tek ates misali isitiyor içimi.Birden hayatim degisti,inan senden önce bu kadar fazla iliskim olmasina ragmen hiç kimseyi bu kadar sevmedim.Ne olur sen son ol.Digerleri gibi ihanet etme bu büyük sevgime..." Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttirin.Kizin gözlerinin içinin parladiginin ve gitgide size daha yakin davranmaya basladiginin farkina varacaksiniz.Bu konusma kizin sizi aklindan çikaramamasini saglayacak olan bir bilinçalti komutudur.Denenmis ve sonuçlarda herhangi bir aksakliga rastlanmamistir.Yalniz bu konusma kizin sizi en fazla iki gün düsünmesini saglar,daha sonra kiz bunlarin hepsini unutur (salaklarin beyin kapasitesi biz erkekler gibi yillar önce olan bir konusmayi bile hatirlayacak kadar genis degildir) Bu yüzden konusmanin 2 günde bir tekrarlanmasi iliskinin gelecegi açisindan çok önemlidir.
    Baya bir konusup kizin eve gidince de sizi düsünmesini sagladiktan sonra artik cafeden ayrilma vakti gelmistir.Iste olayin en pis tarafi!Nasil hesap istiyceksin?Garsonu masaya çagirip alçak sesle " Hesabi alabirmiyim?" diyin.Kiz milleti hesap gelince hemen atlar "Ben veriyim " diye.Sakin bunu ciddiye almayin.Kesin trip yapiyordur.Kiz milleti gittiginiz her yere hesabi sizin ödeyeceginizi düsünerek gider.Ama hesap geldiginde ezilmemek içinde "Ben veriyim" tribine girerler. Bunun her zaman trip için yapildigini sakin unutmayin.Hesabi özellikle ilk seferde mutlaka siz ödeyin.Kiz kesinlikle itiraz edecektir,bu durumda da ,eger kiz çok israr ederse "Bir dahaki sefere sen ödersin" diyip konuyu kapatin
    8_KIZA KUMPAS KURMA
    Tamam kizi tavladiniz,bi kere çiktiniz ama daha adam olamadiniz.Simdi sira geldi kiza kumpas kurma yöntemlerine! Zira siz bu kadar seyi gidip kizla cafede bi bardak çay içmek için yapmadiniz herhalde:)) Sizin amaciniz bastan beri belli.Simdi gelelim bu amacinizi gerçeklestirmeniz için gereken taktiklere.
    Öncelikle bilmeniz gereken sey;sizin daha önceden BULVAR gazetesinin verdigi eklerde ve bilumum porno dergilerin forum köselerinde okudugunuz fantezilerin gerçek hayatla hiçbir alakasi olmadigidir.Bunlar tamamen uydurma seylerdir.Kiz asla ve asla size kumpas kurup sizi eve atmaz.Bunu sizin yapmaniz lazim.
    Kizla sevismek istiyorsaniz kizlarin her zaman için "Millet görse ne der?" kaygisi sahibi olduklarini kesinlikle aklinizdan çikarmamalisiniz.Bu yüzden daha öncede söyledigimiz gibi sakin kizi topluma açik mekanlarda taciz etmeyin.Dahada önemlisi kizi sakin kendi arkadaslarinin yaninda taciz etmeyin.Zaten istesenizde yapamazsiniz.Bunu bilen kiz milleti genellikle sizinle basbasa kalmamak için elinden geleni yapar ve bulusmalariniza genellikle kendisinden çok daha salak bir arkadasiyla beraber gelir.Kizi yalamak istiyorsaniz öncelikle bu ultra salak arkadasi(ki biz buna halk arasinda kuyruk diyoruz) egale etmek gerekir.Bunu yapmak için en kolay taktikleride açikliyoruz.
    Kiz bulusmalariniza yaninda kuyrukla geliyorsa kisasa kisas deyin ve sizde bulusmalariniza kankanizla beraber gidin.Bu kankaniza gitmeden önce "oglum benim manitanin bi kiz arkadasi var;ben onu sana ayarladim ama is artik tanismaniza kaliyor.Kiz biraz salak gibi gözüküyor ama bakma sen,benim hatun onun için inanilmaz azgin dedi.Bu kiyagimida unutma heee!"seklinde gaz verin.Tamam kabul ediyoruz bu biraz ibnelige girer ama naabalim artik.Bu kankanizla birlikte gittiginiz bulusmanizda kizi "Gel bakiyim sana ne anlaticam" seklinde bir hitap sekli kullanarak soteye çekin.Ondan sonra yavas yavas saçlarini oksayip kulagina onu ne kadar çok sevdiginizi fisildayin.