Bildirim
Kız Yüzünden Derse Odaklanamama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sonra ne kadar çok pişman olacağını düşün.İşe yarar belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vazgeçemiyorum. -
Geleceğini bir kıza bağlamak muhteşem bir olay. Aynısını yaptım. Pişman değilim ama senin olmayacağın anlamına gelmez.
Yol yakınken vazgeç. Boş işler bunlar. Üniversitede kızlar teklif ediyo. -
seni gidi çapkın herif. hıhı sen varya sen. -
Bak kardeşim
Günlük osbir çekeceksin bu süreçte.Osbirini çek derse otur.Osbirini çek derse otur.Bir yerden sonra geçecek.
Ananı babanı üzme bir kız için.
Yol göstermelik bir durum yok. Kendini "bu iş olmayacak" diye ikna edemiyorsan bizlik bir durum yok. Çoktan kaybetmişsin. Size yüz vermeyen kızları aklınızdan çıkaramayışınızı anlayamıyorum. Oturup bi mantıklı düşünün "Lan benim bunun gözünde şu kadar değerim yok demek ki" diye. Eğer böyle düşünemiyorsanız sizde mantık yok demektir. Kaybetmeye mahkum bir lowlife'sınız. -
Vazgeçemiyorum.Bir anlık heves değil. -
Onunla alakası yok. -
C
S
B
Üstüne basarak kız başkasını seviyor ve liseliyim demiş -
Aynı durumdayım ve üniversitedeyim ders çalışamamın bedeli dönem tekrarı.Çözüme gelince bence tek çözüm kızı ayarlamak, ben unutmayı denedim olmuyor.Ne yap et bu işi bitir yani.
Benden sana gelsin
https://m.youtube.com/watch?v=B5LAwIXHxbI
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
kardeş osbir çekersen okudukların aklında kalmaz uçuverir.. osbirin hafızaya böyle bir etkisi varmış...
ben de ders çalışırken buna dikkat ederdim... ders çalışcaksam osbir çekmezdim -
Kardeşim sana bi abin olarak yazıyorum. Üniversite 3. sınıftayım bir sene de kaybım oldu. Üni'nin ilk gününden itibaren peşinden koştum kız arkadaşımın. Anca 1 yıl sonra bir şeylere başlayabildik. 1.5 yıldır harika gittiğini "sandığım" bir ilişkimiz vardı. Ailemle akrabalarımla tanıştı aynı şekilde ben onunkilerle tanıştım falan fikan derken. 1 buçuk ay kadar önce finallerin bitiminde memleketlere dönerken bana "Biraz ara verelim mi sana olan hislerimi kesinleştirmem lazım sana Aşık mıyım değil miyim bilmiyorum" dedi. Eyvallah dedik iki hafta pek üstüne varmadım. Duramayıp memleketine yanına gittim. Yıkılmak neymiş ordaki laflarından sonra anladım. "Ben sana aşık değilmişim tamam çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama sana aşık değilmişim orda seninle mutlu değilmişim burda ailemle arkadaşlarımla mutluymuşum ben senden ne zaman biraz uzak kalsam kafama ayrılık fikri geliyodu ne işin var bunla neden çekiyosun bunu diye soruyodum kendime ayrılmamız en iyisi olacak" dedi. Yani kimse için değmiyor. İki ay önce canımı istese sorgusuz vereceğim kız (arada başka olaylarda geçti) şimdi benimle kanlı bıçaklı düşman. Bir yerden sonra sevginden aşkında bitmiş oluyor belki yerine alışkanlıklar oluyor sadece bunu anlamalısın. En önemlisi de kendinden öne kimseyi koyma. Ben koydum öyle yaptım ve duyduklarımı gördün. Kimse senden değerli değil, geleceğinden değerli değil bunu unutma. Ha küçüklerime bir de abi tavsiye. Bir şey ilk başta olmuyorsa çokta zorlamayın benim yaptığım gibi. Belki sever düşüncesiyle gurursuzca peşinden koşup belki sever diye abuk subuk sürprizlerle kendinizi değersiz göstermeyin sakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kıza başkalarının aklına takılmanın hoş bir davranış olmadığını söyle.
Doğru üstad iyi biliyorsun bu işleri
Ama çocuğun durum çıkmazda hormonları kontrol altına almak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X