Şimdi Ara

Kız niye böyle davranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başta seviyodu ilgiliydi kıskanırdı hep konuşurduk sorardı ederdi ygs sebebiyle ara verdik sözde hala seviyor genelde ben ciddi anlamda derş çalışırım o ne zaman baksam wpde sorsam çalıştım diyo konuşmuyo sormuyor etmiyor konuyu hep ben açıyorum genelde ruhsuz davranıyor aşkım dışında yakınlığı yok o bile yapmacık geliyo artık soğudunmu diyorum yok diyo sonrada böyleyim işine gelirse hep böyleydim diyo derdi ne anlamadım soğuduysan işine bak yani egosunuda tatmin edemez doğru düzgün konuşmuyoruz bile hele 5 gündür sevıyosada böyle davranmaz . eskiden güzelce konuşurdu artık bisey desem atara geliyo küfürlü cümleler sarf ediyo işine gelirse böyleyim hep böyleydim diyo hayır değildi.

edit son konuşma

+herkese karşı böyleyim idare edemiyorum
    -peki öyle olsun umarım beni bi gün herkesleştirmeyi kesersin.
    +peki
    -tamam
    (GÖRÜLDÜ) Attı bu sekılde sevemezki sevmıyosada niye gitmiyo zorla tutan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkentlifilozof -- 15 Kasım 2015; 21:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Koy tekmeyi kısa ve net.

• Tamam demişsin kız ne desin ?
  • Bunları genelde erkekler yapardı,derdi. Devir degişmiş.

• yol ver kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

Bunları genelde erkekler yapardı,derdi. Devir degişmiş.

bunun erkeği kızı yok seviyorum diyip böyle davranıyor takmıyımmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kimsenin ayrılmasını istemem kardeş baştan söyleyeyim ama sürekli soğuk davranıyor belli ayrıl gitsin 1 tane sevgili yapmayı becermişin 2.yide yaparsın.
  • Aynı dertten ben de müzdariptim bir aralar. Sevmediğini, değer vermediğini biliyordum ama kopamıyordum. Bak sen de dert etmiş yazmışsın bir çıkar yol bulabilir miyim diye. Ama onun umrumda değildir. Rahat rahat uyur, işlerini yapar, arkadaşlarıyla ilgilenir vs. Kızlar böyledir yapısı gereği. Biz eş ararken duygularımıza yenik düşeriz ama onlar çoğu zaman mantıklarıyla hareket eder. İş, zeka, varlık vs onlar için çok önemlidir. Kültürümüz ve inançlarımız da bunu etkiliyor. Bak mesela ev hanımı vardır ama ev erkeği diye kabul görmüş bir kavram yoktur. Erkekten hep bir fedakarlık beklenmiş ve erkek de bunu geri çevirmemiştir. Yıllarca evine bakar, çocuklarını okutur, ailesinin istekleri için çalışır. Erkek fedakar ve kadınlara göre daha duygusaldır. Kısa kesiyorum bak bunu herkesten duyamazsın çünkü seni seven arkadaşların bunu söylemeye çekinir kırılma diye. Kendine şunu sor; o nasıl bir erkek istiyor ve ben nasıl bir erkeğim. Bunu direk kişisel özellikler olarak algılama. Mesela aranızdaki mesafe artmış olabilir kazandığınız okullarda dolayı. Veya eskisi kadar yanında olamıyor olabilirsin. Ygs dönemi yüzünden de düşünceleri değişmiş olabilir. Çünkü bir dönem ayrı kalmışsınız ara vermişsiniz. Bu kızlarda şöyle bir düşünce uyandırır; ben onsuz da yapabiliyorum ona ihtiyacım yok diye düşünürler. Yaşadığın dönemi ben atlatamadım çünkü farkında değildim. Sen farketmişsin ve bu güzel bir şey. Sana en önemli tavsiyem duygularına saplanıp kalma, mantığınla hareket et. Bir ilişkiyi bitirmek kolay değil, ilk çare olarak düzeltmeyi dene. Eğer başaramazsan ve boka sarmaya başladıysa içine sine sine ayrıl ve bunu planlı yap. Kolay gelsin

• alivelimaria A kullanıcısına yanıt
    Size katılmıyorum ev hanımlığıda en az diğer meslekler kadar zor ve yorucu bir iştir belki daha zor

Bu konuya gelirsek arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın belliki ygs döneminde biraz ara verelim diyerek ķızı bırakmışsın ya da o öyle algılamış daha fazla uzatmadan bitir bu işi çünkü uzattıkça hem değerin düşecek kızın gözündeki hemde sen yıpranacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pörtlekgözlüü

Size katılmıyorum ev hanımlığıda en az diğer meslekler kadar zor ve yorucu bir iştir belki daha zor

Bu konuya gelirsek arkadaşım sen elinden geleni yapmışsın belliki ygs döneminde biraz ara verelim diyerek ķızı bırakmışsın ya da o öyle algılamış daha fazla uzatmadan bitir bu işi çünkü uzattıkça hem değerin düşecek kızın gözündeki hemde sen yıpranacaksın

Al işte

• dostum günümüz türkiyesinde kafana yatan bir kız arkadaş bulmanın ne kadar zor olduğunu birinci elden biliyorum, o yüzden bekara karı boşamak kolay nasılsa deyip en basit olaya ayrıl diyenlerden değilim.seninkine benzer bir durumu yaşadığım için söylüyorum eskisi gibi olmuyor, kız bir kere soğuk davranmaya başlamışsa ısrar ettikçe daha kötüye gidiyor.bence yorulma daha fazla, ara verdiğiniz dönem soğumuş demek ki, ayrılıyorum falan da deme, hiçbir yerden de silme ama yazma da.klişe olacak ama seviyorsa kendisi yazar, yazmıyorsa da yapacak bir şey yok zorla eskiye çeviremezsin.

• Bir ara benim sozumu dinlemiyordu. Hic bir sekilde o erkeklerle bir olayin olmayacak dedim 7 kere tamam diyip uymadigi icin bastim tekmeyi o zamandan beri pesimde geziyor

• Belki adet donemindedir birader

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs bittikten sonra devam edersin kardo belki kız seni düşünerek ygs ni etkilemek istemiyordur bu yüzden soğuk davranıyordur
  • Kiz baskasini bulmus seni yedek kulübesine almis senin ayrilmani bekloyo kendisi ayrılmıyo hakli çıkmak icin. İlerde konusursaniz ben napiyim sen kendin ayrildin diycek sana bilgin olsun

• Bu kızlar da hep aynı. Birden soğuk konuşurlar seviyom derler ama arkandan iş çevirirler sana bişey diyim mi senden başka birisi bile vardır yani şeytan bunlar

• büyük ihtimalle şuan kız biriyle sevgili olmak istemiyor ve kızın konuştuğu biri daha var sen ayrılınca o senin yerini doldurcak ama sevgili olarak değil sürekli kızın egosunu okşayarak yani senin yerine o uyudun mu yazacak. Kısacası onla konuşurken seni unutacak, sen uyuyamazken o horlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 16 Kasım 2015; 11:00:30 >
  • Ben de yasadım ya o sene tekmeyı koyacak ya da sen yapacaksın genelde kızlar yapar erkekler cesaret edemez ama ınan bana uzulen sen olursun eger sen tekmeyı koyarsan sen kazanırsın guven bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.