Önemli not:Sakin kizin kulagina tükürme gafletine düsmeyin.Sonra yavas yavas ellerinizle kizin boynunu oksayin.Bu sirada kizin kulagina onunla ne kadar mutlu oldugunuzu fisildayin.Bu sirada yillarin abazani bünyeniz daha bir azacak vücudunuzdaki bütün kan ayni yere toplandigindan dolayi beyninize kan gitmeyecek ve düsünemeyeceksiniz.O yüzden simdiden hatirlatiyoruz.Sakin ola bu esnada fazla ileri gitmeyin.Siz zaten az önce yaptiklarinizla kizi azdirdiniz.Kiz eve gittiginde sürekli sizin dokunuslarinizi düsünecek ve kendinden geçecektir.Ama su an sizin dönmenizi bekleyen iki büyük soruna sahipsiniz:kankaniz ve ultra salak kuyruk:))) Onlari daha fazla bekletirseniz killanir ve yaniniza gelirler.Bu da sizin açinizdan çok kötü olur.Siz nasil olsa amaciza ulasip,kiza "seninle yatmak istiyorum"bilinçalti mesajini verdiniz.Eger bulusmalariniza kuyrukla geliyorsa bu problemide astiniz.Ama kumpas kurma taktikleri burda bitmiyor tabiiki.
    Kizlar genellikle ne kadar azgin olurlarsa olsunlar(ki hepsi zannettiginizden daha azgindir.) bunu size belli etmemek için ellerinden gelen her seyi yaparlar.Ama kizi bir sekilde tufaya getirip,toplum içerisinden uzaklastirip basbasa kalmayi basarabilirseniz hayatinizin en büyük dumurunu yasarsiniz.Çünkü bu salak kiz milleti etrafinizda baska birileri varken sürekli"ayy yapma,lütfen!" tribine girmelerine ragmen bas basa kaldiginizda resmen üstümüze atlarlar!asiul is kizla gerçek manada basbasa kalabilmektedir.Bunu nasil yapacaginizida açikliyoruz.Ulan varya size yaptigimiz kiyagin haddi hesabi yok serefsizim
    9_KIZI EVE ATMA .)
    Kiza bir sekilde kumpas kurup eve attiniz mi isiniz kolaylasir.Ama kiza "hadi gel eve gidelim" diyemezsin.Bunu dolayli yollardan sölenmeniz lazim.Ama öncelikle halletmeniz gereken bir sorun var o da kizi hangi eve götüreceginiz.Yani çogunuz hala ailesiyle yasiyor ve genellikle bu ebeveynler evi bos birakmazlar.Yapabiliyorsaniz kendi evinizi bosaltip kizi kendi evinize getirmeniz en mantikli seydir.Ama çogunuzun böyle bir imkani yok.Biz Allahtan yanliz yasayan tipleriz ve son senelerde hiç "Ulan kizi hangi eve götürecem"kaygisi yasamadik.Ama yinede yapmaniz gerekenleri biliyoruz.Sonuçta bizde bir dönem ailemizle birlikte yasiyorduk.
    Evi bosaltamiycaksaniz elinizde tek bir çözüm var o da kizi baska bir arkadisinizin evine götürmektir.Bu arkadasinizin yanliz yasayan bir tip olmasi menfaatiniz icabidir.Ama bu yanliz yasayan arakadasiniz size evi hemen "Buyur abi ne demek " seklinde sak diye vermeyecektir.Önce bu arkadasinizin gönlünü almalisiniz.Açikçasi rüsvet vermelisiniz.Kizi götürmeden önce ,gidip baya bir içki meze falan alip arkadasinizi ziyarete gidin.Sizi kapida elinizde posetlerle gören arkadasiniz amacinizi dank diye anlar.Ama size belli etmez.arkadasinizla muhabbete baslayin.Bi yandan için bi yandan geyik yapin.Bu sirada arkadasiniza müjdeli haberi verin.Ama bunu emrivakiye getirin ki herifin itiraz etme sansi kalmasin."Olm ben bu hafta sonu buraya kiz atçam,sorun çikmaz di mi?" sorusu bu is için en ideal cümledir.Herif alkolünde verdigi yavsamayla kesin kabul eder.Sonra arkadasinizla vedalasip evden ayrilin.Sakin herife "olm evi topla heeeee" seklinde bisey sölemeyin.Herif "hehe" diycektir.Ama siz kizla geldiginizde evi yine ayni halde görürsünüz.Kizla gideceginiz evin temiz olmasini istiyorsaniz o gün erkenden eve gidip arkadasiniza gaz vererek birlikte evi toplamalisiniz.Neyse artik ev sorununu hallettik.Ama simdi karsimizda daha büyük bir sorun var.Kizi o arkadasinizin evine nasil götürecez?
    Bunun için en kolay yol kiza o en samimi(!) arkadasiniz hakkinda atip tutmak ve kizin o arkadasinizi merak etmesini saglamaktir.Unutmayin insanin basina ne gelirse meraktan gelir.Simdi kizin yanina gidin ve "Bizim bi aradas var Ahmet diye,bu varya manyak bi tip.Herif resmen asmis.Cem Yilmaz falan hikaye.Bu bi basliyo anlatmaya biz gülmekten kiriliyoz.Nerden buluyo çok merak ediyorum valla.Ayrica sadece komik olsa yine iyi.Ayni zamanda sakir sakir ingilizce almanca ve fransizca konusuyo.Bilgisayar desen zaten olayi bitirmis.Hele bir gitar çaliyo varya görsen kafayi yersin....."gibi uzayip giden bir hikaye uydurun.Emin olun kiz bunlari duyunca içten içe Ahmet!I merak edecek ve bunu size "Iyi tanistir o zaman bizi" seklinde yansitacaktir.Siz de hemen "Bi gün ona oturmaya gideriz zaten yanliz yasiyor" diye cevap verin.Kiz ne diyecegini sasiracak.Gitmeyelim diyemez çünkü tanismayi o istedi.Iste bu iste bu kadar.Sira geldi kizi Ahmet'e oturmaya(!) gitmeye ikna etmeye.
