Şimdi Ara

Kız yüzünden dayak yedim beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler okulda kızla konuşuyorduk felan ben buna açıldım oda hoşlanmış ama birbizimizi tanımamız gerektiğine karar verdik sonra bigün baya konuştuk biz sonra 5 çocuk okulun arkasında bana orda daldı dövdüler hiç birşey yapamadım sonra aşşağı sokağa götürüp birde orda dövdüler ama beyler ben o kızı bırakmıcam inadına.Sizin görüşleriniz neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olumlu Adam -- 27 Eylül 2012; 14:20:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selobarss

Beyler okulda kızla konuşuyorduk felan ben buna açıldım oda hoşlanmış ama birbizimizi tanımamız gerektiğine karar verdik sonra bigün baya konuştuk biz sonra 5 çocuk okulun arkasında bana orda daldı dövdüler hiç birşey yapamadım sonra aşşağı sokağa götürüp birde orda dövdüler ama beyler ben o kızı bırakmıcam inadına.Sizin görüşleriniz neler
    bu bölüme güldüm saol

geriye kalan her şey için
  • quote:

Beyler okulda kızla konuşuyorduk felan ben buna açıldım oda hoşlanmış ama birbizimizi tanımamız gerektiğine karar verdik sonra bigün baya konuştuk biz sonra 5 çocuk okulun arkasında bana orda daldı dövdüler hiç birşey yapamadım sonra aşşağı sokağa götürüp birde orda dövdüler ama beyler ben o kızı bırakmıcam inadına.Sizin görüşleriniz neler

la

Bıraktım de dışarda buluş hiç çalışmıyor aklın

• quote:

zebani çıkıp zindana atacak sandım bi an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız seviyosa kime ne. aynen devam dostum hiç bozma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOTN.*

quote:

zebani çıkıp zindana atacak sandım bi an

düşünmedim değil aslında
  • benim arkadaşım da dayak yemişti aradan birkaç yıl geçince ben onu sevmemişim ki boşuna dayak yedim diye üzülmüştü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    İş Yerinde Küfür Yedim
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

benim arkadaşım da dayak yemişti aradan birkaç yıl geçince ben onu sevmemişim ki boşuna dayak yedim diye üzülmüştü

Ben seviyorum
  • quote:

nie kardeşim? sebep ne?

• hiç mi arkadaşın akraban yok. kızın önünde dövdür hepsini sen de döv tabii. pasif kalmayın
  • Bidaha Öyle Bişi Olursa Ya Arkadaşların varsa karşı koyacaksın yada Polis arıycaksın benı darp ettiler diceksin Polis çocukları tarif ediceksin onlarda bulup getirecek sonra karakol gidiceksiniz sen bunlar dövdü diceksin onlar inkar edicek ama yanında şahit götür zaten darp ettikleri suratından anlasılır . Gerekirse Mahkeme Açacaksın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: baVre

hiç mi arkadaşın akraban yok. kızın önünde dövdür hepsini sen de döv tabii. pasif kalmayın

kardeşim bu adamlar 12. onlardan biri kızı seviyormuş ondan dövdüler ama bu olaydan sonra kızla daha çok yakınlaştık o ayrı bi konu :D
  • kardeş ne diyim bilmiyorum ki. değmez böyle şeylere bırak kızı neden dersen kardeşim kızın hiç mi kabahati yok o karaktere sahip bir çocukla bir arkadaşlık münasebeti olmuş ki başına böyle birşey gelmiş kızın hiç mi kabahati yok seninde işin olmasın öyle karakter analizi olmayan kızla. durup dururken kızdan dolayı platonik uzantılı hırslara kapılıp sana girişecek halleri yok yani haksızmıyım kardeşim hani bu yaşa geldik bizimde yaşadığımız tatsız şeyler oldu anlayabiliyoruz muhakese edebiliyoruz bazı şeyleri.
  • ee zebaniler nerede zindanlar nerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediemmm

kardeş ne diyim bilmiyorum ki. değmez böyle şeylere bırak kızı neden dersen kardeşim kızın hiç mi kabahati yok o karaktere sahip bir çocukla bir arkadaşlık münasebeti olmuş ki başına böyle birşey gelmiş kızın hiç mi kabahati yok seninde işin olmasın öyle karakter analizi olmayan kızla. durup dururken kızdan dolayı platonik uzantılı hırslara kapılıp sana girişecek halleri yok yani haksızmıyım kardeşim hani bu yaşa geldik bizimde yaşadığımız tatsız şeyler oldu anlayabiliyoruz muhakese edebiliyoruz bazı şeyleri.

kardeşim muhabbet kurma felan yok kız çok güzel ondan aşık olmuş kız bunları şikayet felan etti öyle bi kız değil.
  • Sende kankilerini topla onları döv.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carpediemmm

kardeş ne diyim bilmiyorum ki. değmez böyle şeylere bırak kızı neden dersen kardeşim kızın hiç mi kabahati yok o karaktere sahip bir çocukla bir arkadaşlık münasebeti olmuş ki başına böyle birşey gelmiş kızın hiç mi kabahati yok seninde işin olmasın öyle karakter analizi olmayan kızla. durup dururken kızdan dolayı platonik uzantılı hırslara kapılıp sana girişecek halleri yok yani haksızmıyım kardeşim hani bu yaşa geldik bizimde yaşadığımız tatsız şeyler oldu anlayabiliyoruz muhakese edebiliyoruz bazı şeyleri.

kardeşim muhabbet kurma felan yok kız çok güzel ondan aşık olmuş kız bunları şikayet felan etti öyle bi kız değil.

anladım kardeşim umarım bu yaşadığın tatsızlık ilk ve son olarak kalır. bizimkisi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali. bi adam için hayatta en değmez şey kızın adama dolaylı yada dolaysız olarak getirdiği olumsuzluklardır. insanın yaşı ilerledikçe tercihler konusunda kılı kırk yarıyor. senin yaşlarındayken gözü kara deli dumrul çocuklardık şimdi günlük hayatta yeni tanışılan hatunlar biraz yakınlık sıcaklık göstermeye kalkışınca korkuyorum mesafeyi koruyorum nedir neyin nesidir diye.

• DEĞMEZMİŞ BEYLER. LANET OLSUN BU HAYATA LANET OLSUN BU SEVGİM :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.