Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıza açılmayayım mı yani reelde de telefondan da? Nasıl olacak o zaman bu iş hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 1 Temmuz 2017; 22:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Kız biraz çekingen hocam ona veriyorum

• Kız seninle konuşmak istiyor ama çok bunaltma biraz da onun yazmasını bekle hocam

• flying dutchmann F kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam yeter ki olsun bu iş her şeyi yaparım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Kız biraz çekingen hocam ona veriyorum

La neyin cekingeni bu mesaj atiyosun yüz yuze değil bı şey değil hmm demiş geçmiş la o kadar sallamamis ulan ezdirmeyin kendinizi ya bı kız bana onu diyecek ben de ona bir kelime mesaj atacam yok öyle bir dunya

• asertyu kullanıcısına yanıt
    En azından benim aklımda öyle bir şey yok tarzında bir cümle kullanmamış? Aralık kapı bırakmış hmm ile... Diye düşünüyorum
  • çok yazmışsın haberin olsun.01.07de açık olan kız 01.11de kapalı.anla burdan işte.

• quote:

En azından benim aklımda öyle bir şey yok tarzında bir cümle kullanmamış? Aralık kapı bırakmış hmm ile... Diye düşünüyorum

O şu demek anlatayım sana yok demiyorum çünkü sen bana yazip duruyorsun benim evim sayende tavan yapıyor sen böyle devam et şişir beni ama ben sana gelmeyecem demek

• quote:

Ha ayrıca sen kapıda beklemeyi kendine yediriyosan git bekle ama isin sonunu söyleyeyim olmayacak olsa da terk edecek

• Hmmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm atarsan okuyacağım. Yoksa uzun geldi :D
  • good night yada good morning mi demeliydim ehe ehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gym Rat

good night yada good morning mi demeliydim ehe ehe

Ne zamandir geceleri utanmiyorduk iyi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Drake Ramoray

üçüncü kişilerin fotoğrafını izinsiz paylaşıyorsun diye emniyete bildiririm.

MaşAllah hocam gözlerinizi kartal bile kıskanır yüzü nerede kızın ben göremedim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

MaşAllah hocam gözlerinizi kartal bile kıskanır yüzü nerede kızın ben göremedim?

Ben bu mesajı attığımda ilk mesajda kızın fotosunu ve kendi fotomu paylaşsam yorum yapar mısınız tarzı bir şey yazıyordu. Ben de kızın fotosunu paylaşırsan emniyete bildiririm yazdım. Bak dikkat et, "emniyete bildirdim" değil "bildiririm" yazmışım. Hem okuduğunu anlamıyorsun, hem de insan bir düşünür "lan bu ilk mesaj editlenmiş, adam belki de editlenmeden önceki hâline cevap yazmıştır." diye. Neyse hadi iyi geceler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forum1th

quote:

Ben bu mesajı attığımda ilk mesajda kızın fotosunu ve kendi fotomu paylaşsam yorum yapar mısınız tarzı bir şey yazıyordu. Ben de kızın fotosunu paylaşırsan emniyete bildiririm yazdım. Bak dikkat et, "emniyete bildirdim" değil "bildiririm" yazmışım. Hem okuduğunu anlamıyorsun, hem de insan bir düşünür "lan bu ilk mesaj editlenmiş, adam belki de editlenmeden önceki hâline cevap yazmıştır." diye. Neyse hadi iyi geceler.

Tmm abi

Sakin arkadaşım yanlış okumuşum. Editlemiş olabilir belki bir şeyi yanlış yazdı?

• Kezbana bak babasının doblosu var daha türkçeyi zor konuşur sahil kenarında atletle mangal yaparlar ama varoşçası ile elinden geldiğince ing konuşup hava atıyor aklı sıra
  • Yav olum gece 12 den sonra rahatsız edilmez. Özellikle kadınlar ne yav. Sonra da bizi ülkede deveye biniyo sanıyorlar.

• Csb

• Bu ne lan

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.