    Yine bir gün kizla bulusun.Ama o bulusmaniza herzamnkinden çok daha hazirlikli gidin.Cüzdaninizda mutlaka bir prezarvatif olsun.Ben size üzerinde mavi Porshe rasmi olan Durex'i öneririm.Çünkü resmen en iyi prezervatif bu.Tabi ki Durex bize para vermedi salak,biz sizin iyiliginiz için bütün hepsini denedik.En iyi performans bunda.Peki prezarvatifleri test ederken hangi kistaslarimi kullandik.En önemlisi hissedilmektir.Çünkü hissedebilmek herseydir.:)))))Valla Durex'ten para almadik lan.Ayrica bütün süpermarketlerde bulunuyor.Ama bize gelen maillerden ögrendigimiz kadariyla çogu arkadasimizin prezarvatif satin almaktan utandigi gerçegi var.Böyle bir sorununuz varsa gidin üçem bir Migros'a bi kaç bi sey alin ve sepete bi kutuda prezarvatif atin.Fiyat niye bu kadar pahali diye sormayin.Unutmayin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.Neyse bu konuda unutmamaniz gereken son seyse prezervatifi kizin yanina kutuyla götürmemektir.Biz denedik.Çok feci tirsiyolar.:))))))) Cüzdaninizda bulunmsi gereken diger önemli sey ise en az iki adet sigara.Çünkü birazdan arkadasinizin evinde sigara bitecek (niye acaba?:))) ve siz kizla sevistikten sonra mutlaka sigara içmek istiyceksiniz.O yüzden bunu sakin ihmal etmeyin.Bu bulusmaniza giderken ayrica manyak bir eau de toilette alip sikmanizi tavsiye ederiz.Daha öncede söledigimiz gibi Brut bu konuda ideal.ama kizin eve girer girmez üzerinize atlamasini istiyorsaniz Original Fahrenheit'tan daha iyisi yoktur.Kiz harbiden kuduruyo.ama bu ikinci söledigimiz eau de toillette'in çok büyük dezavantajlari var.Birincisi çok pahali(illa fiyat istiyosan söliyim:$250) ikincisi piyasada bulunmuyo.Neyse bi sekilde bulursaniz alin.Aklinizda bulunsun.Artik hazirsiniz.Bi cafeye gidip oturun falan.Ama bu sefer bulusacaginiz yer arkadasinizin evine çok yakin olsun.Cafede biraz takilip çikin.Sonra yine kiza "Biraz yürüyelim mi?" seklinde gaz verin.Yürürken gidecegin,z istikamet tabiki arkadasinizin evi olacak.Siz zaten arkadasiniza o gün gelceginizi söylemistiniz,arkadasinin evinin önüne geldiginizde kiza "Dur bi arkadasa ugramam lazim" seklinde bir sey söleyip arkadasinizin evine girin.Sonra arkadasiniz sizi görünce gelin bi kahvemi için moduna girsin.Bunuda daha önceden arkadasiniza söyleyin.Siz içeri girince kiza "Iste sana sürekli bahsettigim kanka varya bu" diye arkadasinizla kizi tanistirin.Burada unutmamamniz gereken en önemli sey kizin evde asla bisey içmeyecegidir.Bunun nedeni ise sadece Türk filmlerindeki eve atilan kizin çayina uyku ilaci atip kizin irzina geçme sahneleridir.Dünye üzerinde hiçbir uyku laci kizi o derece uyutamaz.Ama kiz milleti bu salak yesilçam senaryolarina hiç kuskusuz inanirlar.Ne kadar salak olduklarini burdan anlayin artik.Sakin kiza bir sey içmesi için israr etmeyin. Neyse arkadasiniz bir kaç dakika sizle birlikte takilsin.Ve aniden evde sigara bitsin.Nasil yapacaginiz size kalmis.Sigara bitti bahanesiyle arkadasiniz bir kosu Samsuna kadar gidip bi paket Samsun 216 alsin gelsin.Tabi,herif kösedeki markete kadar gitmek üzere evi terkedecektir.Bundan sonra isiniz çok daha kolay.
