Şimdi Ara

Kıza açıldım!!! ABİSİ GELDİ!!! -Edit 4 geldi!-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bahsettiğim çok seviyorum dediğim kıza az önce açıldım. Kız bana üzgünüm aşkını kabul edemem dedi. Niye dedim. Lezbiyenim dedi... Alaycı bir tavırla "Şaka yapma ya dedim." Ciddiyim dedi ağlamaklı oldu gitti...

Sizce ciddi mi yoksa beni başından mı savmaya çalışıyor

edit: Kız ağlayarak gittikten sonra mesaj attı. Sen nasıl bana inanmazsın insanların cinsel kimliği seni ilgilendirir mi diye ne diyeyim ya? Ben seni dost bilmiştim hepiniz aynısınız diyor

Edit2: Kız aslında bende biraz biseksüellikte var dedi. Bende hmm falan dedim işte avuttum dedi dediğim yere gel bir kız arkadaşımla beraber geleceğiz dedi Hadi hayırlısı gidiyorum beş dakikaya editlerim telefonumu yanıma alıyorum arada bakarım. Sizce ne olacak

Edit3: Beyler kız abisini getirmiş çocuk seni döverim lan diyor. Napacağım yaa... Acil!!

Abisi bakkala gitti beyler ne yapayım kaçıyım mı? Kız yanımda bekliyor ama

Edit4: Abisi kıza seslendi gel taşımama yardım et diye o sırada gözleri iki farklı yöne bakıyordu ve boğazındaki pulları fark ettim dili birden uzadı ve tısladı dili dışarı çıktığında çatal dilli olduğunu gördüm sonra anladım ki abisi kertenkele insan uzamanın vakti gelmiştir!!! diye bağırdım

ve erkekliğin 10da 9'u olan kaçmayı kullandım kaçayım dedim ama sevdiğim kız zebaniye dönüştü!!! sonra kaçamazsın ama saklanabilirsin dedi dedim yanlış söyledin.

O da hayır doğru dedi kanatlarını çıkardı abisini pençeleriyle tuttuğu gibi süzülmeye başladı beni kovaladılar sonra hayır beni asla yakalayamazsınız!!! diye bağırdım Çin lokantasına girip kafama ördeği geçirdim lanet olsun kapitalizm dedim ve erkekler tuvaletine girdim

neyseki zebani ve kertenkele insanları erkekler tuvaletine sokmuyorlar ama beni dışarda bekledikleri için tuvalette hapis kaldım ne yapacağım yardım edin!! Şu an lokantanın wifi'sinden bağlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaceDluffy -- 21 Ocak 2015; 21:11:24 >

• arkadaş olarak görüyorum eskidi demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciiddiliii bence

• Bence kes kurtul. Hem kizada kendini ispatlamis olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece reddetmekle kalmamış güzelce dalgasını da geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ludwik -- 21 Ocak 2015; 19:36:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sende ona soyleyseydin trans olur seni severim diyeydin

• threesome önerip em onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olsun deseydin.
    Seni seviyorum deseydin. Sensiz olmaz deseydin.
    Senle dalga geçmiş bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

threesome önerip em onu

kardeş threesome önersem daha beter olmaz mı ağladı kız. ciddi bence dalga geçtiğini sanmıyorum.
  • Updullah
  • Abisi gelince sen de eve koşup konu mu açtın kanki?

Anlatsana noldu

• Csb oldugu çok belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Abisi gelince sen de eve koşup konu mu açtın kanki?

Anlatsana noldu

Adam olacaksın falan filan dedi. Gözümü korkutmaya çalıştı sonra burada bekle bakkala gidip içecek bir şeyler alıp geleceğim dedi o fırsatta bende foruma girdim kardeş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın Lezbiyen Zebani
  • Serin hikaye

• Ağır csb beyler okumayın.

• yeni edit geldi beyler nolur yardım edin zindana gitmek istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.