Şimdi Ara

Kız olsaydım kafam rahat olurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek olduğum için(has erkek,dibine kadar erkek,erkek gibi erkek) sürekli yaşam mücadelesi veriyorum. Biliyorum ki işsiz kalan erkeğe kimse el uzatmaz ama işsiz bir kıza her zaman bir erkek eli gelir. Ben de isterdim saatlerce romanlar okumak,telefonu elime alıp saatlerce erkeklerin beni güldürmesini istemek,egomu tatmin edecek kişileri bulup ondan sıkılana kadar onunla zaman geçirmek... Ama nerdee hayatım boyunca hep bir şeyler öğrenmek için uğraştım çalıştım çabaladım ama elime kitap alıp okuyacak zamanım olmadı. Gidip rus romanlarında birkaç rubleyle geçimini sağlayan adamların acı romanlarını okumayı o kadar isterdim ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 21 Kasım 2021; 17:36:11 >

• Pros

-Erkeklerin seni güldürmesi

-İş bulma olanağının yüksek olması

-Sürekli ilgi odağı olmak

Cons

-28 günde bir adet geçirip ölü balık gibi kokmak

-Külotlu çorap giyerken çorabın kaçması ve yeni çorap almak

-Sürekli diğer kızları kıskanmak onlardan daha güzel hissetmeye çalışmak

-Her gün sabah makyaj yap akşam sil

-Sürekli persona maskeni takın sahte davran özellikle erkeklerin yanında kendi kişiliğin olma

• Pros

-Erkeklerin seni güldürmesi

-İş bulma olanağının yüksek olması

-Sürekli ilgi odağı olmak

Cons

-28 günde bir adet geçirip ölü balık gibi kokmak

-Külotlu çorap giyerken çorabın kaçması ve yeni çorap almak

-Sürekli diğer kızları kıskanmak onlardan daha güzel hissetmeye çalışmak

-Her gün sabah makyaj yap akşam sil

-Sürekli persona maskeni takın sahte davran özellikle erkeklerin yanında kendi kişiliğin olma

• ilki haric anlamsiz

bunlarin hcbirini yapmak zorunda degiller

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İç Anadolu, Doğu Anadolu veya Güneydoğu Anadolu'da baskıcı muhafazakar bir ailenin kızı olduğunuzu düşünün.

Bizim gibi ataerkil toplumlarda erkek olduğumuz için en azından daha özgürüz. Ve bu her şeyden daha önemli bence.

• hayatınız öyle veya böyle, büyük ihtimalle mükemmel olmayacak, bunun cinsiyetle, çevreyle, sahip olduğun diğer özelliklerinle, ailenle vs vs sonsuz değişkenle hem ilgisi yok hem de var. Şöyle; yukarda saydığım etkenlerden biri, birkaçı veya daha fazlası senin istediğin şekilde olsa bile diğerleri illa ki istemediğin halde olacaktır, örnekleri düşünün. Taş-kağıt-makas gibi hiçbiri hepsine karşı üstün değil hepsi birinden daha güçsüz; kağıt makastan güçsüz, makas taştan... o yüzden hayatın bir sırrı yok, "şöyle olsaydı kafam rahat olurdu" dediğin ne varsa anlamsız çünkü rahat olmazdı yine bi şeyler çıkacak yine "şöyle olsaydı iyi olurdu" diye düşüneceksin. bunun sonu yok ama hayatın var...

• mardinde zorla evlendirilmiş bir kız da olabilirsin, tecavüze de uğrayabilirsin, evden çıkmak için kırk takla atan bir kız da olabilirsin, baban sırf sevgilini öğrendi diye ağzın burnun da kırılabilir. her kız nişantaşında gördüğünüz pelinsular gibi değil maalesef. aile evinden kurtulmak için eşek gibi çalışan binlerce kız var, hayat kimseye kolay değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 70 yaşındaki bir adama 5 koyun karşılığı satılsaydın görürdün kafanın rahatlığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17-18 yaşında iken 70 yaş civarı bir adama, 5 milyara satılsaydın, görürdün rahat kafayı hocam. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilki de anlamsız demeyeyim de abartıldığı kadar yok. Regl sancısının sebebinin ayaktan alınan soğuk ve hareketsizlik olduğu düşünülüyor bilim insanları tarafından. Yüzmeye gidiyorum gittiğimden beri hiç ağrım sızım bir şeyim olmuyor kızlar sürekli yattıkları için ağrı da olur tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler değerli bilgilerin için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.