    Simdi asil isiniz basladi.Arkadisiniz gittikten sonra kiza biraz daha yanasin.Kendini geri çekiyosa hemen israr etmeyin.Biraz saçlarini oksayin ve kulagina tatli ask sözleri fisildayin.Bu kiz milletini inanilmaz tahrik eder Kizin yüz ifadelerine çok dikkat edin.Kizin yüzü kizarmaya baslamissa kivama gelmis demektir.Yavas olun.Olayi abartmayin.Sonra yapisin dudaklarina.Daha önce hiçbir kizla öpüsmemis olmaniz sorun degil.Kiz bunu asla anlayamaz.Anliyosa zaten çok sanslisiniz biraz sov basliyo.Kiz sizin yaptigin her harekete "yapma lütfeeeeeeen" seklinde yanit verir.Sakin bunu ciddiye almayin.Bu en meshur kiz tribidir.Kiz ne kadar profesyonel olursa olsun bu tribi her zaman yapacaktir.Neyse kizi öperken yavas yavas altiniza alin ve devam edin.Bu sirada kiz kandinden geçecektir.Eger bu ilk olayinizda ciddi manada bir iliski yasayacaginizi saniyorsaniz kesinlikle yaniliyorsunuz.Zira kiz siz biraz ileri gidince "Yapma lütfen ben bakireyim" moduna girerler.Bu durumda da sizin bütün istahiniz kaçar.Olay orda biter.Simdi çikarin cüzdaninizdan sigarayi ve bir sigara yakin.Sonrada kiza dönüp "Seni Seviyorum" diyin.Siz ilk seferlik bu kadarla yetinin.Gerisi gelecektir.Artik sik sik bu arkadasiniza ugrayacaksiniz.Bundan süpheniz olmasin.Peki niye gidip prezarvatif aldik diye soranlar için söylüyorum;kizlarin ne zaman ne yapacaklari asla belli olmaz,ya kiz verseydi...Sen her zaman tedbirli olda.
    Bu durumdayken her kiz tabiki yukarida anlattigimiz kadar çabuk ikna olmaz. Yukarida anlattigimiz sey olayin en iyi ihtimalle nasil gelisecegiydi.Simdi biraz daha negatif seylerden bahsedebiliriz.Kizin yapacagi en büyük killik,"Lütfen yapma daha hazir degilim" cümlesidir.Bunun öztürkçesi "Ben senin gibi ne abazanlar gördüm,dur biraz da kendimi naza çekiyim" dir.Bu sözü söyledikten sonra kizin üstüne gitemek kizin sizden sogumasina neden olacaktir.Siz bunu duyduktan sonra hiçbirsey yokmus gibi davranin.Bu eve bir dahaki gelisinizde mutlaka amaciniza ulasacaksiniz.Güvenin bize ve biraz sabredin.
    Diger bir killik ise "Ben senin bildigin kizlardan degilim" cümlesidir.Bu cümle genellikle salaklik ve abazanlik derecesi esit kizlar tarfindan sarfedilir.Bu cümlenin öztürkçesi ise"Bak ben senden 10 kat daha fazla istiyorum ama biraz yaparsam kendimi tutamam ve gerisi gelir,o zaman da annem duysa kizar ,babam duysa keser"dir.Bu durumda kizin üzerine gidilebilir.Kiz sizi ittirip "Tamam yeter lütfen" diyinceye kadar abarilabilir.Daha fazla ileri giderseniz tokat yersiniz.Szinde rahatlikla tahmin edebileceginiz gibi kizin burda sizi sürekli reddetmesinin nedeni kendine hakim olamaktan korkmasidir.Kizlarin üzerinde toplumsal baski zannettiginizden çok daha fazladir.Ve böyle bir korku tasimalari çok normal.Ama bir kaç kez bu eve geldikten sonra olaya en çok adapte olan kizlarinda bunlar olduklarini belirtmekte fayda var.
    Kizlarin yaptiklari en alisilmis tripler bunlardir.Ama bazi salaklar(Salaklik derecelerine bagli olmak üzere)daha degisik bahaneler uydurabilirler.Sizin bilmeniz gereken tek sey kiz orda ne söylerse söylesin trip yaptigidir.Ancak tek bir cümle dogru olabilir o da biraz sevistikten sonra söyleyecekleri "Bugün olmaz!" cümlesidir.Eger kiz bu cümleyi kurduysa harbiden o gün olmaz.Bu cümlenin öztürkçesi ise "Regl oldum" dur.Ve bu gayet dogal bir kizsal mazerettir.Eger kiz bunu söylediyse sakin üstüne gitmeyin ve günün tarihini mutlaka bir kenara not edin.Çünkü bu kiz 28 gün sonra tekrar regl olcak ve sizde o gün kizi eve atmak gibi bir salaklik yapmiycaksiniz.Yanliz dikkat edin bir ay degil 28 gün.Ama haftaya ayni eve gelip kizla moda girmeye basladiginizda bambaska bir kizla karsilasacaksiniz. Bunun nedeni de su:kizlarin regl dönemlerinin hemen sonrasinda her zamankinden daha azgin olduklari bilimsel olarak kanitlanmis bir seydir.Yani ne yapip edip bir sekilde kizin hangi tarihte regl oldugunu mutlaka ögrenmelisiniz.Sakin sormayin.Cevap vermezler.Hatta %90'i regl olduklarini bile inkar ederler.Çünkü bu kizlar için çok utanç verici bir seydir.
