Şimdi Ara

Kız telefon numaramı aldı ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kız arkadaşım vardı.. aramız güzeldi falan filan en son telefon numaramı istedi tenefüslerde hep beraber gezerdik hep güldürürdüm esprili falan gülerdi beğenirdi bugün nolduysa hiç konuşmadı yanıma bile gelmedi sadece günaydın falan.. bu durumdan sonra bende mi soğuk olmalıyım ?

• seni saf gördü telefon numaranıda işletmek için almıştır
  • ılık ol havalara göre fakat havalar yağışlı biraz soğumayı dene sende olmazsa geri ateş yakıp ısınırsın he bide elektrik almıyorsan tedaşa başvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

seni saf gördü telefon numaranıda işletmek için almıştır

yok saf değilim ama her şeye mal gibi gülerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalman

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

seni saf gördü telefon numaranıda işletmek için almıştır

yok saf değilim ama her şeye mal gibi gülerim

Sorun bulundu dağılabiliriz.
  • kız çıkma teklifi bekliyor senden tabi kendi tabirinle "mal" san bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

kız çıkma teklifi bekliyor senden tabi kendi tabirinle "mal" san bilemiyorum.

çıkma teklifi beklese böyle davranmaz hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalman

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

kız çıkma teklifi bekliyor senden tabi kendi tabirinle "mal" san bilemiyorum.

çıkma teklifi beklese böyle davranmaz hocam ya

konu yazarına dikkat etmemişim amacımız asosyalleri topluma kazandırmak.

kız belkide sana darılmıştır , aramadın diye bilemiyorum. kızın bakışları nasıldı sana , yani sana umut veriyormuydu. banada numarasını veren kız vardı ama kız tipsizdi bende aramıyordum , kız 2 hafta sonra gene veriyordu tel no. sunu. böyle bu işler . kolay lokmalarla işe başlamadığımızdan şimdi zorlanıyoruz. sonra güzellere ağzımız açık kalıyor (abazanlıkla filen alakası yok) bugün bir tane kızla konuşuyordum ağzımın açık kaldığını farkettim kız öyle bir güzel ki anlatamam lanet olsun bu yaşama sonra yak sigarayı dur . anasını satayım 5 dakika yanımda durdu 2 tane sigara bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Ekim 2010; 18:37:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.