Şimdi Ara

Kız ve okul

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise öğrencisiyim. Şuanki okuluma Pazartesi günü nakil olarak geldim. Bir kızı çok sevdim ama tipim de iyi değil :(. Ask.fm den en sevdiğin 5 kişi sordum Hep kızları yazma diyerek. Ben yoktum orda. Ayrıca okuldaki ingilizce ve dil an. hocasını da sevmedim. Şu öğretmenler olmasa belki kalkmaya çok düşerdim ama şimdi ne bileyim kafam karışık. Siz bu duruma düşdünüz mü benim yaşlarımdayken ? :=)

• Evet 3 gün önce geldiğin okulda kızın seni en sevdiklerine yazmaması çok önemli bir sorun.

3 günde ne ara sevdikleri arasına gireceksin ki?

Kız adını biliyorsa iyi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Evet 3 gün önce geldiğin okulda kızın seni en sevdiklerine yazmaması çok önemli bir sorun.

3 günde ne ara sevdikleri arasına gireceksin ki?

Kız adını biliyorsa iyi bir şey.

+1
  • Konuşmuzluğumuz vardı ya neyse, haklısın :).
  • yunus_4151 kullanıcısına yanıt
    3 günde seni sevdikleri arasına yazacak bir kız bulursan mutlaka evlen.
    yoksa evlenemezsin... zira kimse kimseyi 3 günde sevmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: starbuck79

3 günde seni sevdikleri arasına yazacak bir kız bulursan mutlaka evlen.
    yoksa evlenemezsin... zira kimse kimseyi 3 günde sevmez

Bugün bana dedi ki " off sana çok gıcığım dedi(gülüyordu hafiften)" bende "neden" dedim oda " ne bileyim her şeyimi sen veriyorsun falan işte " ( yere düşen eşyalarını kastetti :)" dedi . Bende ne bileyim falan şaşırdım o esnada heycanım arttı dilim tutuştu :D Ya aslında bana yakım işte veriyorum falan uff işte bak burda Coolluğum gitti :(.
  • Böyle sevginin ben... sen lütfen şu okulunu bitir. Başka hiçbir şey yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    2000 detected

• quote:

Orijinalden alıntı: fb__ömer

2000 detected

Kardeşim niye öyle diyorsun şimdi ?

Corelliux, Neden böyle sevginin ben... dedin açıklar mısın ?
  • daha zaman var beklee :D
    Alinma kardesim yanlis anlama. Hemen oyle dedi diye kapilma muhabbetini kur yavas yavas kendini tanit ve onu tani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 16 Ekim 2014; 21:21:52 >
  • quote:

Alinma kardesim yanlis anlama. Hemen oyle dedi diye kapilma muhabbetini kur yavas yavas kendini tanit ve onu tani

Zaman yok :(. Yarın nakil sonucum açıklanıyor..... Neyse kız ergen arkadaşlar. Bu yaşta lisede yani gönül eğlendirmek için çıkıyorlar vs diye bir konuda gördüm "Liselilere tavsiyeler" konusunda. Kız dediğim gibi bugün bana onun düşen eşyalarını vs getirdiğim için gıcıkmış :D. Gülerek söyledi bunu montunu bilseydim onuda ben getircektim :P. Ama o ask fm de 1. sırada yazdığı erkek arkadaşı getirdi. Onunla bir ilişkisi olabileceğini sanmıyorum :).
  • Neden bu 2.000 liler böyle anlamıyorum.

Biz de sizin gibiydik ama böyle değildik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

Zaman yok :(. Yarın nakil sonucum açıklanıyor..... Neyse kız ergen arkadaşlar. Bu yaşta lisede yani gönül eğlendirmek için çıkıyorlar vs diye bir konuda gördüm "Liselilere tavsiyeler" konusunda. Kız dediğim gibi bugün bana onun düşen eşyalarını vs getirdiğim için gıcıkmış :D. Gülerek söyledi bunu montunu bilseydim onuda ben getircektim :P. Ama o ask fm de 1. sırada yazdığı erkek arkadaşı getirdi. Onunla bir ilişkisi olabileceğini sanmıyorum :).

Giderken beni unutma de faceden sohbeti felan yürüt. Olmazsa da yeni kişiler ara

• quote:

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

quote:

quote:

Giderken beni unutma de faceden sohbeti felan yürüt. Olmazsa da yeni kişiler ara

Ah canım ya daha istek atamadım :(. Çekingenliğimden değilde facebook da fotoğrafım 1 tane var oda eski :/.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celal.ozkan33

quote:

quote:

Ah canım ya daha istek atamadım :(. Çekingenliğimden değilde facebook da fotoğrafım 1 tane var oda eski :/.

Şansına küs o zaman ne diyeyim

• Git ve ona patronun kim olduğunu göster demeyeceğim ama git ona çıkma teklif et herkes için farklı olsun. Kim bilir belki fazla tepki vermez
  • Sus ve çavuşunu tokatla, ben ve benim gibiler asla bir dişi ile paslaşamayacağız, lanet olsun :/
  • Kız bugün dedi ki Ya ben bu kızdan tam olarak aşık değilim hoşlanmıyorumda daha öte, daha iyi bir tutkum var :D. Neyse dedi ki bana aa sen gidiyordun de mi ? Facebook kullanıyor musun ? Soyadın ... mıydı falan dedi, bende ben seni eklerim dedim. Pot mu kırdım burda :D ? Eee istek kabul etmedi, okulumda değişti. Ayrıca bugün kalemi düştü normalde ben alırdım onun kalemi falan düştüğünde, dün bana bu davranışımdan dolayı gıcık dediği için almadım bilerek oda terbiyesiz dedi sonra alındım falan dedim çok özür dilerim falan dedi sana demedim ... de dedim dedi :D. Düşmanmıyız bu kızla dost muyuz ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoŞizofren

Sus ve çavuşunu tokatla, ben ve benim gibiler asla bir dişi ile paslaşamayacağız, lanet olsun :/

Sen önce o bağımlılıktan kurtul.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.