    Bu iside alninizin akiyla astiniz.Kiz bir kere o eve geldi ya artik siz ne zaman o arkadasinizin adini ansaniz kiz sizin sevismek istediginizi anlayacaktir.Kizlar sevismek istemeyen yaratiklardir gibi bir düsünceye sahipseniz hayatinizin en büyük yanlisini yapiyorsunuz.Siz bir kere istiyorsaniz onlar on kere ister.Ama bunlar kendilerini agirdan satma tribine girdiklerinden bunu size belli etmemek için ellerinden gelen her seyi yaparlar.ama siz gerçegi biliyorsunuz.O yüzden kizi her türlü eve atabilirsiniz artik.Ama simdi dikkat etmeniz gereken bir sey daha var.Bu arkadasiniza her zaman isiniz düsecegini sakin aklinizdan çikarmayin.O yüzden sürekli olarak gidip bu arkadasinizin gönlünü hos edin.Yoksa herif hakli olarak birkaç seferden sonra size uyuz olur ve size evi vermemek için türlü bahaneler uydurun.Yanliz yasayan tiplere için yapabileceginiz en büyük kiyak sevgilinizin en yakin arkadasini bu herife ayarlamaktir.Tabi ki siz bunu yapmak için ugrasmiycaksiniz.Siz sadece gidip kendi salak kiz arkadasiniza "Senin kankiyle benim kanka çiksa ne süper olur" di mi seklinde gaz verin.Gerisini kiz halleder zaten.Ayni zamanda bu soru kizin kendisinden çok daha salak kankisi tarafindan kiza hemen hemen hergün soruluyordur.Yani kisacasi bu salka kizlar en yakin arkadaslarinin svgililerinin en yakin erkek arkadaslariyla çikmayi bir marifet sanarlar.Ve sizinde rahatlikla anlayabileceginiz gibi kiz buna zaten dünden hazirdir.Bu islemi yaparak yine bir tasla kus katliami yapacak ve kendinizi saglama almis olacaksiniz.Yani hem bu kuyruk mevzugundan hem ev sorunundan hemde arkadasinizin abazanlik sorunundan kurtuklacaksiniz.
    Bu sorunu da bu sekilde atlattiginiza göre artik yapilcak pek bir sey kalmadi.Bundan sonraki amaciniz kiz sizi terkedene kadar "yogurdun kaymagini yemektir."Elbette bu kizla gelecek için herhangi bir sey düsünmüyorsunuz ve kiz sizi her an terkedebilir.O yüzden siz kizdan yararlanabildiginiz kadar çok yararlanin.Sakin "Daha dur acelesi yok,o kaymagi elbet birgün yerim" diye düsünmeyin.Çünkü bu kiz milleti kendisine cinsel olarak hiçbirsey vermeyen erkekleri abarti cinsellik isteyen erkeklere oranla çok daha çabuk terkederler
    10_TERKEDILME HADISESI
    Siz kendinizi ne kadar kasarsaniz kasin bu salak kiz sizi elbet terkedecek. Neyse ki biz variz.Kizin sizi terketmek için basvuracagi yöntemleri egale edip kizin sizi terketmesini geciktirmeyi de ögreticez.Ama öncelikle gelin isterseniz hep birlikte bu salak kizlarin sizi neden terkedebileceklerine deginelim.(Ulan buda iyice terete sipikeri gibi oldu :)))
    Bu salaklar daha önce de defalarca söyledigimiz gibi bir sey yapmadan önce biz erkekler gibi beyinlerini kullanmazlar.O yüzden bu konuda da kizlarin yapacaklari hiçbirseyde mantik aramamak yapilacak en mantikli istir.
    Kizin sizden sikilmis olmasi ihtimali en büyük ihtimaldir.Çünkü bu kiz milleti (sanki kendileri çok mükemmelmis gibi) onu eglendirememeye basladiginiz an sizden sogur ve kendilerini sizden daha fazla eglendirecek diger bir erkek arayisina baslarlar. Kiz sizden iyice sogumaya baslamis ve arkadasinizin evine artik gidemiyorsaniz yada gitseniz bile kiz size türlü bahaneler uydurarak sevismeye yanasmiyosa önlem almaya baslamaninin zamani gelmis demektir.Zira kizin sizden sikilmasinin nedenlerinden biri de cinselligi ya çok abartmis yada hiç cinsellik mevzuguna girmiyor olmanizdan kaynaklanir.Her iki durumda da kiz sizi terkeder kalirsin orta yerde.O yüzden iyi dinle simdi.Kiza onu doyuracak kadar cinsellik vermen lazim.Aksi taktirde kiz bunu sana asla açik açik sölemez ama diger yaptigi bütün haraketlerde kil kil davranmaya baslar.Içinden sizin escinsel oldugunuzu bile düsünür ve hatta bunu diger bütün kiz arkadaslarina da anlatir.Yani bu kiz sizi terketse bile terkedilmekle kurtulamazsiniz ayni zamanda kizi taniyan kizlarla bir daha asla çikamazsiniz.Oysaki siz büyük bir ihtimalle olayin romantik yönünü yasayip cinselligi sona birakmayi ve böylece kizin gözünde daha da büyümeyi planlamissinizdir.Ama böyle bir sey olmaz.Dedigimiz gibi ilk bir kaç gün canim cicim muhabbeti