Şimdi Ara

KIZ SÜREKLİ WHATSAPPTA MESAJLAŞIYORSA ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek arkadaşı var mıdır ? Tecrübeleriniz paylaşarak anlatırsanız çok güzel olur

• --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:25:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatar-mesaj uyumsuzluğu deyip gidiyorum.
  • Sanki erkekle mesahlasmassa senin sansin olacak peehh oho git pc oyunu oyna velett

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması gerekmiyor, diğer arkadaşlarıyla da konuşabilir. Samimi olduklarıyla.
  • Sanmıyorum yoklamayı denemedin mi hiç

• Tabikide neden olmasın? O zaman mesajımı editliyim göz ucuyla baktım ve sanırsam mert diye biriyle mesajlaşıyordu Ders bittikten sonra bizle gelsene dedim projesi varmış. Entrylerden en düzgünlerini seçtim ve size cevap veriyorum bu arada :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Avatar-mesaj uyumsuzluğu deyip gidiyorum.

Nicki bölümlerden birini izlerken koymuştum. Sonra nicke uygun olsun diye bu avatarı seçtim. Barneynin bazı özelliklerini taşıyorum bazılarını taşımıyorum. Barney kadar çapkın biri değilim kimse de olamaz ama şıpsevdi biriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Conlon

Avatar-mesaj uyumsuzluğu deyip gidiyorum.

Nicki bölümlerden birini izlerken koymuştum. Sonra nicke uygun olsun diye bu avatarı seçtim. Barneynin bazı özelliklerini taşıyorum bazılarını taşımıyorum. Barney kadar çapkın biri değilim kimse de olamaz ama şıpsevdi biriyim

Vs mankenleri felan vardı bende izlemiştim o bölümü

• Olabilir ama illa olmasına gerek yok. Bir tane kız arkadaşım var sevgilisi yok ama 7/24 whatsappta

• çoğunlukla grubu vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: -DAYI

çoğunlukla grubu vardır

Sanırsam grup değildi göz ucuyla baktım ve mert yazıyordu yanlış okumuş da olabilirim bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DAYI

çoğunlukla grubu vardır

Ama grup da olabilir çünkü projeleri varmış onun için bi grup açmış olabilirler
  • bi kız la 7/24 ne konuşabilirlerki ?

hadi 1-2 saat online olur kız arkadaşı derim ama çogunlukla online ise erkek arkadaşı vardır

mesela dün kız arkadşmla 10 saat whatsapptan konuştuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

bi kız la 7/24 ne konuşabilirlerki ?

hadi 1-2 saat online olur kız arkadaşı derim ama çogunlukla online ise erkek arkadaşı vardır

mesela dün kız arkadşmla 10 saat whatsapptan konuştuk

Üstteki tüm yorumları okumanı tavsiye ederim.
  • Hocam kizlarin genelde bulundugu 30 tane whatsapp grubu olur sabahin 5 ine 6sina kadar konusmuyorsa o gruplarda muhabbet donuyordur.

• kız merte yazıyor seni de onu kıskandırmak için kullanacak sonra çocuğu elde edecek sana teşekkür edip tekmeyi basacak

ya da burada tanımadığımız etmediğimiz kızın sevgilisini soracağına özgüvenini toplayıp kızı ayarlamaya bakacaksın. duygularınla değil beyninle hareket edeceksin, kızı kapacaksın.

ikinci seçenek daha mantıklı geldi bana, ama elbette seçim senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 10 Ağustos 2014; 13:49:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Tabikide neden olmasın? O zaman mesajımı editliyim göz ucuyla baktım ve sanırsam mert diye biriyle mesajlaşıyordu Ders bittikten sonra bizle gelsene dedim projesi varmış. Entrylerden en düzgünlerini seçtim ve size cevap veriyorum bu arada :)
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 14:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

kız merte yazıyor seni de onu kıskandırmak için kullanacak sonra çocuğu elde edecek sana teşekkür edip tekmeyi basacak

ya da burada tanımadığımız etmediğimiz kızın sevgilisini soracağına özgüvenini toplayıp kızı ayarlamaya bakacaksın. duygularınla değil beyninle hareket edeceksin, kızı kapacaksın.

ikinci seçenek daha mantıklı geldi bana, ama elbette seçim senin

Merak etme dostum bizim elimiz de elma armut toplamıyor
  • kız twitter c2 tumblr takılıyosa erkeklerle muhabetti kız arkadaşlarından fazladır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.