yapin ondan sonra action.Ikinci seçenekte ise siz kiza onunla gerçekten neden çiktiginizi çok belli etmisinizdir.Artik ne kadar inkar etseniz hiçbir ise yaramaz.Kiz bir süre sonra gelir ve size " Bazen sanki beni degilde bedenimi seviyormussun gibi düsünüyorum,farkindamisin bilmiyorum ama uzun zamandir aramizda cinsellikten baska hiçbirsey yok" der ve kiz bu sözleri söyledikten sonra olay en kisa zamanda biter.Siz bunlari duyunca gerçek niyetiniz ortaya çiktigi için mutlaka biseyler uydurup hemen oracikta kizin gönlünü almalisiniz."Olur mu bebegim öyle sey?Ben seni sen oldugun için seviyorum.Sana ne kadar asik oldugumu bilmiyormusun?istemiyorsan bundan sonra sevismeyebiliriz.Benim için hiç sorun degil.Ama sen de biliyorsun ki bu askimizi körüklüyor.Biz bu yatakta bedenlerimizi degil ruhlarimizi bölüsüyoruz ve ask bölüstüçe artan tek seydir.Paylasim olmaksizin bir ask düsünülemez"Ama istemiyorsan dedigim gibi bir daha yapmayabiliriz.Sen yanimda ol bana yeter.Seni deliler gibi seviyorum bebegim."tarzinda bir konusma belki ortami yumusatabilir.O da eger gerçekten olayi çok abartmadiysaniz.Böyle bir konusma yaptiktan sonra kiz sizin hakkinizda düsündügü seylerden dolayi kendinden utanacak ve ona gerçekten asik oldugunuzdan bir süre hiç süphelenmeyecektir.Ama bu konusmadan sonra da ayni sekilde davranmaya devam ederseniz bu sefer harbiden kiz sizi terkeder.Hem daha yeterince sevismediniz.Daha denemediginiz yüzlerce fantazi var.O yüzden bir süreligine cinsellik dosyasini kapatip asiri romantik bir ilski yasayin.Ilk bir kaç gün canim cicim,ondan sonra hoooooooooop yataga.Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli iki sey ise kiza pahali hediyeler almamak ve fantazilerinizi gerçeklestirmek için elinizi olabildigince çabuk tutmak.Çünkü kiz sizi en kisa zamanda terkedecek.siz yeni bir kiz ayarlayip kenarda tutun.Kiz sizi terkettikten hemen sonra o kizla çikmaya baslarsiniz.Hem bu sizi terkeden kizin yeni sevgilinizi kiskanip sizi kaybettigi için pisman olmasina ve size geri dönmek istemesini saglar.Birakin geri dönsün.Fazla sevgili göz çikarmaz.:)))))
    Kizlarin tümü bir erkegi terkedecekleri zaman hemen hemen ayni anlasilmaz cümle kaliplarini kullanirlar.Simdi de gelin hep birlikte bu kaliplari ve gerçekte ne manaya geldiklerini hep birlikte ögrenelim(terete'ye spiker araniyo mu? :)))
    "Olmuyo,yürümüyo,bak bende çok üzgünüm ama bitmek zorunda, yürütemiyoruz" Bu cümlenin anlami:"Bak tamam güzel günler yasadik ama artik sen bana yetmiyosun.Hem baska bir çocuktan hoslaniyorum.Gidip ona yavsiycam.Çikma teklif etmesini sagliycam.Beni de rahatsiz etme bundan sonra sil beni aklindan." dir.
    "Bak nasil söyliyecegimi bilmiyorum ama sen benim aradigim kisi degilsin.Biz ayri dünyalarin insanlariyiz". bu cümle biz erkeklerin anlayacagi dile çevrildiginde "Ilk baslarda olur sanmistim ama yanilmisim.sen bana göre degilsin.Bana söyle......... bir erkek lazim ve belki de böyle bir erkek var ama sirf seninle çiktigim için onu kaçiriyorum.Hem zaten seni hiç sevmemisim,simdi simdi anliyorum" anlamina gelir.
    "Lütfen anla beni bende seni deliler gibi seviyorum ama ailem çok büyük bir problem,bitsin!" Artik kasiklesmis bu cümle ise "Yetti artik güzeldi ama bitsin.Ugrastirma beni.Bak senin yüzünden ailemede çamur atiyorum zaten,Simdi burda bitsin ve bi daha baslamasin.Ama belki ilerde biraz yavsarsan tekrar düsünebilirim" olarak dilimize çevrilebilir.
    "Hersey çok güzel ama bitmek zorunda,biraz daha devam edersek tadi kaçacak."
    Sana hala deliler gibi asigim ve hep böyle olacak ama su siralar derslerime/islerime yogunlasmam lazim"
    "Çok samimi olduk, biraz ayri kalalim ,bakalim birbirimizi özleyecekmiyiz?Özlersek yeniden baslariz"
    "Ve yukaridakilere benzer bir sürü söz sizin aslinda kiza istedigi kadar cinsellik verememis oldugunuz gerçegini ortaya çikarir.Burada dikkat edilmesi gereken en önemli sey sizin cinsellikten anladiginiz sey ile kizin anladigi sey arasindaki farktir.Kizla iliskinizin uzun sürmesini istiyorsaniz mutlaka onunda zevk almasina özen göstermelisiniz.Nelerden zevk aldiklarini tabiki biliyoruz ama burada açiklamak söz konusu degil.Çok merak ediyorsaniz mail atip sorabilir yada Haydar Dümen'den bu konuda ayrintili bilgi alabilirsiniz.Siz bu konuya dikkat etmeniz gerektiginizi bilin yeter.Çünkü kizlarin erkekleri en çok terketme nedenleri kendilerinin iliskiden cinsel anlamda hiç zevk almiyor oluslaridir.
    Kizlarin erkekleri terketme sebepleri arasinda ikinci sirada kiskançlik ve aldatilma vakalari yer alir.Kizla iliskiniz boyunca onun yanindayken baska kizlarla kesinlikle ama kesinlikle ilgilenmeyin.Bu en yakin arkadasi bile olsa kiz sizi inanilmaz derecede kiskanacak ve hain emellerinize ulasmanizi gereginden fazla zorlastiracaktir.Onun olmadigi yerlerde ise yapacaklariniz sadece hayal gücünüzle sinirlidir.Ikinci konu aldatiliyor olduklarini bir sekilde anlamis olmalaridir.Bu konuda ayrintili bilgi için Aldatma bölümümüze bakabilirsiniz.Kiz eger bir sekilde sizin onu aldattiginizi anlamissa o iliski fiilen bitmistir.Ama yine de kurtulmak için bir seyler olmali.Evet,tam isabet!Tabi ki bu durumdayken de yapilabilecek en iyi sey uydurmaktir."Uzun zamandir bunalimdaydim,birden karsima o çikti,Nasil oldugunu inan bende bilmiyorum.Ne olur affet yalvaririm ..Sana ne deliler gibi asik oldugumu biliyorsun.Ilk ve son olacak yemin ederim.Bana son bir sans daha ver."tarzi bir hikaye kizi size döndürebilir.Çünkü her firsatta üstüne basa basa belirttigimiz gibi bu kiz milleti salaktir.
    Bu bazi durumlarda ise yaramayabilir.Mesela kiz sizi diger sevgilinizle basmis olabilir.Cenabetlik sizi bulur aldattiginiz kiz aldatilan kizin ortaokul arkadasi çikar.Hatta benim basima gelen bir terslik sonucu ikiz kardeslerle ayni anda çiktim ve yakalandim.Bu tür bir durumda söylenebilecek en iyi yalan "Bak askim lütfen beni bir kerecik dinle,açiklayabilirim!Biliyosun zaten uzun zamandir sana deliler gibi asigim ama bundan emin olmak istedim.Yani ilk ve son kez yapmistim.Ama kader izin vermedi sen yakaladin!Sen yakalamasaydin da ben sana bunu zaten açikliycaktim!Nolur affet beni!Yalvariyorum!Askimiz o kadar büyük ki eros seni aldatmama bile göz yumamadi.Nolur harcama ikimizi de!" cümlesidir.Harfini bile degistirmeyin!Size sagladigi yararlara tanik olunca ister istemez bu cümleleri çok sik kullanacaginizdan ezberlemenizde fayda var!
    Kiz sizi ortada hiçbir neden yokken de terkedebilir.Size gerçek sebebi söylememek için trip yapiyormus gibi gelir ama harbiden ortada bir neden olmayabilir.Bu kizlar özellikle ikinci ergenlik dedigimiz 17-19 yas arasinda sürekli çalkantili dönemler geçirirler ve bir hafta önce size deliler gibi asik bir kiz bir hafta sonra sizi terkedebilir.Bu durumda ise yapilabilecek en mantikli sey kiza duygu sömürüsü yapmaktir. Bu durumdayken her zaman yaptiginiz gibi en aglamakli ses tonunuzu seçin ve "Ne olur gitme,terketme beni!Senden baska hiçbir seyim yok benim!Tek yasam kaynagimsin sen!Oksijensiz bir dakika yasayabilirim ama sensiz asla!Gidisin ölümüm olur!Ne olur beni Azrail1in soguk kollarina yollama!Gittigin an vururum kendimi!Ne olur saril bana ve hepsinin yalan oldugunu söyle" cümlelerini harfine bile dokunmadan kurun!Bu durumdayken" Vur ulan kendini,hadi ne duruyorsun?Beynini dagitmani bekliyorum!"cümlesini kurabilecek kadar piskopat kiz sayisi zannettiginizden çok daha azdir.Genelde, yani bu genelden kastimiz%99.9, kizlar bu cümleleri duyunca birden içinde bulunduklari çalkantili dönemden çikip size deliler gibi asik olduklari bir hafta önceki hallerine geri dönerler.Kiz sizi her terketmeye kalktiginda bunlari uygularsaniz kiz sizi daha uzun bir süre terkedemez en azindan sizin kizla isiniz tamamiyle bitinceye kadar!

• Hehe beğendim güzel adam baya uğraşmışa benziyor.Ama hoş bir yazı olmuş :D
  • ya hacı şimdi böyle söylemesi kolayda. ben kızla msn'de bile konuşamıyorum ki. heycanlanıp msn'mi kapatıyorum.
    kızla yeni tanışıyoruz arkadaşın okulunda.dün okullarına girip derslerine de girdim ama pek konuşamadım bişey

ya bende iş yok yaa. kızlarla her ortam da falan konuşuyorum ama sevdiğim kız olunca donup kalıyorum

yemin ederim şuan bunu yazarken bile heycandan elim titriyor. dün gece 4e kadar uyuyamadım

ya ben nasıl konuşacammmmm

• en kesin yöntem 4S KURALI
  • Kız mı tavlıyoruz proton mu parçalıyoruz belli değil.
  • @sefo okuduğuma değecek mi ? ona göre okuyayım
  • Oku sen
    Uygulayamasan bile bilgi sahibi olursun.Yeri gelir saçma yerler var ama yeri gelir haklı olduğu yerlerde var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 2 Haziran 2008; 23:06:34 >
  • offf anca bitti de bu abazalar için geçerli heralde gittikçe fanteziye dönüyo
  • Yav ne uğraşıyonuz teklifle falan direk yapışın dudaklarına.. Ben öle yapıyorum şahsen hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnieWalker -- 2 Haziran 2008; 23:56:39 >
  • Çıkar malı vur masaya çık ulan benle de. İşe yaramazsa gel burdayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

bence direkt göstermen yeter

Sen gösterme ama sakın. Kız göz doktoruna gider hipermetrop diye ;)

Off kavgada söylenmez
  • çok güzel yazılar çogunu okuudm tşkrler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

T.Kizlar için büyük önemi olan 3 sanatçi(!) vardir. Bunlar: Tarkan, Dogus ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoslanmayan kiz görmedim.Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir.Sakin inanmayin.Trip atiyorlar.

Tarkanı anladıkta diğerleri ne oluyo
  • hemen hemen cıkma yollarımız seninle aynı ama ben bu olayı bıraktım artık ya aynen senın dedıgın gibi bi kızla cıktım bi baktım kızın kulu kopegi olmusum ondan sora ayrıldık saclarım dokuldu falan seversen titilirsin titerten sevilirsin mantıgıyla yasıyorum mutluyum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Kız mı tavlıyoruz proton mu parçalıyoruz belli değil.

Kız tavlamak türk erkeğinin gözünde baya zor... proton al parçala desen 2 dk sürer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

Hehe beğendim güzel adam baya uğraşmışa benziyor.Ama hoş bir yazı olmuş :D

NE uğraşması be yav google'a kız tavlama yaz çıkar hemen karşına
  • Gerizekalının biri yazmış, diğerleri de kopyalamış.

"konuşmamız lazım" sanki inanılmaz bir mesele, fbi ın gizli bilgilerini açığa çıkartacak derecede bir şey konuşacak sanki meret adam. Konuşması lazımmış. Ben kız olsam öyle bir terslerim ki.

Ne salak işler yapıyorlar ya aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Haziran 2008; 1:45:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaqtr81

quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

T.Kizlar için büyük önemi olan 3 sanatçi(!) vardir. Bunlar: Tarkan, Dogus ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoslanmayan kiz görmedim.Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir.Sakin inanmayin.Trip atiyorlar.

Tarkanı anladıkta diğerleri ne oluyo

Ne bu kamera şakası falan mı? Tarkanı anladıkta diğerleiri komedi resmen. O kızlar zaten benden uzak ara olsunlar.

• O işleri biz lisede bıraktık.. Şimdi ünide 2 gece 3 gün gez arkadaşca zaten kendiliğinden çıkıveriyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

O işleri biz lisede bıraktık.. Şimdi ünide 2 gece 3 gün gez arkadaşca zaten kendiliğinden çıkıveriyorsunuz

En iyisi.. Boş bi anını bulup bitirici hamleyi yapınca teklife cart a curt a gerek kalmıyo Ama tabi 4S kuralını unutmamak lazım sonrası için..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.